Last updated!

08 July 2012

Segmen : Aku & Dia

Segmen kembali menjelma. Kali nie lain sikit sebab buat julung2 kalinya buat segmen ada doodle lelaki dan perempuan. Okay segmen kali nie nak korang ceritakan kisah antara korang sebagai BF/GF dengan GF/BF. Kalau yang xda pakwe/makwe tue, korang ceritakan pasal kisa BFF korang ke. Yang penting lelaki dan perempuan. Terasa nak baca lak kisah2 dari korang. Hhihi. Nanti korang akan dapat doodle mcm kat atas tue. So sweet. :-) So kalau nak join, jom ikut syarat-syarat di bawah. :-)


1. Buat entry bertajuk Segmen : Aku & Dia dan tempek banner atas tue.
3. Soalan : Berikan 3 sikap pasangan anda yang paling anda suka?
4. Sila sertakan Nama dan warna untuk doodle korang nanti. (code warna)
(Nama doodle lelaki dan perempuan) *yang dah kahwin patut join!
5. Seterusnya kena tengok page nie --> http://bit.ly/OdFhBp
6. Kalau belum follow, sila lah follow blog nie. *TAK WAJIB!
7. Tag rakan2 anda yang lain jugak. at least sorang. Hihihi.
8. Akhir sekali, tinggalkan URL entry segmen di ruangan komen nie.


Apit nak buat untuk 50 blogger terpantas sahaja yang join. Kemungkinan apit akan tutup pada pukul 12 malam nie kot. Tengok keadaan la. So kesemua komen korang akan dipublishkan bila segmen nie dah tamat. So cepat2 join kalau nak dapatkan doodle edisi kapel khas bulan nie. Chewah! Goodluck!

66 orang comel komen:

Mizzs Ninie said...

http://mizzsninie.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Aien_Aen said...

Join
http://shayeaien.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

~Tieha~ said...

xdpt nk join....akak dh tutup blog..hihihi

FatinFarhanaHassan said...

join . hehe
http://happymonstergendut.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

:)

misspinkypooh said...

http://sweetypinkypoohfaqiu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html

aien said...

aienstory-aien.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html join :)

Wanieys said...

akak join :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Azura @ cik buaya said...

join segmen :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Aniez_Najihah said...

bismillahirrahmanirrahim..
join..!!.
http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Laurie Gina said...

Dah join :)

http://mandysukamenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Emas Putih said...

http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html peace.. =)

shida'R said...

waa join gakk hihihihi...
http://duniakushida.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia-by-fizgraphiccom.html

Hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Hana Join ^_^v

aNereO UsitHe said...

naj dtg join :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

chot ok..! said...

http://chot91.blogspot.com/2012/07/aku-dia.html

Dah join..Yeahh..hope Dapat doodle dari fizgraphic..amin2 :)

deeya_shouranlee said...

join...
(,")

http://doubledeeya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Miss Yaya said...

http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

saya join !!!

Malyhah Eyna said...

Malyhah Eyna:

http://malyhah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Ain said...

Join !! harap sempat ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Fara Tasya said...

Bismillah, harap sempat. pleasex3

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

amira azemi said...

http://zemumbling.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html
abg apit kite join:))

azizah :) said...

yeyyy dah join! fuh fuh tercalon la 50 orang tu..


http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Cik Eiyra said...

join :)
http://cik-eiyra.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

farah.fauzi said...

harap harap jd 50 yg terpantas..
http://rajafarah94.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

♥ Cik Pelangi ♥ said...

join ye :)

http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Owner Strawberry Wonderland said...

http://diaryzakiah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Join!

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Si Matatajam said...

alamak akak tak bleh join la yek coz dah kawen. ha ha..

.:WaRdAH:. said...

http://smileon-secret.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum.html

Princess Nurha said...

Kite join :) harap boleh dapat doodle sweet :D
Kite takde fb , tapi kite dah like page tu gune fb akak .

http://nurhastorylife.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

fayun said...

saya join

http://nzfyns.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

imantizz_truper said...

saya dah join...

http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dah join ;)

http://nurrcahaya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana nak : http://dhyeahana.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

nama girl : hanna
nama boy : hafiz

colour: FF0033

vendettatraveller said...

assalamualaikum. sy join !
http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Akikun Kapuchinoe ♥★ said...

http://duniakikun.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Haihai. :) Nak join boleh?

Nurul Syafiqa said...

join..


http://budakepalmerah.blogspot.com/2012/07/segmenaku.html

Eyqa Hasnan said...

abang abang ! eyqa join :D

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html

mizz shaa(◕‿◕) said...

http://mizzshaa.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Qaleshya Umairah said...

JOIN !

http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Shafiqah Syika said...

Saya join. Minta maaaf kalau entry saya terlalu panjang.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

apit..dila join! harap2 dapat..huhu

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

✿Syafiyana Deesya✿ said...

http://ceriterasyafieyana.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

DONE!

Farah Izni said...

join last mnit..harap dtrima :)

http://farahizni.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Solehah Shamsuddin said...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

saya join.nth sempat or x ni.hehe

zanairin said...

salam.. saya join..^^ http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

shida'R said...

xsgka cepat juga waa bt entri nih hahaa...nk usha geng gua yg kene tag tu sempat dak..

shida'R said...

geng..tercalon sehhhh heheee.. ^_^

BaBaH said...

http://bubu-babah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html

saja join..

Hafizzi Aziz said...

eh kak. yang kawen la patut join. hihi.

Si Matatajam said...

Ohw ya ka... Akak tak baca syarat kat bwh tu la dik... Ishk2 rugi2....

azizah :) said...

gengg! tercalon gak nih.. haha tq apit!

azizah :) said...

hahahaa tahu xpe.. tq apit ye.. lala :p

iWani'S said...

Sy baru join ni...sempat lagi ke?hihii

http://iwanijannati.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Follow my blog k

Manja Mazlan said...

Assalamualaikum..
dh lebih 0wg..
tp xpela..b0h gak la..bab dh wat..urm..

http://pastagurlz94.blogspot.com/2012/07/aku-dia.html

Manja Mazlan said...

Assalamualaikum..
huhu...dh terlebih 0wg..
xpela..dh wat dh..
rugi gak lau x b0h...

http://pastagurlz94.blogspot.com/2012/07/aku-dia.html

ELFarahin said...

tsk!tsk! ketinggalan daa... T^T

tiera said...

apit..nak join...tapi dh lebih la dari 50 blogger...tapi nak jugak doodle apit ni..lame teringin nk doodle couple ni....Tak pelah...walaupun tahu tak dapat doodle ni ...at least nk join jugak ^_^

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

aNereO UsitHe said...

tq apit...doodle tu comel sgt2 :) tq...

Nur Jannah . said...

http://loveasong.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Azyan Nabilah said...

http://big-heartazyan.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Esyah Amirah said...

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Nk Jugakk !

Nadia Elena said...

best jugak baca entry camni..terus datang semangat nak kawennn~

^___^

shasha said...

uwaa..da terlepas :(