Baca Entry Latest Nie Jugak!

14 September 2012

Freebies Doodle Muslimah (We Are The New Ummah)

Hai korang. Doodle kembali lagi nie. Kali nie versi berpurdah plak. Before nie buat yang lappy punya kat SINI. Orang pangil purdah kan? Apit rasa betul lah kot. Hihihi. Kali nie try buat outline dia sama warna ngan doodle. Tak buat doodle outline hitam. Korang rasa yang mana lagi okay? Bagi la pendapat sikit. Jangan la men sebat ja. Hihihi. :-)
I Klik Untuk 1 Doodle --> http://sy.my/1dbt

31 orang comel komen:

DAIRI FARISHA said...

cute!!!!! purple ok!!!

miz ruha said...

comey2...
nak amek ye.. ^_^

hudasharif said...

comel! ^^,

Solehah Shamsuddin said...

wah ni lagi okay :)

AimanAziz said...

Omey nye Doodle tuu!
Yg laki teda ke ?
Entry Hangat : Aku Masok Majalah ?

EdoHayra said...

cantekk sgt.. edo amik ek..

Iron Lady said...

guna yang ini :)

Iron Lady said...

Comelnya ! guna yang ini.

imantizz_truper said...

purple cantik!!!

AngelAwa said...

orange one!

sal ya said...

rasanya tulisan tu kalau linenya kaler hitam baru outstanding kot. font kaler sama ok tapi outline kaler hitam. adehhh...

PutriBlogOfficial said...

Cantik betul doodle nih . ambil 1 yo .

ZMF Kids Shoppe said...

Comel..yang purple n pink tu..mata sangat bersinar, tergoda ..hehe.Akk grab satu yer..

Tasha Meez said...

ambik satu boleh :)
comel :3
thnks

nurul barakah said...

ambik warna biru...thanks ye..

syahriah yusra said...

waa omeii nye.. minta satu eh.. ^^

hazdnul shafina said...

assalam..comelnye..amik satu :D

BalqishK said...

Saya ambil satu :D Nak tanya ni.Buat doodle dekat mana? Photoshop ka?

NURUL ◕‿◕ said...

ambik 1 warna pink!thanks :)

Nurul Ain Atikah said...

wah comelnye. suke2

GaDis MaLanG said...

pink .. :)

Mardha said...

Amik satu ye ? :D

nana said...

comel.. :)
ambik kaler pink..

Alyana Yussoff said...

amek satu yerr..pink colour tuh..:)

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Saya amek 1...

kashaf imani said...

nk amik wrne pink tu, tq akhi ^_^

AiMiNaDiYa ^^ said...

Purple and pink! saya mahu!! :D

Anonymous said...

Salam doodles here byk membantu kerja dakwah dlm buat poster etc terutama macam kami yg tak reti sangat buat kartun comel. jazakaLlah

syurgasiti said...

comel & cantek sgt..mekasih akk ambik satu yg pink..utk wat cover..jzkk.

adinda surie said...

saya nak mitak izin ambil dodle awk yer..
terima kaih ya..
:)

Dar at-taqwa said...

salam,amik satu ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...