23 August 2012

Akhirnya Blog Aku Dah Bertukar Wajah



Assalamualaikum w.b.t

Waahh lama gila blog nie tak berupdate kan. Raya berjalan merata. Melepak jer dengan kawan-kawan di kampung dan kawan sekolah dulu. Yela, time raya nie jer la ada peluang nak berjumpa lepak pown ngan semua orang. Masing-masing dah keja, study. Cuti pown mana nak sama. Lepak punya lepak, sampai blog nie diabaikan terus. Oh ya aku pown sampai dah lupa yang aku nie blogger. Ceh *bajet blogger top la sangat*

Semalam dengan usaha yang gigih lagi jayanya dah mengubah wajah blog nie. Hahahaha. Memang dah lama asanya blog tak bertukar. Jeles tengok lyssafaizureen ngan wanhazel asyik bertukar jer wajah blog diorang. Alahai. awat hampa rajin sangat ha? Heran sungguh aku. Banyak masa no nak hadap code2 tue semua. Rasanya wajah baru blog nie pown x jauh beza pown dengan dulu. Still bewarna biru. Hihihi. Meh tengok wajah blog yang dulu meh. :-)


So semalam dengan berkat tutorial kat blog lyssa dan mengoogle sikit untuk design header, bertukar lah sikit. Kali nie dah rapatkan header dengan body blog. Body blog pown boh warna hitam. Border blog yang line tepi pown dah buang. Hihihi. Korang tengok lah hasilnya sekarang. Hmm tahu la x lawa macam blog korang, saja nak bertukar angin lak wajah blog fizgraphic nie. 


Ada banyak lagi nak kena ejas kat blog nie. Nie baru tukarkan header ja. Kalau ada masa nak edit lagi lah. Sekarang nak kena habeskan dulu keja2 yang tertangguh time raya. Hukhukhuk. Korang ada cadangan apa-apa tak? Mintak pendapat sikit untuk blog nie. Blog dalam proses pegubahsuaian. Huhuhu. Jangan lupa jugak untuk lihat di --> TEKAN

24 orang comel komen:

hana said...

blog kali ni better dr yg lama..
header dia pun cantik sangat.. ^^,
tulisan pun blh la nmpak dengan jelas..hehe..
Hana suka.. hee.. Selamat hari raya aidilfitri :)

Amirah Syafiqah said...

cantik blog

Shida Radzuan said...

nice apit..heheee ^_^

Unknown said...

selamat hari raya aidilfitri ye, maaf zahir dan batin dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)

faqihahhusni said...

Kemas, Cepat load. Suka Suka! :D

Leeza Dayasari said...

waaa sudah baharu ya.... design baru..

Hafiz Zulkafly's said...

awesome . suka header yang baru ni :)

Unknown said...

lawa ! cik anis je x pandai nak tuka tuka design blog.. huhuhu... aja cik anis eh hehehehehe *

Cik Kay Jue said...

wah.... berubah.. like tapi warna biru background biru still ada lagi.. :)

Dayang Deno said...

wah... berubah tapi tetap biru! deno pun suka jugak warna biru... hihik... apit, jom baca cerita deno dalam "the star"... hihi :)

PemilikCahaya said...

cantiknyer..sy punya pon da berubah tp x cantik mcm ni..sedeh..

Arrien::@man!:: said...

wah gempak lah blog abg apit nie,jeles kita tnggok :D

nuha ahmad said...

tetap nice ^^
classs !

Si Matatajam said...

Memang cantik header baru ni..kreatif sgt...

Unknown said...

cantik..
lagi menarik.. =)

alonso.apoyar said...

woahhh! gila awesome 8-D suka suka!

FN said...

wow 1 malaysie

Ignorance said...

abg Apit guna Simple template ke ? ( Suka dengan desain blog ni, kemas dan selesa mata menadang , cepat loading lagi tu ^_^)

FIZGRAPHIC said...

bukan 1 malaysia tue. bendera malaysia :-)

FIZGRAPHIC said...

haah. simple template. :-)

MANZARINA said...

smart..

NuRuL said...

waaa smart2 n kemas..:)

Anonymous said...

sekarang ni versi air yea?
bluppp..bluppp..bluppp..

admin said...

tak de ambil upah design blog orang ke? haha.