Baca Entry Latest Nie Jugak!

27 April 2011

.:: Contest Blog Saya Smart ::.

Assalamualaikum bloggers!
semua sihat? hope semua sihat2 ok!
hmm hari ini rasa macam nak join satu contest nie la tapi layak ke??
saja suka suka join..mana la tahu kan menang ke (mula lah tu nak berangan ala ala mat jenin)
ok contest nie diberi nama Contest Blog Saya Smart oleh owner blog nie sendiri iaitu Qistina!

ada sesiapa yang rasa nak join jugak boleh klik kat banner di bawah ini ok kawan kawan!

syarat syarat penyertaan boleh didapati di blog owner tue sendiri k..
boleh menang ke apit ooiii?? haha..ada rezeki ada la..kalo takda tue mungkin rezeki di tempat lain kan..saja jer nak join..nak tambah kenalan dah mencuba nasib.. Tapi rasanya tak menang kot. Ramai lagi blog yang cantik menarik smart kebaboom dari blog ini..

kat sini apit nak tag 4 orang
1. seha ameera
2. cik aryu
3. cik nik
4. gugu

2 orang comel komen:

cik ayin said...

gud luck yaww :)

aRe-PeaK said...

terima kasih cik ayin..

cik ayin pown join la..
mana la tahu rezeki ke kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...