02 September 2012

Vector Pemenang Contest Sudah Siap!



Assalamualaikum w.b.t


Uik korang. Huh siap jugak lukis kedua-dua (tapi 3 pemenang) vector pemenang yang join 1st Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya. Nasib baik la gambar yang diorang bagi nie tak susah sangat. Tang part mata tue agak susah sikit lah. Tak berapa nak jadi sangat. Maaf pada pemenang kalau tak puas hati ke apa. Setakat tue ja mampu nak lukis. Hihihi. Hope tak kisah lah ye. Pemenang Contest nie 3 orang. Tapi yang bagi gambar kat apit, baru 2 orang iaitu blogger Ruha dan  Akma. Jom tengok sikit vector diorang nie. Hihihi.

Ruha - http://bird7842.blogspot.com/


Akma - http://anereodacandid.blogspot.com/

Ada sorang lagi tak bagi gambar kat apit. Blogger Shida. Katanya suh rileks dulu sebab x dak gambar yang comel2. Hihihi. Takpa shida, nanti dah ada gambar, bagi jer kat email okay. Apit akan lukiskan punya. Hihihi. Apa komen anda dengan vector pemenang nie? Maybe tahun depan lak buat contest vector camnie. Hahaha.
Lihat Juga Kat Sini --> http://bit.ly/RbNCKL
Kalau korang terasa nak tempah vector kat apit, korang boleh deal apit kat facebook atau email apit_afyz@yahoo.com utk tahu harga dan cara bayaran. Peace. :-)

26 orang comel komen:

faqihahhusni said...

Wahh! Cantiknya!! :D

Rubikz Key said...

nice bro. pndai hang lukis.

LYSSA FAIZUREEN said...

haaaaaa . cantik !! naakkk ! >_<

Azee Hana said...

beznye pandai buat camtu..serious terror..

Cik Fie said...

cantik la :)

fiqah hamed said...

Awesome...jelous dia orang dapat divectorkan..=)

FIZGRAPHIC said...

Terima Kasih. Banyak lagi nie nak kena belajar.

FIZGRAPHIC said...

thanks. boleh la sikit2.

FIZGRAPHIC said...

lyssa nak? boleh2.

FIZGRAPHIC said...

cer belajar. x susah kalau taw basic.

FIZGRAPHIC said...

:-)

FIZGRAPHIC said...

ololo. xpa, nanti mana taw ada rezeki apit vectorkan gambar fiqah lak kan. :-)

Shida Radzuan said...

gambar akma cantik nmpak neutral apit hehe..xpe kasi ringan2 skit jari jemari apit heheee :D

Solehah Shamsuddin said...

erkk tahun dpn? alahai lambat lagi nak menunggunya...

YuNO.nYc2X said...

draw like a boss
cantik2~ :)

Fatimah Nabila said...

cun3!! ley ganti imuda ni..ha2!!

mohd zuhri said...

terror la apit memang kreatif laa .. !

the best !!

Unknown said...

kemas, cantik, handsome..kalaulah boleh jugak lukis mcm tu kan best...hahaa..mohon buat secara pukal...hahaa...T_T
Good luck apit...untunglah jadi pelukis..:)

ecadwinkyasha said...

cantik!..

Unknown said...

thats my face?? waa... :):D
thanks sgt apit..
tp cm kelakar aje sebab tgk gmbr sendiri kt sini..
apit da sent awal2, tp sebab line sgt lah 'laju' so xleh nk tgk lg gmbr yg apit sent tu..
so singgah tgk kat sini...
thanks byk2 tau.. =)
sgt menjadi.. :)

Unknown said...

waa cantik cantik..
ur invited http://surfexchangeclicks.com/exchange/index.php?ref=1
get 1k coint after 10days

Si Matatajam said...

Cantiknya..berseni sungguh tangan Apit ni..

Keri said...

bhgn kening ngan bibir tu memang takleh celen la

Unknown said...

tq :) da dpt da vector akma...sweet..

admin said...

mmg cantik!

Milobenikattepi said...

cantik!!! nakkkkk :)