Last updated!

14 September 2013

UAI Berlakon Filem Ustaz, Mu Tunggu Aku Datang!


Ustaz Azhar Idrus Berlakon Filem Ustaz, Mu Tunggu Aku Datang! Cayalah Ustaz! Nampak ikon bagi anak-anak muda remaja sekarang akan berlakon filem yang  bergenre keagamaan. ALHAMDULILLAH. UAI yang terkenal dalam rancangan Astor Kemah keming Ustaz Azhar Idrus akan melakonkan watak Ustaz dalam filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang! yang bakal ditayangkan pada 28 November 2013. Jom tengok trailer kat bawah. 


P/S : Amacam? Nak tengok tak? Hihi.


10 orang comel komen:

Harith Iskandar said...

lah berlakonlah pulakkk....ehe

FarhanahAdzlan said...

wuuu update entri yang sama dngan saya harini hihi :)
kemah keming tu memang suka tengok sanggup download stiap episod sbb time tu xde astro haha

mestilahh nak tengokk haha :)

Maria Firdz said...

popular lah UIA lpas nih...

zaza nizam said...

terbaik la.. nak tgokkk ler!!

Marou Apple Hijau said...

aku tunggu kat pawagan

Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

Syarafi[skyforce331] said...

terbaek!!....kena tengok dok sabooo doh nim!!

Keri Ikhwan said...

nmpak macam best..

Danial said...

insyaAllah.. Moga filem ini bermanfaat

Koleksi Video-Video Islamic

Sukma Haron said...

sure menarik.....

Anonymous said...

Minat sangat dgn ustaz azhar.. syarat ustaz azhar kpd pierre andre sblum berlakon filem ni adalah dgn menutup aurat dgn sepenuhnya...semoga filem ni bawa manfaat kpd kte sume...insyaAllah...tak sbr plak nk tgok...cmne uai berlakon....hehe..