27 September 2012

15 Blogger Bertuah Yang Aku Promote #2



Assalamualaikum w.b.t

Nie kiranya entry kesinambungan dari entry yang sebelum nie lah. TEKAN. Disebabkan banyak yang bersedih hati dengan apit sebab xdapat dipromote, so pikir punya pikir, tak pa lah. Apit akan promote semua blogger-blogger yang bagi kat apit hari tue. Berapa link blog ntah yang ada. Dekat 55 Blogger rasanya. Xpa lah. Sebelum nie 15 blogger dah. Hari nie 15 blogger lagi. Yang selebihnya nanti plak taw. :-) Jom sikit kita usha blogger-blogger kat bawah yang kiut miut nie. Hihihi.

















26 orang comel komen:

Mrs Velentine said...

aku takde..nak juga..huhu

Puteri Insyirah said...

pun xde :'( hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nina said...

Blog saya xde ke??isk..isk..

Ayumi-chan said...

Qis pun nk join juga. :'(

http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/

hazanis said...

terjah..huhu

nieta sharif said...

nak jugak ..hehe.. :)

Aien_Aen said...

Thanks you abang Apit :)

Unknown said...

nak jugakkk..

Admin said...

terima kasih apit .. blog akak terpilih
www.nurfarizan.com

Cik maria Hadi said...

Macam mane nk tempah banner yang cantik macam dorang tuuu.. plezzz reply

Unknown said...

hebat2 header diorang kan. Ok nak terjah mana2 yg sempat nak terjah..

FIZGRAPHIC said...

sama2 kak. hihi.

FIZGRAPHIC said...

header? alamak. xtaw la plak. cer tanya blogger lain tgk. apit x amik tempahan header. :-)

FIZGRAPHIC said...

sama2 ain :-)

FIZGRAPHIC said...

lek lu.. menyusul. :-)

Leeza Dayasari said...

tahniah semua.... terus berblog tau...
sbb dh dipromote ni. hehehe

Busyra Takiyudin said...

best nya blog diorang terpilih, :)

Unknown said...

time ksh incik..hihi...incik sgt baik hati..hihi :)

Hafiz Zulkafly's said...

terima kasih apit ^^

3no gr33ny said...

untungla =)

Shida Radzuan said...

alahhh ruginye xkomen kalo x blg shida pn tsenarai..rugi..rugi...!!

Unknown said...

tlng promote blog nie k :)

alonso.apoyar said...

Nak ada dalam list jugak XD

Unknown said...

tahniah untk kalian..:)
bestnya..hehe..:)

admin said...

best tu.
promote la blog lagi.
blog ni jugak. hee

Unknown said...

bro. cayelah.. promote blog org amatlah baik perilaku anda..

p/s promotele blog ambe gak.. hihihi