Last updated!

01 August 2013

Dapat Duit Raya RM477 Dari 8share

Assalamualaikum w.b.t

Yea yea aku nak dapat duit raya. Yea yea. Haa jadi budak2 sat. Tapi budak2 pon x dapat duit raya banyak macam yang aku dapat nie. Mohon jangan jeles. Aku dah ajak daftar masuk takmau. Ada yang daftar tapi xmau usaha, susah gak kan. Apa2 pon alhamdulillah la says/8share dapat bagi duit raya before raya nie kan. Asa lega gila kot. Banyak benda nak kena buat persiapan. Semua nak pakai duit.

Okay aku cashout bila ye. haaa aku cashout kemarin dulu kalau tak silap. Hari nie bukak email, dah verified. Hai biaq betoi. Takkan cepat sangat kot. 


Hmm betoi sangat lah tu kalau email mai dari Aqila. Takdak orang len dah. Aqila 8share lah tu. Terima kasih Aqila dan 8share. Anda memang sangat membantu dan company yang sangat strong. Banyak membantu pengguna2 seperti blogger dan platform media sosial yang lain. Alhamdulillah. Diharapkan says dan 8share terus berjaya dan terus bagi kami iklan-ilan yang menarik dan banyak $$$$$$ lagi taw. Thanks 8share. I love u lah! Selamat hari raya ye.

Buat masa sekarang duit dalam akaun dah ada RM513. Aku dah cashout RM477. Disebabkan 8share hanya bagi cashout maximum RM500 sahaja sekali cashout, so aku keluarkan awal hari tu. :-) Baki sekarang ada RM36 lah.


TOTAL CASHOUT SEJAK DAFTAR 8SHARE!


DAFTAR 8SHARE PERCUMA ----> TEKAN

UPDATED

28 orang comel komen:

Bahrain Ramlan said...

banyak tu...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fizz, ajar sheila camne nak earn money.. sheila ada akaun tapi tak reti guna laaa :(

Paly said...

perghh.. dah tahap otai dah ni

Nur Rabiatul said...

Perhh banyaknya.. 513 kumpul brapa lama tu..?

Cik Fie said...

pergh !! banyaknya earning . :)

P/S : thanx abang apit . :) sebab kasi kad raya n DUIT RAYA RM50 *dah terkena !* hahaha . :P

Invisible Me said...

Woo. Banyaknya~

eimah siti said...

tahniah2...cik siti pun baru cash out...tapi tak la smpai beratus2...huhu...ok la tu untuk buat duit raya...hee

Nasuha said...

Bestnya...

Sukma Haron said...

tahniah Apit...berkat usaha nampakkan hasilnya.....

Lunia Ansuh said...

bestnya. alhamdulillah. guna duit utk kebaikan ^_^

ekin schmidt said...

byknyee :)
transfer rm2 bole? hehe :P

Solehah Shamsuddin said...

Wah banyaknya. Rezeki tu :)

moizate said...

dah kaya dah sekarang....... jeles ni jels ni

Syazwani Jalal said...

wah, tahniah tahniah,, rezeki raya tu

Efa Nur said...

banyakkkkk nye..
murah rezeki encik apit nie..hehe :D

tahniah..dan selamat hari raya ^^

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Hafizatul Asyrin said...

http://hafizatulasyrinz.blogspot.com/2013/08/kad-raya-review-blogger-fizgraphic-dot.html :)

Nur Adila said...

Wow, banyaknyaa ...

Diari Si Froggie said...

Wasalam.. salah seorang yang daftar tapi tak ada usaha tu aida lah tu. hihi.. lama tak bersays.. Banyak tu apit dapat dah.. rezeki murah. Nanti nak mintak tips jugak moleh? ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rezeki....

Wanie Zunidan said...

Wahh ! banyak nya . Rezeki Allah bagi (:

hafiz hafizol said...

Terbaik la.. cemana ang promote iklan ang nie wei?? ajar la.. hehehe...

Btway, selamat hari raya.. :")

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum . . teringun nak mencuba . terima kasih :)

Nadia Johari said...

kumpuluntuk buat kawin bro

Azlan Abdul Halim said...

sakan dia sekarang ni...

siti azurah said...

Wow ! Banyaknye awk cashout.. Blh bg tips x macam mane nk promote iklan kat blog? Please awk !!

MA O said...

Salam fiz.
Banyak tu!! nak juga. boleh bagi tips tak ? yang saya buat di fb , link, wechat, .. yg saya tau , twitter (tapi xde) blog(tpi xder) , sent email(collection email xde) .. tips fiz pula mcm mana? cer kongsi ..

MA O said...

Terbaik.. abg fiz.. mohon tunjuk ajar .. plsss