Last updated!

19 October 2013

Tempahan Sticker Transparent & Mirrorkote


Assalamualaikum w.b.t

Tempahan sticker untuk transparent pula yang aku buka kali nie. Sebelum ni fizgraphic buka tempahan sticker bulat yang bersize diameter 3.8cm dan juga 7cm sahaja kan? Entry tempahan tu korang boleh tengok SINI jer terus k. Kali ni aku buka tempahan untuk bulat yang bersize diameter 1cm, 3cm, 5cm, 7.6cm dan 10.1cm. Tetapi minimum order adalah 1000pcs. Sesuai untuk wedding atau perniagaan. 

Terdapat 4 jenis size yang aku baru buka tempahan. Antaranya adalah Sticker Bulat, Empat Segi Sama (Square), Rectangle dan juga size Business Card. Kalau tak faham, boleh korang check aku buat contoh size di bawah ye. :-)
MINIMUM ORDER 1000 PCS (1 DESIGN)



Hampa paham ke tak aku duk explain berserta gambar kat atas nie. Kalau tak faham gak, susah aku nak explain dah la jenis size2. Kalau nak taw size sebenar, boleh pi amik pembaris naa. Hihihi. Mesti tak faham sticker Mirrorkote tu apa kan. Sticker mirrorkote nie macam sticker biasa tu lah. Cuma nama material tu ja asing bagi kita. Aku pon baru kenal material dia. Hihihi. Contoh cam bawah nie Transparent dan Mirrorkote.


CONTOH STICKER MIRRORKOTE


CONTOH STICKER TRANSPARENT

Berminat nak order? Quatation boleh tanya kat facebook aku --> TEKAN ataupun boleh email kat apit_afyz@yahoo.com. Insyaallah dalam masa 24jam aku dapat reply email atau IM hampa kat facebook. Untuk tempahan design printing lain, boleh tengok --> TEKAN


2 orang comel komen:

Fara Athira said...

Awesome . Nanti kahwin nak tempah laaa . Hihi ♥

Cik Fie said...

untung sapa2 yang tempah kat abang apit :)