04 September 2012

Happy Birthday Cik Lyssa Faizureen

 Hari nie 4 September 2012. Macam nak kenai ja tarikh nie. Haa nie besday retis nie. Tapi sapa? Hahaha. Sapa lagi, kakak lyssa kita nie ha. Amboii makin lama makin tua dah no. Lain la apit nie, makin lama makin muda. Hohoho. Nak nyanyi sat kat besday girl nie. Nyanyi sama2 meh. 1 2 3..Mula!

Heppy besday to youuuu..
Heppy besday to youuuu.. 
Heppy besday to Lyssa Faizureen..
Heppy Besday To Youuuuuu!
*sambil tiup 20 lilin depan mata*

Tepuk tangan "Pap Pap Pap". Moga lyssa dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, ditemukan jodoh, berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. Dah tua dah ha. Eh umoq berapa xtaw sebelum nie. 19 kan? So skang nie 20 lah kan. Ooohh bukan belasan tahun dah la ye. Takleh buli dah la pasnie. Kih3. Nak bagi hadiah, apit xda duit banyak cam lyssa, xpa lah, apit bagi hadiah vector jer boleh kot? 

Tadaaaa.......!!! Suka Tak??

Sory kak lyssa kalau tak cantik dan sama dengan gambar asal. Tang mata tue gila susah. Kat mana nak buat mata kaler biru tue. Macam mata kucing dah ha. Hihihi. Tue jer lah hadiah yang mampu apit nak bagi kat lyssa. Hope dapat menerima dengan hati yang terbuka *chewah! Tata!

P/S : Jom wish kat lyssa jom! --> www.lyssasecret.com

22 orang comel komen:

cci said...

eh2..arini ke.. sama ar ngan cci.. tp cci esok.. ngeee *pomot nampak.. hahha.. ^_^ osem ar potrait tu apit.. ^_^

Izzati Syazwani said...

Cantik vector Lyssa tu.. Nie yang jeless nie.. hehe.. ! :)
Papepun, Happy Birthday Lyssa... :)

Ainisha ali said...

COMEL2.... WAH... BSDAY KITE PUN NAK JUGAK.. TPI KITE BUKAN RETIS.. HUHUH :)

Unknown said...

waa, cute nye....
saye invite sume untuk jadi user http://surfexchangeclicks.com
percuma ja. ^_^'
sharing is caring..

Ah Long said...

Like hhaha smart bro ~ sifuuuu ~

Yana Sakura said...

wahhh..tomeynyer vector tue...kejelesan melanda..hehe ^^
td da wish kt fb adik lyssa..ngee :D

Unknown said...

Selamat Hari Jadi kak lyssa !
wah.. cntek vector tu !!

eyka said...

aattootoo,,cute nye vector tu... Jelly 101saat.. hahaha... anyway,HAPPY BIRTHDAY lyssa... nak nyanyi jugakkkk... hhihihihii.. :D

Unknown said...

mohon birthday lyeen pun ada vector free....

Unknown said...

hadiah istimewa dari Apit..
terbaiklah!!

nia marlissa said...

ehem2

fiQRa said...

selamat hari lahir lyssa ;)

Shida Radzuan said...

selamat hari lahir adik lyssa :)

LYSSA FAIZUREEN said...

Gila rahhhhh . HAHAHA . Baru baca lahh . ayiooo .
Malu , segan i ! apa-apa thanks eh , adik apit . VECTOR tu caaantik sangat !
Serius terharu GILA ! ehemmm . Tenkiu yaa xD

Si Matatajam said...

Cantiknya hadiah Apit untuk Lyssa..Untungnya Lyssa..Hepi besday yek...

Mohamad Fathi said...

Happy besday Tooo.. Eh.. Fiz.. wa guna hasil karya kartun anda.. Cuma edit sikit2 dan wa jadikan sebagai header di blog wa.. boleh kan.. ? ^_^

Cik Lyana said...

seriously cantik vector tu.. teringin nak bljr cara nk buat vector tu..hehe..
btw, happy birthday lyssa ;)

Unknown said...

cumil giler....nk request vector gak utk hadiah besday sy 24 sept nnti ley ker??hahaha (**muke xmalu...hihi*)

Unknown said...

fuuyo. smart. simple dan kemas tapi menjadi

Unknown said...

bertuah kak lyssa dapat adik apit yg baik cenggini.. hehehe. Cun dah vektor tu.. Happy Besday lyssa :)

Nisa Greennnpanda said...

comelnye vector tue..
hepi belated b'day lyssa... ^_^

edohayra said...

Waa best2 hihi