Last updated!

31 July 2013

Template Raya Dah Siap! Mood Raya..



Assalamualaikum wb.t

Yeaa yeaa raya dah nak dekat. Hai tak sabaq dah haih nak bangun pagi2 raya makan ketupat. Hihihi. Terliuq dah aku bulan-bulan posa nie. Huh makruh. Semalam lepas sahuq aku tukaq template blog fizgraphic nie jadi mood raya. Haaa satgi aku nak tempek lagu raya plak. Baru mai mood raya tu syok. Dulunya template ramadhan yang aku highlightkan gambar masjid/rumah ALLAH yang indah tu. 


Okay sekarang nie dah bertukar terus dengan warna kehijaun. Ku lihat hijau. Tambah2 plak aku penyokong parti ISLAM iaitu PAS. Aku takmau sokong parti yang memperjuangkan bangsa semata-mata. Itu bangang namanya. :-) Marah pulak geng2 tu satgi. Hihihi. Lawa dak template baru aku la nie. Hihihi. Sejuk sikit mata memandang kehijauan nie kan. Alhamdulillah. 

Sedih rasanya nak meninggalkan bulan ramadhan nie kan. Entah tahun depan kita dapat berjumpa dengan ramadhan lagi atau tak. Moga aku dan hampa semua panjang umur dan dapat berjumpa dengan bulan ramadhan bulan yang paling mulia di sisi ISLAM. Islam adalah agama yang suci.


P/S : Kampung hampa tang mana? Share la sikit. Kampung aku kat Aloq Setaq.


48 orang comel komen:

Anis Farhana said...

Lawaaaa ahhh :D


bukak blog nie teroih lapaq ketupat. haih.

ekin schmidt said...

wuuuuu!
comel gile.
superman bwk ketupat :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fizz. cantik la warna hijau. sheila suka sangat hijau. hehehhee. dah klik tabung komli awak :)

Kenit Cinonet said...

alololo lawa sungguh la template baru apit ni! Mood raya sakan sungguh ni haha. Cantik sejuk mata membaca di blog penuh kehijauan ni.

Tahun ni cheq balik bagan serai tapi ghaya kedua hehe. Selamat ari ghaya apit! :)

Pena Islam said...

cantik template apit.nak tanya,apit tulis Salam Aidilfitri/Salam Ramadhan tu guna font atau brush ye?n kat mana nk download?klu x keberatan bleh share..dh lama cri tpi x jmpa.. :)

Carlos Santiago said...

waaa... lawa la... selamat hari raya bro

najiah shaharain said...

sgt cantik!!:)

Nur Adila said...

Wahh, semangat raya tu ...

CIK INA said...

::cantik lh..hihi hijau warna kesukaan nabi ::^_^

Sukma Haron said...

hijau...sejuk mata memandang....
kampung akak kat Alor Gajah.....

Cik Honney said...

cantiknya...creative...rasa mcm nak tempah tlg editkan blh??


-->Siapa kata bila dah besar gajah nie tak layak dapat duit raya lagi...

http://www.wadahberbicara.my/2013/07/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

YnaRazali said...

woahh...superb!

S.K.A said...

wowww..terbaik boh..sempoi bak ang =) ku lihat hijau..bru sjuk mta memandang..kg ambe pn aloq staq jugak..tp belah mak la..ayah kt ganu

Norma NML said...

Akak balik Pahang n Kelantan :-)

DIARI FARISHA said...

wah!!! amatlah cantik + kreatif!

yangbaik said...

nak jugak layout tu... lawa sungguh!
kampung akak bukan kampung... hehehe

Rosmiza Ali said...

Wow! Dah tukar template raya dah! Tenang jer masuk blog ijau2 ni.. =)

Kak Tie said...

jelesnya tgk...canteekkkkkk...........

template raya free tak de ker.....

Are_Rull said...

mak aihhh .. makin hari makin cantik bak hang apit nye blog .. huhuhu .. jeles siot :)

Fizi Zaidi said...

smart siot layout..meriah dengan hijau ketupat...Fiz, selamat hari raya..raya di terengganu:)

Ummi Shaheira said...

Lawaaaaaaaa !!!!

aloq setaq gakkk !

Gadis Berkaca Mata said...

Seriusly yang hijau tu cantik. GBM beraya di terengganu. InsyaAllah. :))

...iSyA Purple* said...

waahh.. jelez..jelezz. cun template fizgraphic.! "kulihat hijau..." :)

HaFizaH aYu said...

Kalah template iolls hehe...blog ni jenguk time siang nampak hijau jenguk malam nampak bulan hahaha

Emas Putih said...

cemburu ni..

Fiqa Nsz said...

siyezly cantik gila!! jelesnye..apit buat la free template..hehe

Nur Aisyah said...

Wahhh ! Cantiknyaa .. Untunglahh ..
Selamat Hari Raya Abng Fiz ..
Kampung Isyah tang Perakk ..

Paly said...

kt kelantan.. adoi, jeles2.. aku nak try wat gak ler.. hahaha

MK Syahir said...

tera ang noh buat menda2 ni..lawoo baq ang!

MissSakinah said...

kodiang mariiiii..huhuhuhu

Cik Fie said...

wow ! comelnya template ni . haha . eh ? kampung abg apit kat aloq setaq , kedah ?? sama la . kampung saya pon kat aloq setaq , kedah . minggu depan , saya nak pi balik kedah . hehe :)

leogurl94 said...

Lawa dan cun . Comel pon yer . :D Kawe ore klate jah >.<

azizah :) said...

bukan pas pon suka hijau gak! boleh gitu??? hahahaha

peh smart!!

Anak pak cik Azhar :) said...

cantik!
kulihat hijau di situ...hehe
kampung cheq kat bintong,perlis:)

NaZiRaH @ Ezyra said...

cantik warna hijau, cerah mata, haha

apit, alor setaq kat mana?

zaza nizam said...

cantik!! ijau gitu sejuk mata memandang :)

Sheda ucu said...

cunnn x bleh jd nih nak tuka gak hahaha...

Wanie Zunidan said...

Cantik ! Tema tahun nie hijau kaa ??

NuRuL said...

waaa smart r.. hee

kampung kat selangor je.. huhu

Azwanie Hisham said...

kami oqang kulim.. nak template free satu?! hehe.. kata orang kampung..... :)

3no gr33ny said...

warna hijau baru semangat sikit nak datang sini..heheh

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

serius comey...yang paling tip top bulan sabit and bintang yg duk merelip kat tepi tu..

Anyway..tak balik kampung raya tahun ni..:(

Hara Dream said...

warna hijau dapat menjernihkan mata!!cantik sesangat..kite balik Kuala Terengganu~

Miss Huda said...

perghhhhh...chomel betul apit. jelesnya...nak jugak. hahaha

NurainSuperr said...

cantiknyaa !

dEdEQ dE wIshEs said...

SANTEK GILER BAK ANG .. BILE ANG NAK EDIT BLOG AKU . HAHA .

Anonymous said...

Cantik warna hijau....

Nadia Johari said...

cool..pandai betul edit...nad orng meru klang