Baca Entry Latest Nie Jugak!

27 April 2011

Bloglist Bangku Kosong Dibuka Untuk Pendaftaran !!

Salam bloggers dan selamat malam semua!
Hmm tadi tetiba jer jengok blog ini dan tertarik dengan segmen dia..
so nak join lah..nie syarat2 nya..

1. Pilihan Pertama:
Jika anda ada masukkan saya dalam bloglist/blogroll korang, print skrin atau captured skrin tu sebagai bukti dan buat satu post/entri apa-apa tajuk pun tak apa ... pastu tinggalkan link entri tu kat dalam komen di bawah. Selesai.

2. Pilihan Kedua:
Tak masukkan saya dalam bloglist anda tetapi nak blog anda masuk dalam bloglist saya? Caranya buat satu entri dengan masukkan badge/banner ini:

Saya memilih pilihan yang kedua taw. Buleh buleh..hehe..ha amik nie..wahhh hensem aih..
klik gambar di bawah untuk join jugak!

So ini buktinya ok..hehe..


4 orang comel komen:

KotakHitam said...

dari bangku kosong....
kasi terjah ini blog...

not irene said...

saya dari bangku kosong

memyselfandnotirene

Cute MuM said...

dtg singgah dari blog bangku kosong..
jemput singgah ke blog cute mum..
http://mamiuyun.blogspot.com

Reen Rostarizam said...

terjah dari bangku kosong :) dan follow kamu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...