Baca Entry Latest Nie Jugak!

27 May 2009

Webcam Software

Nie aku nk share salah satu software untuk anda semua k..nie software webcam untuk PC atau notebook yang hanya ada webcam taw..sofware nie agak bes la jgk..sebab buat masa skng ak guna software nie untuk notebook aku..emm korang blh download kalo berminat k..caranya senang ja..klik link download kat bawah nie..then lepas download,,ia akan dapat dlm file zip..korang winzip dulu n then install sofware tersebut kat PC or notebook k..pastue jgn lupa PATCH kan supaya software tersebut tidak jd Trial Version k! INGAT! PC or notebook yang ada webcam ja blh guna sofware nie..K! SELAMAT MENCUBA!

Cyberlink Youcam - Klik sini Untuk Download

1 orang comel komen:

Nurul Aisyah said...

huuhu malas lah...ni laptop ayah saya...kalau download kena pakai password.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...