Last updated!

06 August 2012

Dah Dapat Ke Duit Cashout Dari ZoShare?

Korang dah kenal kan pasal ZoShare nie? Adik beradik jugak ngan Says.my dan Churp-Churp. Duit poket di internet. Okay before nie, apit dah pown but entry pasal Zoshare nie. Entry apit dah cashout duit dari Zoshare nie. Entry tue korang boleh terus baca kat SINI jer. Lepas jer cashout tue, dalam 2 hari camtue, terus Zoshare tak dapat bukak dan diorang upgrade web mereka kepada BetaVersion kot. Ntah la. Tak Pasti. Tapi sekarang dah boleh bukak lah. 
Daftar ZoShare Percuma - TEKAN
Ramai di komen yang tanya pasal "apit dah dapat ke duit ZoShare hari tue?" Hmm so dalam 4hari lepas camtue apit ada terima email dari ZoShare pasal cashout payment tue. Apa yang ada dalam email tue? Korang baca bawah nie. 


 Alamak. Kena scan IC ke ZoShare nie. Mengada la plak company nie. Kenapa ye kena buat camnie. Macam menyusahkan. Nuffnang yang company kukuh pown tak payah scan IC bagai. Mungkin ZoShare nie nak buat lain dari yang lain lah kot. Hihihi. So apit pown try tengok scan IC dan attach kat diorang. Dalam 2-3 hari camtue kalau tak silap, baru diorang balas. Apa yang diorang balas di email?


Diorang cakap dalam tempoh seminggu, duit yang cashout tue akan dibankin kan ke dalam akaun bank apit. So tunggu jer lah betul ke tak diorang akan bayar. Tapi rasanya akan bayar sebab dalam pandangan apit lah kan, diorang nie banyak modal nie. Tengok lah website baru upgrade lak. Sekali invite referal sampai RM5. Dasyat betul. Memang betul-betul berani. Adat berniaga. Kena labur modal lebih sikit untuk tarik orang. :-) Dah masak sangat cara nie. So tahniah kepada ZoShare sebab berjaya dengan website yang baru. Nak Log In pown guna cara macam says jugak. 

P/S : Dalam masa seminggu, korang tanya apit balik okay :-)

15 orang comel komen:

Mrs Velentine said...

kt tgu lepas seminggu

Hafizzi Aziz said...

Tahu xper. diorang kata tunggu dalam 5hari. betul lah, 5hari baru dapat email dari diorang untuk mintak scan IC. kita dah bagi, kena lk tunggu seminggu. Tunggu jer lah. hihi.

Cik.blogger said...

wah....duit ry...hihih

EN ILHAM said...

nant kalau dah dapat cash nye bagitau la apit..baru aku nak cube.hehehe

Hafizzi Aziz said...

Sikit ja pown. huhuhu.

suebee said...

suebee daftar lama dah,bila nak share iklan sumenyaa dah completed..takleh share..RM5 dari sebulan lepas sampai ler ke hari ni..

Nyamuk Terbang said...

hri tue xleh bkak kot web nie

aliff zulfan said...

Hafizzi Aziz(apit) nak tanyerlah..... nak buat vektor lukisan real tu susah x? bolh share sikit x? sebb guna phostoshop sush la... please apit bala kt my blog zulfanzuhayr.blogspot.com

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hoooo....... leeza tak join plak ni.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah terima kew komen ni.

Ieyza Afieyna said...

nak ic ? ala bru cdg nak cash out jugak.. tapi tkut la pulak. sebb dgn ic org boleh salah guna kan.... tambah2 syarikat zoshare ni bru dikenali.. buatnye dia slah gunakan scan ic kite tu xke naya ??? xpela.. nak tunggu apit dulu la. klo ok baru cashout :)

shida'R said...

ssh tol nk pcyerr..

SyUhAdA said...

nnti dah dpt update lg ye..

deno said...

apit, deno amik satu doodle apit tadi... deno ada buat entry... harap apit halalkan ya :)

Aida Omar said...

alamak kena guna ic ke? nie yg menakutkan nie. huhu.. ok aida tunggu entry akan datang pulak dapat ke tak cashout :)