Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 July 2012

Zoshare Mula Tersebar. Benar Atau Tidak, Tunggu Jawapannya Dari Fizgraphic

Korang taw apa tue ZoShare.com? Sejak hari nie, ia dah mula tersebar di blog dan facebook. Rata2 blogger mempromote kepada orang ramai di facebook dan entry masing2. Apit dapat tahu pasal ZoShare nie pown semalam. Memang sangat lumayan cara company Zoshare nie naikkan advertise diorang. Hebat. Tapi kemusykilan pasal Zoshare nie. Kenapa interface untuk web mereka sebijik dan sejibik dengan says.com? Adakah ini anak syarikat mereka? Hampir 90% sama. 
Sila buat perbezaan antara 2 company ini :


Okay dah tengok kan? Meh nak terangkan sikit apa yang ditawarkan oleh Zoshare nie. Kalau korang daftar buat pertama kalinya, korang akan dihadiahkan RM5 ke dalam akaun korang terus. Ia berbeza dengan Says.my bermula dengan 0sen. Hebat Zoshare. Kalau korang nak daftar says.my, korang boleh rujuk tutorial SINI. Apit dah ajar dulu. Sekarang cara nak daftar ZoShare.com plak. Tak menggalakan korang daftar sebab apit belum dapat bukti kukuh yang ZoShare akan membayar. 
Lihat sini juga --> http://bit.ly/OqXpb7 Tapi galakkan korang mendaftar terlebih awal. Mana tahu benda nie betul-betul. Up to you.

1. Masuk website www.zoshare.com
2. Tekan Button Sign Up atas tue dan log in guna facebook atau twitter.

3. Then korang terus dapat akaun Zoshare. Cuba lihat di bahagian akaun. Dah masuk kan RM5 secara automatik. Tahniah. Sekarang, cara share iklan Recomendation. Tekan Recommendation atas tue dulu.

4. Pastue korang klik iklan yang diorang bagi di bawah tue. Lihat contoh di bawah. Klik mana2 iklan tue dulu. Tengok ---> http://bit.ly/OqXpb7

5. Klik ja mana2 satu iklan tue, then korang SHARE IT! Then koran amik code dalam tue. Tekan SHARE taw. Pastue korang share la iklan tue di facebook. :-)

6. Contoh untuk promote iklan tue, Macam apit buat SINI

Terpulang kat korang samada nak join atau tak sebab benda nie baru. Nak kata percaya, belum tahu lagi. So tadi apit dah cuba cashout untuk Zoshare nie. Yela kena jugak cuba cashout, kang kumpul penat2, diorang tak bayar. Oh tidakkk. Hahaha. penat jer kan. 


Nak makesure diorang bayar atau tidak. Lagipown bila cukup RM20 RM40 pown korang dah boleh cashout. Kalau nak tahu betul atau tidak, korang kena tunggu jawapan dari apit lah samada betul atau tak diorang bayar. Mungkin seminggu rasanya duit akan dapat. (Apa yang tertulis di zoshare lah)

Buat Duit Online Yang Lain : 
1. Daftar Says --> SINI
2. Daftar Churp-Churp --> SINI
3. Daftar Nuffnang ---> SINI

p/s : Masih lagi was-was tentang Zoshare nie. Tunggu jer lah betul atau tak. :-)

20 orang comel komen:

Cik Rongoks said...

perghhhh ! dh 48 henggit dah. ika abru daftar td. hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza ada churp2 dan says.. yg lagi satu tu tak ada lah.. dh byk sgt.. ni pun tak lah ada org klik sgt pun.

SyUhAdA said...

agak ar..nnti kalau dpt bgtau ye..nak cashout tp x ckup lg..

+::NuR MaiSaraH::+ said...

Buat Duit dgn Zoshare bOleh beli ape2 ke apit ? x phm mne la bab2 ni .

Hafizzi Aziz said...

teruskan invite. hihi. :-)

Hafizzi Aziz said...

Tapi yang nie earning on the spot nek taw. Tak mcm churp2 dan says. Slow skang. susah nak nek earning.

Hafizzi Aziz said...

Ohh mesti kena bagitaw kat blogger semua. Info cmnie kena share. Takleh diam2. :-)

Hafizzi Aziz said...

Eyhh kita dpt duit tunai la. ikut la nak beli apa pown. Hahaha. cer daftar. :-)

mizz RFL said...

klu da dpt duitnya, bgtahu k.. sy pn was2 gk..tkut scam.. sbb sebijik giler dgn says..

shida'R said...

tunggu2 gak nih ^_^

Nyamuk Terbang said...

ha'a lbih kurang says...

Secrets of A Teenage Girl said...

Actually tak faham lah function dia.. Ada nuffnang je skrg ni..
Benda2 ni, org kena klik baru dpt earning ya? Faham x? Hehe ;)

HanNah said...

Heh. Sama jugak waswas. Baru je join.. Dapat RM5.. tp , time nak share tu dia tulis ' No more cash is paid out for this campaign. ' padahal hari dia lama lagi.. Huhu. pastu xde button share pun..

AkmaFaizal said...

cam menarik je ni..cepatnye dh rm48..klau dh dpt cash out nnt bg tau laaa..barula tau tipu ke tak..hehe :)

MY BLOG said...

mmg sebijik macam says laa... dah ade yang wat cash out ker stkat ni?

MY BLOG said...

mmg sebijik macam says laa... dah ade yang wat cash out ker stkat ni?

shera said...

a'ah kan . macam says . Shera baru daftar semalam .

rAIHan said...

betul2..sbb mcm ade prob sikit kdg2..tp tetap nak try jugak..^^

Ieyza Afieyna said...

mcm mne ? dh dpt ke duit tu ?

♥ Lia Abdillah ♥ said...

kalau nak delete cmne ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...