Last updated!

02 August 2013

Kad Raya Dari Blogger. Banyaknya!



Assalamualaikum w.b.t

Banyaknya dapat kad raya tahun nie. Best la blogger2 nie. Sporting betul lah kan. Macam2 jenis kad raya. Sapa kata zaman sekarang dah x dak kad2 raya nie. Ada jer okay. Dulu kita beli kad raya kat popular. Hahaha. Yang katoon2 bagai. Sekarang nie canggih, boleh buat kad raya sendiri. Tu yang menarik. Kat bawah nie aku post gambaq2 bloger yang bg kad raya kt aku. Thanks all!





FROM : AIMAN AZIZ 










P/S : Terima kasih. Nanti kalau ada lagi kad sampai, aku update lag lah no :-)


20 orang comel komen:

dEdEQ dE wIshEs said...

BYAK WOOOOO KAD RAYE ANG . HEHEHE .. TAHUN DEPAN INSYA ALLAH TUKAR2 LAGIK ^_^

Cik Fie said...

wow ! banyaknya !! untung la :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yaho0o0o0o .... saya tersenarai... yes zaaaa.....

Nur Adila said...

BANYAK KAD RAYA

♥ Lia Abdillah ♥ said...

salam abg apit, jom xchange kad raye? hehe. tu pon kalau sudi laaa

Sally Yatiey said...

Banyakkkkkkknya ;D

Shida Radzuan said...

sama2 apit :)

ila said...

wah..banyakknya.

skrg nie tak aktif blog so takde sape nk bagi kite kad raye.sobsob

Ahmad Zharif Rosli said...

Ak xde kad raya, just ucapan yg mampu ak berikan, selamat menyambut aidil fitri 2013.. maaf zahir dan batin... ;)

Aina Sofea said...

wahh . untung dapat banyak kad raya . kad yang didesign sendiri pun dapat nohh ... jeless

Syazwani Jalal said...

tungla dpt kad rya byk, geheeee

BaNu Syah said...

wahhh byknyer dpt kad raya..untunnyer hehe apa pun Selamat Hari Raya yer..

Anonymous said...

Alhamdulillah sampai juga akhirnya :)
Mohon ampun maaf apa yang aiman buat kat apit selama ni dari hujung rambut hingga ke hujung bulu kaki .

-Aiman Aziz

NaZiRaH @ Ezyra said...

Banyaknya....alhamdulillah..selamat hari raya apit...

mira dila said...

byk nya kad raya ;)

Cik Chokie said...

Wahhh banyaknya :D untung untung

Siti Nadia Hidayah said...

salam boleh x buat tutor nk buat kad hari raya :)

hazs said...

best nye dapat kad raya.. rasa dah berzaman saya tak dapat kad raya dah..rindu zaman berbalas kad raya ni..

Nadia Johari said...

tu diaaa...kalau boleh nak smapi 10

Sukma Haron said...

wah..banyak dapat kad raya....dah boleh gantung kad raya nie....