Last updated!

26 April 2011

Sapa rasa yang Dia Cun?

assalamualaikum semua..
salam 1 bloggers..
hampa duk tengah buat apa tu?? apadia?? tidoq??
cakap loghat kedah hari nie..pasaipa??
ha sebab hari nie nak share kan hampa semua pasai filem CUN..sapa dah tengok filem ni?? tengok kat na?? apa?? wayang?? orite la tue..apit tak sempat p tengok kat wayang citer nie..al maklum la..banyak keja nak kena buat..apa yang bes cite nie?? Semestinya bes sebab shoot filem kat kedah..sebab tue aku cakap kedah ngan hampa semua tue..(paham dak paham dak)..

kat bawah nie link yang hampa nak download k!
Part 1 - Cun!
Part 2 - Cun!
Part 3 - Cun!

Cara cara untuk download
1. mula mula download part 1 sampai part 3 sampai abes..
2. Bila dah abes download belom boleh play lagi taw..kena joined kesemua file dulu..
3. Ok nie software hjsplit untuk korang joined file part 1 sampai part 3 tue..

klik sini untuk download

lepas download abes jangan lupa extract dulu taw..
apit,bagaimana nak joined semua file tu??
senang jer la..ikot step kat bawah nie k..

1. double click icon hjsplit tadi..
2.Keluar paparan camnie kan..then tekan Join.

3. Click button Input File..cari la nama file yang nak join..cari yang file 001 kat belakang tue taw..dah pilih?

4. Then tekan start pastue tunggu jer dia join..siap!
5. Enjoy the movie.


10 orang comel komen:

maomampos said...

pelaq!! bes x cite ni?? nak tanya dulu.. baru ley download.. lau x nanti wat pala nyesal plak... hakhakhak..

aRe-PeaK said...

maomampos : bes wey..cakap kedah bak ang..x larat nk gelak..

Siti Aniza said...

x de virus ke nk download ni..

Cik Yana said...

Best eh? Nanti la try tengok. Tengok cam ramai jugak yang duk cakap pasal filem ni :)

Lots of Love,
Cik Yana

aRe-PeaK said...

siti aniza : xda virus la..ce try..

aRe-PeaK said...

cik yana : x tengok lg?? ce tengok..series bes..lawak! maya cun!

Miz Novexx said...

okey!!! bagos ni, memang dah lama kempunan nak tengok citer ni ;)
thanks yupp

aRe-PeaK said...

miss novexx : xdak hal..

sharing is caring kan..

bella_bumbum said...

dem. cerita ni sweet gilaaaa. i loike :D

aRe-PeaK said...

bella : ceta sweet sebab speaking loghat kedah..sbb tue bes..hidup kedah!!!