Baca Entry Latest Nie Jugak!

02 September 2012

Vector Pemenang Contest Sudah Siap!



Assalamualaikum w.b.t


Uik korang. Huh siap jugak lukis kedua-dua (tapi 3 pemenang) vector pemenang yang join 1st Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya. Nasib baik la gambar yang diorang bagi nie tak susah sangat. Tang part mata tue agak susah sikit lah. Tak berapa nak jadi sangat. Maaf pada pemenang kalau tak puas hati ke apa. Setakat tue ja mampu nak lukis. Hihihi. Hope tak kisah lah ye. Pemenang Contest nie 3 orang. Tapi yang bagi gambar kat apit, baru 2 orang iaitu blogger Ruha dan  Akma. Jom tengok sikit vector diorang nie. Hihihi.

Ruha - http://bird7842.blogspot.com/


Akma - http://anereodacandid.blogspot.com/

Ada sorang lagi tak bagi gambar kat apit. Blogger Shida. Katanya suh rileks dulu sebab x dak gambar yang comel2. Hihihi. Takpa shida, nanti dah ada gambar, bagi jer kat email okay. Apit akan lukiskan punya. Hihihi. Apa komen anda dengan vector pemenang nie? Maybe tahun depan lak buat contest vector camnie. Hahaha.
Lihat Juga Kat Sini --> http://bit.ly/RbNCKL
Kalau korang terasa nak tempah vector kat apit, korang boleh deal apit kat facebook atau email apit_afyz@yahoo.com utk tahu harga dan cara bayaran. Peace. :-)

26 orang comel komen:

Faqihah Husni said...

Wahh! Cantiknya!! :D

Rubikz Key said...

nice bro. pndai hang lukis.

Lyssa Faizureen said...

haaaaaa . cantik !! naakkk ! >_<

Azee Hana said...

beznye pandai buat camtu..serious terror..

Cik Fie said...

cantik la :)

fiqah hamed said...

Awesome...jelous dia orang dapat divectorkan..=)

Hafizzi Aziz said...

Terima Kasih. Banyak lagi nie nak kena belajar.

Hafizzi Aziz said...

thanks. boleh la sikit2.

Hafizzi Aziz said...

lyssa nak? boleh2.

Hafizzi Aziz said...

cer belajar. x susah kalau taw basic.

Hafizzi Aziz said...

:-)

Hafizzi Aziz said...

ololo. xpa, nanti mana taw ada rezeki apit vectorkan gambar fiqah lak kan. :-)

shidaR said...

gambar akma cantik nmpak neutral apit hehe..xpe kasi ringan2 skit jari jemari apit heheee :D

Solehah Shamsuddin said...

erkk tahun dpn? alahai lambat lagi nak menunggunya...

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

draw like a boss
cantik2~ :)

timm_bill said...

cun3!! ley ganti imuda ni..ha2!!

Xiao Xandria said...

terror la apit memang kreatif laa .. !

the best !!

Cik Lyeen said...

kemas, cantik, handsome..kalaulah boleh jugak lukis mcm tu kan best...hahaa..mohon buat secara pukal...hahaa...T_T
Good luck apit...untunglah jadi pelukis..:)

Eca Dwinky Asha said...

cantik!..

miz ruha said...

thats my face?? waa... :):D
thanks sgt apit..
tp cm kelakar aje sebab tgk gmbr sendiri kt sini..
apit da sent awal2, tp sebab line sgt lah 'laju' so xleh nk tgk lg gmbr yg apit sent tu..
so singgah tgk kat sini...
thanks byk2 tau.. =)
sgt menjadi.. :)

sare ared said...

waa cantik cantik..
ur invited http://surfexchangeclicks.com/exchange/index.php?ref=1
get 1k coint after 10days

Si Matatajam said...

Cantiknya..berseni sungguh tangan Apit ni..

keri ikhwan said...

bhgn kening ngan bibir tu memang takleh celen la

Nurakmaniza said...

tq :) da dpt da vector akma...sweet..

Nurul Ain Atikah said...

mmg cantik!

zana said...

cantik!!! nakkkkk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...