Baca Entry Latest Nie Jugak!

29 August 2013

Full Download Movie KL Gangster 2 (2013) Bocor!





Download Full Movie KL Gangster 2 Bocor! Awal pagi tadi dalam sekitar jam 1 pagi telah tersebarnya link-link download full movie KL Gangster 2. Aku ingat semua tu saja nak troll ka apa. Sekali gua bukak link tu, aiyaa link download betul maa. Panggung wayang belum keluar, itu link sudah bocor ka. Aiyaaa kesian sama itu Syamsul Yusof maa. Aikk apa pasal aku cakap macam KL Gangster pulak nie. Hihihi. 

TRAILER KL GANGSTER 2


Tengok trailer pon dah bikin panas maa. Memang lagi tak sabaq lah nak tengok kan. Tapi kesian kat Syamsul Yusof sebab dah tersebar link donload full movie nie. Aku rasa tak lain tak bukan mesti kerja orang dalam punya. Yela takkan orang biasa boleh dapat filem tu dengan senang2 sebelum wayang di Malaysia 3 Oktober 2013 nie.

Nak buat camna kalau dah tersebar. Dunia internet nie sangat luas. Sekali upload, susah dah. Dengan 1 saat saja akan meluas. Contoh la aku bagi, artis update pasal bra kaler merah, 1 saat lepas tu dia delete, takkan xda peminat yang akan printscreen dan sebarkan. Tak mungkin Syamsul. Dunia internet nie pantas bergerak. Sekali dah tersebar, memang tak mungkin hilang. Gua harap lu sabar banyak2 lah. Mesti tokey2 cetak rompak kaya lepas nie. Aiyaa..


 Memang kita taw kat mana nak cari link download dia. Di www.google.com. Setakat yang aku sempat usha tadi, banyak dah server2 upload yang dah amik port link download. Memang banyak orang dah sedut. Nak? Pandai2 lah google ye. Tu ha abang besar dah mengamuk. Hampa menjawab lah sendiri. :-)

DOWNLOAD? LIKE.
|
|
  V  
   

P/S : Apa-apa pon bro, filem KL Gangster memang best dan gangster. Hope bro Syamsul siasat sapa dalang yang sebarkan download full movie KL Gangster 2. Mesti kerja orang dalam. Banyakkan bersabar. Biasalah, untung rugi dalam perniagaan. Kita tak jangka. 

UPDATED!


45 orang comel komen:

Mieza Jhaa K said...

Kesian kat Syamsul.. dugaaannnn

Azhafizah Md Nor said...

dunia internet memang luas.susah nak menghalang kan.

Bahrain Ramlan said...

kesian sudah syamsull..

Jom terjah sini Etika Penulisan Di Blog

hafiz hafizol said...

wei cepat delete entri nie.. nanti x pepasal syamsul yusof saman kau.. hahaha =p

SangSedut said...

Mane linknye?? kasi SEDUT la!....

Sayo Sayo Sayoo!!!... hakhak

Anonymous said...

longek dek ang den lah siap download film ang
hahahahah

Anonymous said...

sbnr bkn pukul 1...rasa sekitar kul 9 mlm semalm...sbb aku terjumpa link nie..entah mcm mane leh tserbar...sian aku tgk..

NJihe.am said...

Salam singgah, movie ciplak banyak je kat internet. Mesti orang dalam juga yang sebarkan.

Anonymous said...

aku da tngk.. best la bro syamsul...

dEdEQ dE wIshEs said...

ABIS PERIUK NASI ORG .. HAISH ..

Anonymous said...

Sbb x bayar duit orgnih.. tu yg org buat taik dgn dia.. banyak sgt musuh dgn acah2 gangster jer dia nih.

Izzie said...

kalau link kuar lepas filem tayang kat wayang tu perkara bese tapi ni lmbat lagi kuar wayang dah bocor pulak.
kesian jugak kat syamsul ni.

S.K.A said...

kecian btol..betol ditayangkn lg dikena rompak..aduhai..jtuh la kutipan kali ni

zarul izwan said...

skrg aku tertekan button download untuk cite ney..nnty aku kene tangkap ke?..tawan2 tlg syeeeee...saye tatotttttt....

zarul izwan said...

alamak..sye dh ttekan button download dieeee..mampos aku, mampos aku..ini bmkna polis n enfocer will come to my house!!..then i'll be arrested..tawan2 tlg ngin aku dong, takot bangat siii..

Rosmiza Ali said...

Sah kerja orang dalam.. Kesian penggiat2 industri tanah air.. Asik kena cetak rompak jer.. Cemanelah industri filem kita nak maju.. Erm..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Anonymous said...

skrg dah ada kat torrent
search google "K* G******R 2 torrent)
dah ramai yang seed.

ismail mardiana said...

bro ak nk tgk mcm mne

Solehah Shamsuddin said...

