Baca Entry Latest Nie Jugak!

05 April 2011

Sahabat Selamanya


Tanggal 18Julai 2007 bermulanya sesi perkenalan kami berempat di sebuah institusi yang tidak lah berapa gemilang dan terbilang sangat..haha.. Di sini bermulanya sebuah kisah di mana terjalinnya persahabatan yang agak terpesong dan juga menghiburkan..macam2 benda dah kami semua lalui..dari la sebesar zarah sampai la ke sebesar gajah..blurpppp... Aku nak story cket lah pasal kawan2 tidak baik aku nie satu persatu ok..

Muhammad Fahmi Bin Rajie

  • Dilahirkan di jalan batas paip,Kedah negeri jelapang padi..
  • berkelulusan Ijazah Sarjana Sains Hayat (Kepujian)
  • Mempunyai hobi suka menonton tom and jerry
  • mempunyai rupa paras yang dapat mencairkan setiap gadis2 melayu..
  • Berkebolehan berkomunikasi dalam bahasa german dan italy
  • Tabiat buruk ialah kentot di dalam selimut sebelum tidur..
  • cita-cita beliau adalah menjadi pramugara air-asia..
  • ucapan yang selalu beliau ucapkan : "bak ang"


Abdullah Hafiz Bin Mohd Taufik

  • Dilahirkan di kota bharu,Kelantan negeri tiada cukai pintu..
  • Berkelulusan PhD peringkat kedua dalam bidang psychology (Kepujian)
  • Mempunyai hobi iaitu menggigit straw apabila sudah makan..
  • Mempunyai rupa paras yang cute miut dan bergaya..
  • Berkebolehan bertutur dalam bahasa mandarin dan Russia
  • Tabiat buruk yang selalu dilakukan ialah memaki hamun jiran tetangga..
  • Cita2 beliau adalah menjadi manusia prtama memiliki perot yg besar..
  • ucapan yang selalu diucapkan : "deh!"


Muhamad Yaziz Bin Abd Manaf

  • Dilahirkan di Pulau Nyior,Jitra Kedah..
  • Berkelulusan Master Kejuruteraan Website dan C++..
  • Mempunyai hobi iaitu suka mandi lama2 di dalam toilet..
  • Mempunyai rupa paras seakan2 vokalis Letto..
  • Berkebolehan bertutur dalam bahasa komputer ( digit number)
  • Tabiat buruk beliau adalah menghabeskan sisa2 makanan org lain..
  • Cita2 beliau adalah menjadi pelakon astro ria..
  • ucapan yang selalu diucapkan : "Entah!"

4 orang comel komen:

maomampos said...

kelantan ek??
ye ke lahir kat kelantan??
mak aq x percaya..
kahkahkah...

aRe-PeaK said...

aku nk boh bangladesh ingat,,tapi kesian lak..boh la kelantan..hahaha..

maomampos said...

cam haram.. awat x tarok hell??
favoret tu... kahkahkah...

aRe-PeaK said...

feveret ang sowg ja tue..hakkk tuihhh..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...