Last updated!

28 July 2012

Segmen : Aku Terjah! Aku Follow! Apakah Itu?

Hri nie xtaw nak updated pasal apa. So nak join segmen lah. Selalu apit yang duk anjurkan segmen kan, so hari nie nak join lak segmen orang. Kih3. Lagipown lama dah tuan punya blog nie mintak join. Korang wajib join gak. Support jom. Abang nie baik giler oo. Banyak kot tolong apit pasal IT nie. Korang p lah bermah tamah ngan bro nie. Sempoi.


Kenapa Apit Terjah?
Alahai. Mesti la terjah bro. Kita kan selalu borak kan di facebook. Kih3. Memang kena terjah blog info camnie. Kena gak belajar camna nak design di hosting dan domain sendiri mcm blog bro. Huh. Banyak lagi nie kena belajar. Perghhh. Good luck ye blog nie.

Kenapa Apit Follow?
Sebab abang banyak support apit kot dalam blog nie. So dengan pantas dan rakusnya memfollow balik. pit rasa apit follower yang 4 or 5 kan di blog bro tue. Kih3. Ingat2 lupa dah. Wahh skang dah ramai ye follower. Terusakan lagi berblogging okay. Peace.
JOIN KLIK SINI
TAG :



12 orang comel komen:

eesyaLavigne said...

selamat bersegmen :)

Emas Putih said...

link abg tu mna?

NAL said...

Good luck APIT...Salam Ramadhan :)

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen
MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Aida Omar said...

eh tak perasan pulak apit ada tag.. ok nanti aida join kalau ada masa.. so buat masa nie pi follow blog penaja dulu :)

Myideakini [dot] com said...

Salam Ramadhan...

Cepat! ajak kengkawan cukupkan 100 orang untuk MYideakini umumkan kelayakan hadiah penghargaan.. :-)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html


Salam Ramadhan...
Salam Perkenalan... :)
Happy Blogwalking..

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

done follow here,
jom follow balik blog saya, t/kasih..

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Sanji Ngatmi said...

assalam .. fes time masuk blog ni .. cool man ..

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html