Baca Entry Latest Nie Jugak!

31 August 2012

3 Pemenang Bertuah Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya!

 Akhirnya apit dah dapat pemenang untuk Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya! yang dilancarkan pada 28 OGOS 2012. Sat ja bukak contest nie. Malas lama-lama sebab bukan hadiah hebat sangat pown kan. Huhuhu. Lagi pown nak cari 3 pemenang saja so buat lama2 pown macam x adil lak. Hihihihi. Tahniah pada 3 pemenang yang bertuah tue. Pemilihan pemenang dilakukan oleh Encik Random.Org taw. Bukan apit yang pilih. Kih3. Jom kita tengok sapa yang tersangat bertuah tue. 
Boleh rujuk Nombor Peserta kat Entry Senarai Peserta Contest - TEKAN

PESERTA NO 21



PESERTA NO 30



PESERTA NO 4

Haa kita tengok siapa yang kena. Hahahaha. Cepat tengok kot-kot Nombor korang ke yang naik. Hihihi. Yang mana tak menang tue, sila cuba len kali yek. Jangan tension-tension taw. Insyaallah apit akan buat lagi Contest pasal vector nie kalau korang still support apit. Kepada 3 Pemenang tue, sila emailkan gambar single/individu korang kat apit ye di apit_afyz@yahoo.com. Make sure gambar yang clear utk dapatkan gambar yang cantik. :-) Sertakan sekali link blog korang tue taw. :-) TAHNIAH!


20 orang comel komen:

Hana said...

ala.. no 7 tak kena :(
sobs sobs.. :'(

btw, tahniah pada yang menang :')

TehaaNFM said...

wah!!
sipi-sipi je :D

Taniah semua.

cikmisi leen said...

tahniah yang bertuah !~ alar, tak bertuahnya kita.. hehe > nxt tyme akan cuba lagi.. :D

Si Matatajam said...

Tahniah pada yg bertuah...

Beiby Yatie said...

wow.. tahniah siapa yg menang ..

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua :)

NURUL ◕‿◕ said...

tahniah pada pemenang,tak da rezeki lagi (:

miz ruha said...

akukah yg no 30 itu..??
waa terkejut sguh..
tak sangka boleh menang...
alhamdulillah..
terima kasih2..
nti aku emel gmbr..:)

babycomel said...

tahniah kpd semua yg menang,

Marliyana Mayamin said...

alah ta dpat..sdeynye..=(
papepon tahniah pda yg mnang..

zaza nizam said...

tahniah pd pemenang!!

shidaR said...

yay!! shida mng tempat 1st lg heheeee...sukenyer ^_^

Solehah Shamsuddin said...

sedeyhnye xdapat :( pe2 pn tahniah pada yang menang

Ain said...

25. tahniah pemenang ! :D

Nurakmaniza said...

alhamdulillah...dpt jg vector dari blogger apit..tq...pg esk sye e-mel gmbr...kne plih yg comei2.. :)

Anim Farhanim said...

knpe x no 22 ? haha btw thaniah buat pmenang :D

Fya Pelangi said...

eh, nmber fya tkde lha. happy nyaaa !

*sawan jap. haha. tahniah yg menang ^^

ayut said...

fuh..sipi..hohoho..lom ada rezeki...tahniah pemenang!

cik maisharah said...

thniah pd pmenang. sob3. no 1 tak kena lak :-)

Anonymous said...

Α corporаte mаsѕagе is а little
bit dіfferent from the others.. Sοmе stateѕ
still have no licensing requігеments?
? The aгbulаrуo is somеtimes also a
hіlot. Mike grafstein smt(c) сеrtified spoгts massаge thеrapіstwhat іs clіеnt handling.
Designаtіng that mаny theraрists aѕ lead
anԁ thеn ѕtrategically sсheduling them іn oгder
to cover the entiге ωork ωеek would surely
ρroѵе to be аn ineffective solution
if nоt a nearly imρosѕible рlan.

Mаny tіmes the oгgasms геaсhеd when pгoѕtаte mаѕѕаge is involveԁ aге highly intense.
Regular massages can contribute to a healthier immune system.
. Then you mаy be an iԁeal person to work
in thіs growіng industry.

Feel fгee to surf to mу web site ... tantric massage in London
Here is my site :: click for more about tantra london

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...