Last updated!

20 May 2009

ST12 Band



P.U.S.P.A - Klik sini untuk download
Jangan Pernah Berubah - Klik sini Untuk download
Cinta Tak Direstui - Klik sini Untuk download
Saat Terakhir - Klik sini Untuk download
Cinta Jangan Dinanti - Klik sini Untuk download
Aku Masih Sayang - Klik sini Untuk download
Cinta Abadi - Klik sini Untuk download
Cari Pacar Lagi - Klik sini Untuk download

5 orang comel komen:

Anak Pendang Sekeluarga said...

salaM...tuan....good try.....

Anak Pendang Sekeluarga said...

kalo pasal google adsense tu...ang kena buat artikel dlm b i....sebab google dia nk bhsa b.i....dn bhsa paling dekat skali bhsa indonesia....ang kena buat artikel guna bhsa inggeris.....

aRe-PeaK said...

orait bro..kalo x bi xleh??

aRe-PeaK said...

nnti aku post arikel dlm bi,,ang buat google adsense kat aku taw..

Nurul Aisyah said...

ouh...dulu dia tulis nama dia aRe-PeaK ke..uu..baru tau..hihihi tp masa first entry lagi dah ckp..tp apit lagi sedap dgr..hehe