Last updated!

29 August 2012

Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya!

 Hyep korang. Apit dengan bangganya nak publish contest yang julung-julung kalinya di fizgraphic nie. Hahaha. Harap-harap korang join lah ye. Hihihi. Senang jer, korang join dan kalau korang bertuah, korang boleh mintak apit vectorkan gambar korang tue ha. Alaa macam banner atas tue. Gambar korang akan dilukis  semula oleh apit. Nak tak? Nak tak? Jom la join!

(KLIK READ MORE DI BAWAH)




Syarat-Syarat Penyertaan Adalah : 

1. Korang Buat Entry Yang Bertajuk Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
2. Tempek Banner Contest yang kat atas tue dan backlink ke entry contest nie.
3. Korang TEKAN Page nie --> http://bit.ly/hUgYn dan http://bit.ly/Nuf2LJ
4. Follow Blog Ini Untuk Dapatkan Update Terkini Pasal Contest. *TAK WAJIB
5. Berikan 2 SEBAB kenapa korang nak gambar korang divectorkan?
6. Korang WAJIB tag 3 rakan blogger yang lain dan make sure dia join!
7. Copy Link entry dan pastekan link entry korang ke ruangan komen ini :-)
8. Tarikh Tutup : 30hb Ogos 2012 Pukul 12.00 tengah malam.
TAMAT

3 Pemenang yang bertuah akan apit lukis vector secara percuma. :-) Keputusan pemenang akan dilakukan oleh Encik Random.Org. Sebarkan contest ini seramai mungkin okay. Adakah anda yang bertuah nanti? Ooops lupa..vector yang akan dilukis tue mesti lah gambar seorang/individu/single SAHAJA. Bukan berdua taw. Bagitaw siap-siap. Hihihi. Ramai yang menempah vector untuk dibuat kad kahwin, kad bisnes, banner, frame dan macam-macam lagi. Kalau korang bertuah, korang dapatlah free. Siapakah 3 pemenang yang bertuah tue? Jom cuba nasib korang!


57 orang comel komen:

duniafana said...

canteeek...ala bole aaa gamba berdua,bertiga

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaaa.... Semestinya leeza nak nak n nak... Akan leeza join n mesti join. Nnt balik umah leeza buat entri sbb leeza on9 guna hp ni...

SiBudakKurus said...

sudah menjoinkan diri http://kay-akam.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html tq!

TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

menarik ni !

Nizam Ijam said...

perh... buat konteks pulok..

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

muja join

DAIRI FARISHA said...

done : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Nurakmaniza said...

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

join :)

TehaaNFM said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

menyemakkan diri..hehe :D

miss myraamyra said...

joinn jugak...
http://missmyra0810.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Hana join ^_^

zaza nizam said...

http://zazanizam.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

cam biasa join!! :)

Masz Sidek said...

Nak jugak.....
moga ada rezeki...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Ezzati said...

http://ezzati-zati.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya join ye...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Marliyana Mayamin said...

join yer!!

http://justasimplediary.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

cikmisi leen said...

yeah ! cikmisi join !~ hope bertuah :D

http://www.coretancikmisi.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Phat said...

terbaik ang noh.. ada contest gitu

Faqihah Husni said...

Menarik!!

Tya Nurtiha said...

Uhu.. confirm tak dapat. Tapi gatal nak jugak!

http://diyanordin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

diyanordin said...

Erks.. confirm tak dapat. Tapi gatal tangan nak jugak!

http://diyanordin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Farisya Anastasyia said...

dah siap entry pasal nih :)
hope boleh menang :)
http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Qa Thyqa said...

tyqa join dan tyqa nak menang...huhuhu...
harap tersenarailah kan..

http://bloggadisbiasa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

iznawzi said...

nak join ke tak ??pikir jap.....

priyadarshini said...

Saya join..

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Sue PeLik said...

join!!!

http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Hafizzi Aziz said...

alaa. 1 laa. naa naa naa. hihi

Hafizzi Aziz said...

haa join lah :-)

Hafizzi Aziz said...

hihihi. saja syiok2.

Hafizzi Aziz said...

hihi. biasa la aku.

Hafizzi Aziz said...

hmm dah pikir lom? hihi.

Dream said...

Syarat no 7. Korang WAJIB tag 3 rakan blogger yang lain dan make sure dia join!

Sorry . Sy di tag dan sy taknak join . How come you nak paksa2 org join . Kalau I tak join , then org yg tag I tak bole join la ?

Fara Tasya said...

BISMILLAH!!!

saya joinnn

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

shidaR said...

saya melapor diri tuan!!
http://www.duniashida.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck kepada semua peserta.. hasil kerja tuan blog ni memang cun!

chot ok..! said...

Mark!! Insya Allah,akan join contest ni.mana tahu rezeki ker..:) SUPPORT BLOGGER MALAYSIA..

Hafizzi Aziz said...

taknak sudah :-) xpa. kalo dia menang, dia dpt ja. :-) hoho.
WAJIB tag saja. Just make sure join ja tak Wajib pown dia join. Tak Dosa. KAH.kAH.Kah.

ary_lee said...

woahhhhhhhhh~~
nak gak~~

tirahzairi said...

tirah slow bab2 nak follow syarat2...plus malas...hehe...all da best buat mereka yg join :)

Anim Farhanim said...

http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

hrp2 dpt amin :D

NURUL ◕‿◕ said...

JOIN ^^

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/contestfizgraphic-vector-gambar-saya.html

Mizz Wenn said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

suhana abdul samad said...

dah follow awak yea dik...tq singgah hari tu..

Ain said...

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Join !!!

Fya Pelangi said...

done ! ;)

http://feeyapelangi.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

permata biru said...

nak tanya satu soalan...pandai lukis gambar potret tak??^__^

Beiby Yatie said...

Wah !! knp tak bagitau awal2?huhu..

nak joinnnn ..

http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Emas Putih said...

seminit lagi tutup contest baru join.

Isabel Diaz said...

saya join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

!rah ::.. said...

assalamualaikum...
Irah nak tnye nmbr 3 & 4 tu untk ape???
ermmm..

ayut said...

join jugak...
http://akuayut.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

semoga berjaya,ayut! :p

miz ruha said...

join jg!!

http://bird7842.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Aida Nur Iman Herman said...

Saya join ya! Harap dapat. Mrs. Random Org, berilah saya peluang untuk menang...huhuhu...

http://diariaida.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Anastasyia Senorita said...

sy dah join apit :)
kalau dapat jadi pemenang,alhamdulillah
kalau xdapat pun xpe..sy reda :)
janji sokongan sesama rakan blogger uh amat penting ^^,
http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

AimanAziz said...

Dah joinn .. Maaf join Last Minutes!!
http://www.aimanaziz.my/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

ummi_norseha said...

contest....best nnti sis join...last day hr nie yer..:)

Sha Elyana said...

cmna la bole lupa nak bg link hehe

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html