Baca Entry Latest Nie Jugak!

22 April 2011

Dark Of The Moon dah dekat??


assalamualaikum semua!
haii..lamanya tak update blog dengan entri2 bes.. kali nie terasa nk share something lak dengan semua..:-)

apa ye dark of the moon tue?? saja nak buat gempak.. tue tagline untuk filem transformer 3 yang mungkin dalam hunjung bulan mei nie akan ditayangkan..tak sabar betol la nak tunggu filem nie..
mungkin ada yang ikut filem nie dari awal (kebanyakkan lelaki) dan mungkin tak pernah amik tahu langsung pown..hehe..

mungkin semua taw yang lagu2 tema untuk filem2 transformer nie linkin park yang nyanyikan..eh sapa plak dah linkin park nie?? search kat google lah ye..budak2 pown kenal kot..
kali nie diorang sekali lg sedekahkan lagu tema untuk michael bay (director filem) untuk filem dia..
so sekarang nie apit sharekan lagu tema transformer 1 sampai 3 untuk semua k..

Transformers 1 - What I've Done
Transformers 2 - New Divide
Transformers 3 - Iridescent

klik je tajuk untuk download ok!

2 orang comel komen:

cik sakdi said...

pakcik, kite memang xsabar gler nak tengok transformers tau! semua cter ni kite tengok wayang 2,3 kali coz nak kayakan maikel bay. :D hehe

aRe-PeaK said...

cik sakdi : makcik mmg suka kayakan michael bay..apakata meh kayakan pakcik..ce klik2 nuffnang tue..huhu..lg afdal..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...