24 September 2012

15 Blogger Bertuah Yang Aku Promote



Assalamualaikum w.b.t

Disebabkan sejak dua menjak nie aku langsung takdak idea nak update pasal apa, so aku tetiba rasa nak mempromote blog blogger di ruangan blog fizgrahic.com nie. Huhuhu. Sapa yang usha status facebook aku tadi, tahu lah.. Sesiapa yang terlepas peluang nie. sory lah ye. Cuba lagi lah nanti yek. Benda nie naseb jer. Okay aku dah guna random.org untuk memilih semua yang bertuah tue. Bawah nie header2 blog blogger2 yang bertuah tue. Korang pergilah tinggal jejak dan follow diorang or berkomen2. :-)

















31 orang comel komen:

LYSSA FAIZUREEN said...

no 5 ? waaa . tersenarai jugakk ^^
Thanks dik .

Adam Azra said...

ok aku takde. hahaa

Nrsyikin Tahir said...

hanya mengenali dua blogger sahaja :) pasni boleh BW blog lain pulak :))

Cik maria Hadi said...

cantiknye.. saya budak bru belajar berblog.. plz help ..cne nk tempah huhu

Cik maria Hadi said...

cantik2.. mcmne nak tempah ?? saya budak bru belajar berblog

Solehah Shamsuddin said...

wah terlepas.haha its ok bagi chance pada yg len. sy cme knl blogger no.1, no.5 dan no.11 je.. :)

Si Matatajam said...

Tahniah buat yang bertuah sebab tersenarai kat blog femes emes ni..

Miss NR said...

Laaa...dah tak boleh join ke? :( saya pun nak di-promote jugak......pleaseeee!!

mz said...

untung la lyssa dlm tu.. haha..

Anisa Anuar said...

ramai lak aiii....hehehe

ericoanaci said...

nak masku gak.. kutooobamboo hu3

Mrs Velentine said...

terlepas..huhu

Unknown said...

Yes..tersenarai ugak.. no.15!
thanks apit..

Unknown said...

Lahhhhh, aku pon ada jgk. Thanks cousin ! (` ˘з(˘⌣˘)

Unknown said...

terlepas sudah...
tapi tak apa~~
jom g jejalan kat blog diorang... ^_^

ازوا رشيد said...

alaarr.. blog akk..?! akk jrg dpt online.. uuuu.. ;((

Unknown said...

sye takde eh? ^_^

Leeza Dayasari said...

Perlukan masa utk terjah sbb minggu ni mingu pmbntgn tesis... Hooooo ketarrr

Asiah Fadzli said...

Eh eh.. Kita pun ada jugakk ?? Tak sangka ...!! Haha . Thank you so much abg Apit !! :)

Anonymous said...

waaaaaaaaaaaa.. nak jugakk ~ T__T

Unknown said...

wah! cantik-cantik blog depa. header cun!

Anonymous said...

Yeaaaaaaaaaaaahhh !! Terima Kasihhh !! ^_^ Allhamdullilah .. tersenarai .. no. 7 :)

Aliff Haikal said...

Hanya kenal kak Lyssa :D

cik kiwi's said...

wow..kiwi no 3. dah tak nak majuk ngan apit dah la..:)

Miss Syahbanu said...

hehehe untungnya diorang kena promote =)

Diari Si Froggie said...

cik kiwi dapat.. tak aci2 :P hahaha...

NUR AIN AZMAN said...

Untung nya diorang. Jeles ni >.< Huhu

Silly.Fazly said...

Blog aku tersenarai. No.2.. Tengs bro:D

Azhafizah MN said...

Arigatou Apit-Chan! ^___^

✿ ♥ Anies Umairah ♥ ✿ said...

Wahh . Tersenarai jugakk . Thanks abg Apit . :)

admin said...

ha, takde jugak. hmm