Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 July 2014

Freebies Cartoon Aidilfitri 2014




ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Wahh yang biru besau kemain. Yelah raya tahun ni baju raya aku kaler biru ngan isteri tercinta. Plan nak pakai kaler Pink, tapi macam jambu sangat. Dah la aku ni hensem, satgi orang kata aku gay. Hahaha. Kat bawah ni ada banyak kaler yang aku buat, nak amik boleh la amik. Kot nak guna buat e-card ke apa ke. 








Kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILIFITRI MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua pengikut setia blog fizgraphic ni. Kot ada salah silap dalam blog ni, harap diampunkan. Terima kasih sebab sentiasa menyokong hasil kerja Fizgraphic Enterprise. Sekian. Salam satu sama. :-)


21 July 2014

Freebies Please Pray For Gaza




ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Memang dah lama aku x buat freebies. Aku terpanggil nak buat freebies ni sebab sekarang makin teruk Israek Laknatullah membedil saudara kita di Palestine. Ya ALLAH, selamatkan Gaza dan semua umat islam di muka bumi mu ini Ya ALLAH. So kita wajib kena menyokong perjuangan para mujahideen yang berjuang dan berjihad di Gaza. Hari-hari kita dengar berita tentang kematian dan kecederaan kanak-kanak dan para wanita di Palestine. Bulan Ramadhan umat islam sangat diuji dengan pelbagai dugaan. Moga di antara merenung tentang apa yang terjadi sekarang.

So dengan ini, aku menyeru dan merayu pada semua fan Fizgraphic, tolong lah kita berdoa dalam solat kita agar para mujahideen kita yang berjihad atas nama ISLAM kuat semangat dan ALLAH akan meniupkan rasa keberanian pada para pejuang ISLAM kita INSYAALLAH. 

SUMBANGAN ANDA BOLEH DISALURKAN KE AMAN PALESTIN :

BANK MUAMALAT : 12070005133717
BANK ISLAM : 12029010047880
BANK RAKYAT : 220806196922
RHB BANK : 21245760004907
MAYBANK : 562263010787
CIMB : 8600460353


 

20 July 2014

Design & Printing Business Card #64



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Customer : Chocoluvly
Perniagaan : Homemade Bakery
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Izzaty Hedry
Perniagaan : Fashion Clothes
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Jaja Haslizah
Perniagaan : Insurans
3 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : RMD
Perniagaan : Homemade Bakery & Kids Clothes
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Ilifadilah Karman
Perniagaan : Produk Kesihatan Shaklee
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic

DESIGN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh

Whatsapp : 0135971979


17 July 2014

Design & Printing Business Card #63



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Customer : Nita Rose
Perniagaan : Kuih Kapit & Sabun Dobi
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Nora Azwin
Perniagaan : Homemade Cookies
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Aina Mardhiah
Perniagaan : Specialist Herbs Middle East
10 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Heyda Rahman
Perniagaan : Muslimah Accesories
10 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Jaja Haslizah
Perniagaan : Prudential
3 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic

DESIGN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh

Whatsapp : 0135971979


16 July 2014

Design & Printing Flyers #1



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Customer : Shaidatul
Perniagaan : Homemade Bakery & Cookies
Size & Material : Size A5 128GSM Art Paper
Kuantiti : 200 pcs 1side


Customer : Nurul Ain
Perniagaan : Produk Kecantikan Kaylena Beauty Skincare
Size & Material : Size A5 128GSM Art Paper
Kuantiti : 1000 pcs Doube Side


Customer : Jijah Bake For  You
Perniagaan : Kuih Raya 2014
Size & Material : Size A3 128GSM Art Paper
Kuantiti : 300 pcs Doube Side


Customer : Iman Yusuf
Perniagaan : Umrah Dinar
Size & Material : Size A4 128GSM Art Paper
Kuantiti : 1000 pcs Single Side


Customer : Siti Sarah
Perniagaan : Pusat Pengajian Al-Quran
Size & Material : Size A5 128GSM Art Paper
Kuantiti : 1000 pcs Single Side


15 July 2014

Design & Printing Business Card #62



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Customer : Baizuriah
Perniagaan : Tuisyen
4 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Pink Hijup
Perniagaan : Muslimah ACCESORIES
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic



Customer : Khadijah Al Hamid
Perniagaan : Pakain Muslim & Muslimah
10 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Fathi
Perniagaan : Pendawaian & Wiring
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic


Customer : Eliza
Perniagaan : Produk Kesihatan & Kecantikan
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Free Design by : Fizgraphic

DESIGN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh

Whatsapp : 0135971979


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...