Kesian sungguh dia.blm keluar panggung cerita ni dh tersebar.rugila camtu.harap dia bersabar.

Anonymous said...

Mmg sikap blogger nak upload benda2 gempak. tp bro, kesalahan plg besar dilakukan or yg memule sekali pecahkan lobang tu. cari sidie. yg lain tu mmg x dpt diselamatkan. tunggu je la jd c ctk rompak. for sure kdn xleh buat ape2

Muhammad Hakeem Shukri said...

Sabar..itu semua dugaan...

Anonymous said...

Biar dia cari sendiri kita mana tau apa ujun pangkalnya. Buat jahat dibalas jahat buat baik di balas baik... Kalau hati ikhlas tuhan pasti sayang .....

Fawwaz89 said...

Die xleh nk salahkn blogger jgk... Sbb ni salah staff dalaman die sndiri la yg bocorkan... Mst ade org dalam yg dpt duit tepi beratus ribu utk sebarkn cite ni... Xper samsul, better kluarkn kt pnggung skrg supaye aku bleh tgk kt wyg trus... Aku x nk download...

Fawwaz89 said...

Die xleh nk salahkn blogger jgk... Sbb ni salah staff dalaman die sndiri la yg bocorkan... Mst ade org dalam yg dpt duit tepi beratus ribu utk sebarkn cite ni... Xper samsul, better kluarkn kt pnggung skrg supaye aku bleh tgk kt wyg trus... Aku x nk download...

Anonymous said...

nie lin http://adf.ly/UsenD klau spa2 yang nak doownload best gilr siot....brng free kan of corse bst hahahahah

Anonymous said...

@Anonymous bro..password pe?kne ada password nk download

Zaharom Razali said...

Boleh kaya pe korg buat ini mcm punye bangsat. Sampai bile korg boleh tahan dgn kekayaan serupe bangsat mcm nie... Korg tak lame...confirm korg kencudang... Pada org yg berbual pasal "tuhan sayang", jangan nak mcm faham. Makin tuhan sayang, makin diuji...

Zaharom Razali said...

Boleh kaya pe korg buat ini mcm punye bangsat. Sampai bile korg boleh tahan dgn kekayaan serupe bangsat mcm nie... Korg tak lame...confirm korg kencudang... Pada org yg berbual pasal "tuhan sayang", jangan nak mcm faham. Makin tuhan sayang, makin diuji...

Anonymous said...

download je kat torrent bro

Anonymous said...

Bgy la link skit ..

Anonymous said...

Password ap?

G DoubleKs said...

ape password bro??

Anonymous said...

SAYOR SAYOR , SAYOR LA

saifulnizam nizam said...

wei lebih baik kita kasi balik sama itu samsul,nanti tak halal didunia dan akhirat .........tapi aku pun nak ambik jugak video ni mane link untuk download?>

Anonymous said...

hahaha, saya tak minat pun wayang nie, susah susah aje saiful marah2, tak best pun. HAHAHA. SAPA SURUH BUAT TAYANGAN PERDANA, NAH, KAN DAH KENA SEBAR!?? PRODUCER SOT..

Anonymous said...

ada hikmah ni,... mesti si saiful tu buat jahat, so kena balas kot, hoho.

Cik Fie said...

dugaann :(

rishmie said...

Ini macam boleh la jadi gangster betul betul

edkun said...

sapa2 nk dwnload kl gangster 2...klik cpt..http://cashtorefer.com/Default.aspx?Refer=129465

Syed Raf said...

ape kene mngene ngan kau...kau adik syamsul ke??

Anonymous said...

anjink ska ciplak hak org. Puiihh siaall mkan taik kau.

Anonymous said...

hidupp samsul skop bleh, siaal kau anjing lanun cetak rompak muda2han korg cpat mati, buat negara susa jerr... Aku sokong samsul.. tdak di nafikan kl gngster 2 antara flem aksi yg paling hebat d ngara ini..

fuad said...

bagi sya orang yg buat kje sial hidup dia x kan selamat..apapun kita sbagai rakyat malaysia kita hapus kan cetak rompak hapus kan dowland 2 movie semua...

Anonymous said...

wei sialan anjing cetak rompak lu berani download gua cicang lu sampai mati lu ingat wa nk kesian orang mcm lu. Bikin panas la luuu..

Ali said...

Sebenarnya tak luas pun. Kita sebagai sahabat sesama Islam harus lah membantu syamsul dgn hantarkan link tu pada dia dan pihak berkuasa. Biar dia dan pihak berkuasa yang ambil tindakan. Jangan pula kita pergi sebarkan lagi. Igt Allah Maha melihat apa yg kita buat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...