Last updated!

30 August 2012

Download Drama Adam & Hawa (2012)

Skang nie Drama Adam & Hawa di Astro Mustika HD makin fofular. Lakonan Aaron Aziz sempoi lah sebagai playboy besar. Perghhh respect lah. Memang sesuai ngan muka lu yang playboy bro. Hahahaha. Lawak ja. Apit takdak lagi Astro Mustika HD tue. Maybe minggu depan baru nak pasang. stro nie memang menyakitkan hati betul kan. So kepada korang yang tak takdak Astro tue, meh kita download dan simpan. Nak baca sinopsis cerita nie korang tekan SINI jer. Dah buat entry dulu pasal nie.


EPISOD 1

EPISOD 2

EPISOD 3

EPISOD 4


EPISOD 5


EPISOD 6

LAGI? ---> http://sy.my/1dbt
Cara Nak Download? Meh Sini Apit Nak Explain.
1. Korang pilih dulu salah satu link kat atas tue. Contohnya untuk Episod 1 korang pilih nak download kat link Hotfile. Tekan lah link Hotfile tue.
2. Pastue korang masuk ke web adf.ly tue kan. Tungu 5 saat, tekan SKIP ADS di atas belah kanan. Nampak tak? Kalau tak nampak, dapat bf playboy. hahaha.
3. Then korang tekan Regular Download. Bukan Premium tau! Tue berbayar punya.
4. Sila Tekan Link Nie Juga --> http://sy.my/1dbt
5. SELAMAT MENONTON! Hihihihi.


5 orang comel komen:

Izzati Suhaide said...

sama la kite..sy pun dload jgk...hi3

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaa dah boleh download erk.

babycomel said...

bagulah boleh download.. huhu, xberkesempatan lg nk tengok cite ni

Emas Putih said...

jahatnya mulut.. bf playboy sgala

Hawa Chian said...

yeaaaa.. best best best.....