29 August 2012

Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya!

 Hyep korang. Apit dengan bangganya nak publish contest yang julung-julung kalinya di fizgraphic nie. Hahaha. Harap-harap korang join lah ye. Hihihi. Senang jer, korang join dan kalau korang bertuah, korang boleh mintak apit vectorkan gambar korang tue ha. Alaa macam banner atas tue. Gambar korang akan dilukis  semula oleh apit. Nak tak? Nak tak? Jom la join!

(KLIK READ MORE DI BAWAH)




Syarat-Syarat Penyertaan Adalah : 

1. Korang Buat Entry Yang Bertajuk Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
2. Tempek Banner Contest yang kat atas tue dan backlink ke entry contest nie.
3. Korang TEKAN Page nie --> http://bit.ly/hUgYn dan http://bit.ly/Nuf2LJ
4. Follow Blog Ini Untuk Dapatkan Update Terkini Pasal Contest. *TAK WAJIB
5. Berikan 2 SEBAB kenapa korang nak gambar korang divectorkan?
6. Korang WAJIB tag 3 rakan blogger yang lain dan make sure dia join!
7. Copy Link entry dan pastekan link entry korang ke ruangan komen ini :-)
8. Tarikh Tutup : 30hb Ogos 2012 Pukul 12.00 tengah malam.
TAMAT

3 Pemenang yang bertuah akan apit lukis vector secara percuma. :-) Keputusan pemenang akan dilakukan oleh Encik Random.Org. Sebarkan contest ini seramai mungkin okay. Adakah anda yang bertuah nanti? Ooops lupa..vector yang akan dilukis tue mesti lah gambar seorang/individu/single SAHAJA. Bukan berdua taw. Bagitaw siap-siap. Hihihi. Ramai yang menempah vector untuk dibuat kad kahwin, kad bisnes, banner, frame dan macam-macam lagi. Kalau korang bertuah, korang dapatlah free. Siapakah 3 pemenang yang bertuah tue? Jom cuba nasib korang!


57 orang comel komen:

beat said...

canteeek...ala bole aaa gamba berdua,bertiga

Leeza Dayasari said...

Waaaa.... Semestinya leeza nak nak n nak... Akan leeza join n mesti join. Nnt balik umah leeza buat entri sbb leeza on9 guna hp ni...

Unknown said...

sudah menjoinkan diri http://kay-akam.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html tq!

maisarah jafridan said...

menarik ni !

Nizam Ijam said...

perh... buat konteks pulok..

mujagirl92 said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

muja join

diari farisha said...

done : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Unknown said...

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

join :)

Cik T said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

menyemakkan diri..hehe :D

miss myraamyra said...

joinn jugak...
http://missmyra0810.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Hana join ^_^

zazanizam said...

http://zazanizam.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

cam biasa join!! :)

Reena Sidek said...

Nak jugak.....
moga ada rezeki...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Ezzati said...

http://ezzati-zati.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya join ye...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Anonymous said...

join yer!!

http://justasimplediary.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

iamcikmisi said...

yeah ! cikmisi join !~ hope bertuah :D

http://www.coretancikmisi.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Admin said...

terbaik ang noh.. ada contest gitu

faqihahhusni said...

Menarik!!

NADIYA said...

Uhu.. confirm tak dapat. Tapi gatal nak jugak!

http://diyanordin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Diya Nordin said...

Erks.. confirm tak dapat. Tapi gatal tangan nak jugak!

http://diyanordin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Unknown said...

dah siap entry pasal nih :)
hope boleh menang :)
http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Qa Thyqa said...

tyqa join dan tyqa nak menang...huhuhu...
harap tersenarailah kan..

http://bloggadisbiasa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

iznawzi said...

nak join ke tak ??pikir jap.....

priyadarshini said...

Saya join..

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

nursuriani said...

join!!!

http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

FIZGRAPHIC said...

alaa. 1 laa. naa naa naa. hihi

FIZGRAPHIC said...

haa join lah :-)

FIZGRAPHIC said...

hihihi. saja syiok2.

FIZGRAPHIC said...

hihi. biasa la aku.

FIZGRAPHIC said...

hmm dah pikir lom? hihi.

Dream said...

Syarat no 7. Korang WAJIB tag 3 rakan blogger yang lain dan make sure dia join!

Sorry . Sy di tag dan sy taknak join . How come you nak paksa2 org join . Kalau I tak join , then org yg tag I tak bole join la ?

Fara Tasya said...

BISMILLAH!!!

saya joinnn

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Shida Radzuan said...

saya melapor diri tuan!!
http://www.duniashida.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Unknown said...

goodluck kepada semua peserta.. hasil kerja tuan blog ni memang cun!

Sya Chot .. said...

Mark!! Insya Allah,akan join contest ni.mana tahu rezeki ker..:) SUPPORT BLOGGER MALAYSIA..

FIZGRAPHIC said...

taknak sudah :-) xpa. kalo dia menang, dia dpt ja. :-) hoho.
WAJIB tag saja. Just make sure join ja tak Wajib pown dia join. Tak Dosa. KAH.kAH.Kah.

ary_lee said...

woahhhhhhhhh~~
nak gak~~

tirahzairi said...

tirah slow bab2 nak follow syarat2...plus malas...hehe...all da best buat mereka yg join :)

Unknown said...

http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

hrp2 dpt amin :D

Unknown said...

JOIN ^^

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/contestfizgraphic-vector-gambar-saya.html

Sharfynarz Sharfnie said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Unknown said...

dah follow awak yea dik...tq singgah hari tu..

Ain said...

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Join !!!

Unknown said...

done ! ;)

http://feeyapelangi.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

PERMATABIRU said...

nak tanya satu soalan...pandai lukis gambar potret tak??^__^

Beiby Yatie said...

Wah !! knp tak bagitau awal2?huhu..

nak joinnnn ..

http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Emas Putih said...

seminit lagi tutup contest baru join.

Mummy MM said...

saya join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Unknown said...

assalamualaikum...
Irah nak tnye nmbr 3 & 4 tu untk ape???
ermmm..

ayut said...

join jugak...
http://akuayut.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

semoga berjaya,ayut! :p

Unknown said...

join jg!!

http://bird7842.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Aida Nur Iman binti Herman said...

Saya join ya! Harap dapat. Mrs. Random Org, berilah saya peluang untuk menang...huhuhu...

http://diariaida.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

www.duniafarisya.com said...

sy dah join apit :)
kalau dapat jadi pemenang,alhamdulillah
kalau xdapat pun xpe..sy reda :)
janji sokongan sesama rakan blogger uh amat penting ^^,
http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Unknown said...

Dah joinn .. Maaf join Last Minutes!!
http://www.aimanaziz.my/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

ummi_norseha said...

contest....best nnti sis join...last day hr nie yer..:)

sHaRiNa eLyaNa said...

cmna la bole lupa nak bg link hehe

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html