Last updated!

21 September 2012

Freebies Doodle Muslim Berserban

Hai korang. Apit buat freebies lelaki kali nie. Sekarang nie kemarahan umat Islam makin menjadi-jadi akibat satu trailer filem yang telah menghina batang tubuh Nabi Muhammad S.A.W. Memang sesiapa pown akan sensitif akan benda nie. Sebelum nie apit ada sharekan doodle tentang membantah penghinaan nabi muhammad. Korang boleh tengok doodle tue kat SINI. Korang juga boleh copy dan sebarkan kepada orang. Hmm kali nie apit buat yang lelaki. Tapi xdak la sepanduk bagai. :-)







Kat bawah nie video Himpunan bantahan yang berlaku pada petang tadi selepas semayang jumaat. Semua berdemo di hadapan kedutaan America. Jangan kau menghina Nabi kami wahai Yahudi Laknatullah. Ini merupakan perbuatan yang melampaui batas. Sejarah dalam tamadun manusia. Hidup Hidup! Hidup ISLAM. Hancur Hancur! HANCUR YAHUDI!



29 orang comel komen:

Solehah Shamsuddin said...

Apit memang kreatif. Hidup Islam!

Lulu Caldina said...

kreatif :)

Hafizzi Aziz said...

thanks solehah :-) Takbir! ALLAHUAKBAR!

Hafizzi Aziz said...

Thanks. :-)

miz ruha said...

kacak2 belaka... ^_^

Cik Fie said...

ye ! hidup islam ! :)

BeesKuwt Marie said...

fiz..salam
im using one of ur doodle in our poster on Lantunan Mahabbah (majlis QASIDAH)
mohon izinnya n semoga same2 dpt keberkatan majlis :)

p/s : kredit tu still ade..sy xbuang ur signature,,huhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaaa serius berbakat. Lihatlah kreativiti awk.

D i n said...

lawa la hehe nk amik satu buat koleksi haha :D

yayahnasake said...

saya copy semua :D

thank U :)

Wijdan Hawani said...

http://joegrimjow.blogspot.com/2012/09/pandangan-aku-mengenai-filem-innocence.html
Saja share.

Hafizzi Aziz said...

amin.. thanks support. :-)

Hafizzi Aziz said...

hihihi. silakan. :-)

Hafizzi Aziz said...

terima kasih leeza

Cikgu Ma said...

akak amik satu yea...buat sampel...nak bljar lukis2 jugak...apit dok sp kan?nanti nak p usha..hehe

**Hidup ISLAM

Nasuha said...

Abg bljr buat doodle ni dr dvd PS eh?

adam faiz said...

apit mmng kreatif gila! nice!
hidup ISLAM!!!
ambil 1 yer ..singgahla blog saya sibodohjangankacau.blogspot.com

Ahmad Fakhruddin Afiq said...

salam ukhwah ,saya suka doodle yang islamic camni harap apit boleh buat yang banyak or terbaik lagi melalui kebolehan n kreativiti apit yang agak luar biasa hehe(ayat bodek) nanti boleh saya save as haha tq.

heiyo said...

salam apit...mntak halal ey freebies yg sy amek kat blog awk ni...sy ta kreatif cam awk..n thnk ALLAH SWT pertemukn sy dgn blog awk ni...sy doakan semoga awk berjaya dalam hdup dunia dan akhirat sbb awk dah mmbantu golongan mcm saya na siapkan assigmnet..syukrann....=)

heiyo said...
This comment has been removed by the author.
heiyo said...
This comment has been removed by the author.
Syahiir Aqil said...

Thankssss banyak banyak abang apit ,

Maisarah Humaira said...

comel n hensem :)
sy amik 1 kaler biru ea..tq ye apit..nk lukis x pandai...hihi

ww said...

sy minta izin amik ye...

selipar putih said...

la aku ingat baru la ni..time ni aku x start lagi berblog ni..hehe

Anonymous said...

saya amik satu warna merah.

Thanks!!

arraudhahenterprise said...

Salam tuan..lukisan tuan sangat cantik...klu x keberatan saya nak minta izin utk amik carton ni buat baju budak..terima kasih :)

Rasyidah Misran said...

comelll,,,saya minta izin amik nk letak kat kad kahwin saya,, halal ye,, tq :)

admin soltusstudio said...

mohon copy yer...mintak izin untuk letak kat button badge saya..terima kasih.. :))