04 August 2012

Freebies Doodle Hari Raya Aildilfitri 2012

Amboiii siap dah doodle untuk Hari Raya tahun nie. Hahahaha. Saja nak buat freebies kat korang cepat sikit untuk raya nie. Mana la tahu ada yang nak guna untuk design kad raya ke apa ke kan. Korang nak amik, amik lah. Lagipown apit modified dari gambar asal. Credit to : www.shutterstock.com.
Menderma kepada apit --> http://bit.ly/Qyt3Te

Tahun lepas apit banyak jugak rasanya buat freebies doodle hari raya. Tapi tak la comel sangat. Kalau korang nak usha tue, korang boleh tengok di bahagian Freebies dan cari di ruangan Doodle Perayaan. Kalau korang malas nak bukak, korang klik ja link2 kat bawah nie. Semua berkenaan hari raya. Peace.


45 orang comel komen:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Comelcomell...

Unknown said...

Comel! :D

amirahramli said...

semua comel2!

Nadia Elena said...

nice wooooo..comel gler..
apa lagi, jom rembat!!!! =D

Solehah Shamsuddin said...

doodle yang bawah tu dh ok,tapi apesal doodle anynomous tu kelakar sgt? hehe anyways,doodle ni sgt comey :)

Leeza Dayasari said...

so cute ..... like ...

♥ adeq kewchiq ♥ said...

apit...sy amik yg kaler merah tu ek???cumel...hehehhehe...measeh....
Selamat Berbuka...

Unknown said...

nak ijauuuu apit! nak jugak..hahaha tq

Unknown said...

warna baju kami 1family hijau pucuk pisang :-)

Unknown said...

wow... comelnya..
suka tgk... :)
selamat berbuka puasa.. :)
dah follow~~ :)

FIZGRAPHIC said...

anonymous tue jangan la amik. trademark apit tue. hihihi. peace

FIZGRAPHIC said...

okay. thanks eyh. hihi

FIZGRAPHIC said...

hijau sokmo jijah. amik2. hihi

FIZGRAPHIC said...

banyaknya tahun nie pakai hijau. mai pindah duk kedah meh.
hijau kuning tanahku negeri kedah negeriku. huu

miss myraamyra said...

mira ambik la doodle cute ni nk guna utk buat assignment kad raya..
comel sgt doodle ni...

miss myraamyra said...

mira ambik ye doodle yg comel ni utk buat assigment kad raya...
cute sgt..

Si Matatajam said...

Semuanya comel Apit...

NADI PERMATA said...

comel sgt2 yg ni.apiz tlg tgk inbox sy nak tempah doodle n logo. TQ :)

MAMA AINUL said...

hekhek comil, farahin ambil satu :)p

JaNnaH said...

comel sangat la doodle tu.. hihihi =)

Buatbest said...

hahaa..comel la pulak aku tgkk..hoho..

3no gr33ny said...

awal kuar stok raya ek

Unknown said...

nk3...

Amira Shafika said...

I have something 4 u.

Check dis :)

http://nooramirashafika88.blogspot.com/2012/08/new-header-doodles-cun-wow.html

Unknown said...

amik 1 apit.. wrna merah n oren :)tima kasih. apit slalu bg doodle free

LaLa mhdnor said...

comelnya, geram tgk :)

Shida Radzuan said...

mmg comel mcm tuan dia juga haihhhh~

Unknown said...

chubbynya doodle dia.. hehe.. geram tgk.

Unknown said...

cute...

Anonymous said...

comel lah. sweet lol. :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

umm, apit apit buat doodle ni guna software ape ek ?
1 agi, apit lukis sendiri kat software tu ke?

Najla said...

Comel :) Najla amek wrna pink ya? Terima kasih..

Pecinta pink^^ said...

comel semuanye,,kita amik yg kaler pink ye apit :)

Cikbintang said...

comel...cikbintang nk amek ye.. =) terima kasih

Nasruddin said...

Keren...

Unknown said...

comel-comel,saya suka

Unknown said...

semua comel-comel..amek satu eh..

Unknown said...

comel-comel..saya amek tau..makaceh

Unknown said...

sgt cute..sy amik..tq
SELAMAT HARI RAYA..
http://www.facebook.com/ana.awang

Unknown said...

sgt cute...ay amik..tq
SELAMAT HARI RAYA..

http://www.facebook.com/ana.awang

Zania.biz said...

cute

Vee said...

Vee ambik satu, yang warna merah =)

diari farisha said...

FARISHA AMBIL warna ungu ye..tq :)

ANNA LU'LU said...

sELAMAT hARI rAYA aPIt,

saya ambik ya doodle nie...hehehehehhe.anyway..TQVM :-)

Cik Ash said...

assalamulaikum.... mintak kebenaran ekin ambik doodle yg warna purple... :)