Last updated!

21 May 2009

Jom Edit Picture Guna Picnik!!

Nie salah satu web yang aku selalu gak r guna nk edit2 picture aku..memang sempoi and menarik jugak la web nie..agak berguna untuk orang2 yang ingin edit picture2..memang bes la..kalau nk try,hampa klik je link kat bawah nie..layan jer....Kat bawah nie aku tunjuk contoh pic yang aku dah edit guna web picnik nie..



Klik Kat cnie K! - Picnik!!

1 orang comel komen:

Nurul Aisyah said...

hihihi betul tu.!! saya pun slalu guna gak utk edit..hii tp skang lagi best..x lama lagi bulan ni dia nak tutp pastu kita leh pakai lepas download lah kan...ke mcm mana,..yg premier pun leh pakai dah!! x sabar!! bestnya!!