Baca Entry Latest Nie Jugak!

01 September 2012

Camni La Cara Nak Cashout Says..Boleh?

Nak bercerita lagi pasal Says.my yang sempoi nie. Korang kalau berhajat nak buat duit poket beli topup, bayar duit broadband, duit astro, boleh la cuba try daftar Says kat SINI. Alhamdulillah setakat skang memang says nie boleh dipercayai dah sangat mudah nak buat duit taw. Syukur. :-)

JOIN SAYS CEPAT! - TEKAN
Korang ingat lagi tak pasal earning duit raya kt atas tue? Apit dah cashout dari says hari tue. Lupa dah la tue. Takpa, apit story balik. Hari tue apit dah cashout pown RM 500 dari says. Kenapa RM 500? Kenapa tak keluarkan semua? Sebab says nie limit untuk kita keluarkan duit maksimum adalah sebanyak RM 500 sahaja. Yang baki akaun dalam tue korang akan keluarkan pulak pada bulan yang seterusnya. Paham? Kalau tak paham, korang tanya lah pada pihak says. :-)

RM 1,102 - RM 500 (CASHOUT) = RM 602 (BAKI)
RM 602 (BAKI) + RM 213 (OGOS) = RM 815 (BAKI)


 So apit nak cashout lagi lah sebab boleh cashout lagi kan. Ramai yang tanya camna nak cashout. Haa nie sebab nak buat entry. Meh nak ajar korang camna nak cashout says nie. Apabila earning korang dah cecah RM50 ke atas, korang dah boleh cashout taw. Rugi lah sapa yang tak join says nie taw. Best :-)
LIHAT TIPS NAIKKAN EARNING SAYS DENGAN CEPAT
Cara Cashout Says.
1. Yang Mana Belum Daftar SAYS, Korang Daftar Dulu SINI
2. Dah Boleh Cashout? Tekan Cash out now! yang button kuning tue.
3. Then Korang isikan maklumat yang says nak. Isi dengan betul dan tepat!


Banyak kes yang adik2 bawah umur join Says nie, tapi akaun xda/akaun bank mak ayah pegang. Ibu bapa plak takut benda nie tipu lah, apa lah. Apit pown taktaw camna nak tolong camtue. Huhuhu. Pandai-pandai lah adik yakinkan mak bapak adik ye. Hihihi. Jangan risau, duit dalam akaun bank tue tak hilang pown. Pihak says nie yang nak bagi duit kat korang :-)

4. Lepas siap isi semua tue, korang tekan Cashout My Earning! yang button kaler biru tue. 
5. Then make sure balik detail2 korang masukkan tue tepat belaka okay. 


6. Then korang tekan Confirm yang button Oren tue. Kalau maklumat yang korang masukkan ada yang tersalah angka no akaun ke, korang tekan Edit button biru tue. Okay?
7. Then korang akan dapati dashboard korang Pending.


Haa dah paham ke apa yang apit duk melalut kat atas tue? Hahahaha. Kalau paham bagus lah ye. Penant nak ajar korang satu2 nie. Takpa lah, share ilmu kan. Takkan nak makan sorang-sorang lak kan. Share ilmu, kita kongsi sama-sama okay. Wish kat korang semoga berjaya. GOOD LUCK!
JOIN SAYS CEPAT! - TEKAN

16 orang comel komen:

RiEsA said...

wah..leh bagi tips camne leh cepat dpt earnings..huhu...jenuh dh try mcm2 cara..

caliph shuriken said...

congratz, bro.. singgah amik ilmu ^^

hazanis said...

wow banyaknya earning...

miz ruha said...

masyuk..
tahniah2..

Aida Omar said...

aida take note tuto nie.. sangat bermanfaat. :) tapi belum layak nak cashout lagi..haha

LaLa mhdnor said...

owh, thank for sharing.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

best nyer.. waaaaaaaaaaa berapa lama kumpul.

NUR said...

Wah.. Banyak tu..

Cik blogger said...

hehe nak try lah tq share :)

Miss NR said...

Hello...nak tanya, yang form "Your Wallet" tu duit kita sekarang ke? Tak ke bahaya kalau beritahu? Boleh tipu-tipu tak? :P

BUATBEST said...

alhamdulillah...byk rezeki tu...

tahniah..

MéuzAngelo™ XXIII said...

aku baru cash out td.. tgh menunggu ni.. hehe

Cik Lestrange said...

abang apit,dia tak ada bank rakyat ke ? :(

Nurul Ain Atikah said...

besnye. dah lame kumpul tapi tak daapat huhu.

Nur Azila Romli said...

byk nya earning... saya baru dpt RM36.85... ajar la cm mna nk dpt earning byk2 cm awak..

fredd said...

kalau pending tu biasa berapa hari baru dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...