Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 April 2011

Tutorial Menggunakan Joined

Cara cara untuk download

1. mula mula download part 1 sampai part 3 sampai abes..(ikot berapa part yang ada taw)

2. Bila dah abes download semua, belum boleh play lagi taw..kena joined kesemua file dulu..

3. Ok nie software hjsplit untuk korang joined file part 1 sampai part 3 tue..


klik sini untuk download

lepas download abes jangan lupa extract dulu taw..

apit,bagaimana nak joined semua file tu??

senang jer la..ikot step kat bawah nie k..


1. double click icon hjsplit tadi..

2.Keluar paparan camnie kan..then tekan Join.


3. Click button Input File..


4. Cari la nama file yang nak join..cari yang file 001 kat belakang tue taw..macam gambar bawah nie..


4. Then tekan start pastue tunggu jer dia join..siap!

5. Enjoy the movie.


Sebarang pertanyaan silakan tinggal komen di ruang komen okay. Insyaallah apit akan tolong.

Salam By : Hafizzi Aziz


5 orang comel komen:

joe mini said...

extract tu ape.....x paham..huhuhuhu

Hafizzi Aziz said...

@joe mini : EXTRACT tue mcm bukak file yg dikunci..kalau joined nie utk join file yg dipecahkan..

fieda said...

apit..nak tanya extract tu nk kena buat macam mana plk...?

pizal said...

Thanks bro..banyak membantu..

Nor Nasuha Zokifeli said...

apit, dah extract file download photshop tue tp xdpt.. kene download satu lg software k untuk joined file dalam photoshop 2 k.. kurang phm sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...