Baca Entry Latest Nie Jugak!

27 February 2014

Pelancongan Murah Ke Kemboja? Ini Rahsianya..



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Pelancongan Murah Ke Kemboja | Kekadang tu terfikir gak nak pergi tempat orang, tengok dunia lain, asyik terperap saja di Malaysia, dah jemu. Kan? Tapi bukan lah nak kata Malaysia ni takda tempat menarik, ada..banyak kot. Tapi tu lah, sesekali tu terasa hati tu nak jugak tengok kehidupan manusia lain yang lain dari manusia di bumi Malaysia. Lain tempat, lain adat dan sejarahnya.

Kemboja. Yaa kemboja, salah satu tempat yang menarik yang bagi aku patut dilawati. Banyak tempat cantik yang ada di Kemboja ni. Aku selalu tengok photographer banyak akan pergi ke sana dan akan snap gambar-gambar di sana. Bagi aku, kemboja ni satu tempat yang unik dan penuh dengan sejarah yang tersendiri. Di sana terdapat juga perkampungan Islam yang diberi nama Chot Metry. Wahh teringin nak pergi sana untuk dapat pengalaman dengan orang Islam di sana. 

Aku pon teringin nak jejak kaki ke Angkor Thom. Eh aku asa macam penah belajaq la kat sekolah pasal Angkor Thom nie. Salah satu tempat bersejarah ni. Wahh bestnya..


Bagaimana nak pergi ke Kemboja? Mahal tak? Susah tak? So kat sini aku nak kongsikan cara atau tips dan kos pelancongan dengan harga yang teramat murah daripada pihak syarikat Cambodia Muslim Holiday & Travel. Syarikat ini ialah sebuah syarikat pelancongan tempatan iaitu Cambodia Muslim Holiday And Travel yang menawarkan perkhidmatan pelancongan dan pengangkutan ke Kemboja.

Cambodia Muslim Holiday And Travel juga merupakan operator pelancongan yang amat dipercayai dan dikenali di Kemboja dan Vietnam. Wahh memang meyakinkan syarikat ini. Yang paling penting sekali, syarikat ini dimiliki oleh saudara ISLAM kita. Ustaz Yahya Al-Hafiz. Tak perlu ragu-ragu lagilah. Memang 100% dimiliki orang ISLAM, so kita tak perlu bimbang tentang makanan, solat dan sebagainya yang perlu bagi orang islam. Yela, nama pon Cambodia Muslim Holiday & Travel kan. Of coz lah titik beratkan hal orang Islam. Sangat bagus!!


KELEBIHAN CAMBODIA MUSLIM HOLIDAY AND TRAVEL
1. Syarikat pelancongan yang amat dikenali di Kemboja & Vietnam.
2. Syarikat ini adalah 100% hak milik orang islam di negara kemboja.
3. Dijamin 100% makanan dan minuman yang halal.
4. Perkhidmatan ini dibuka khusus kepada mereka yang berbangsa Melayu, iaitu Malaysia, Indonesia, Singapore dan Brunei.
5. Penggunaan dan fasih dalam Berbahasa Melayu.
6. Insyaallah menjaminkan keselamatan anda 100% terpelihara.



APA KATA MEREKA YANG DAH MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN MEREKA?





BAGAIMANA HENDAK MENGHUBUNGI MEREKA??


Phone | Call | Sms | WhatsApp | Wechat | Viber
+855 (0) 17 889 234 / +855 (0) 78 50 50 48

Alamat : No 805.St 5.Phom1.Sangkat Chrang Chomres1.Khan Russeykeo.Phnom Penh.Cambodia

Email : cmh.holidays@yahoo.com | cmh.holidays@gmail.com



Nak share dengan hampa semua pasal Contest Kembara Kemboja ni. Alhamdulillah ianya ditajaa oleh Syarikat Cambodia Muslim Holiday And Travel. Moh kita join ramai2.

Habuan Lumayan RM 2000 Menanti Para Pemenang!

  • Hadiah Tempat Pertama - Wang Tunai Bernilai RM700
  • Hadiah Tempat Kedua - Wang Tunai Bernilai RM500
  • Hadiah Tempat Ketiga - Wang Tunai Bernilai RM300
  • Hadiah Saguhati 1- Wang Tunai Bernilai RM100
  • Hadiah Saguhati 2- Wang Tunai Bernilai RM100
  • Hadiah Saguhati 3- Wang Tunai Bernilai RM100
  • Hadiah Saguhati 4- Wang Tunai Bernilai RM100
  • Hadiah Saguhati 5- Wang Tunai Bernilai RM100

Contest Kembara Kemboja dianjurkan oleh Blog.Azri Johan dan ditaja oleh Syarikat Cambodia Muslim Holiday & Travel. Hadiah lumayan bernilai RM 2000bakal menjadi milik para pemenang. Anda dijemput untuk menyertai contest mudah ini.


24 February 2014

Design & Printing Business Card #38



ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Customer : Syarni Farida
Perniagaan : Accessories, Fashion, Beauty & Health
Instagram : @sfsbeauty
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic



Customer : Miza Mohd
Perniagaan : Creatitiy & Creation
Facebook : Miza Creativity and Creation
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Shiema
Perniagaan : Make-Up Sebarang Jenis Majlis
Facebook : Anna Delicious Cookies
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic



Customer : Pretty Scentses
Perniagaan : Accessories & Clothes
5 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Payless Items Store
Perniagaan : Pakaian
Facebook : facebook.com/paylessitemsstore
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic

TEMPAHAN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



20 February 2014

Design & Printing Business Card #37



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Customer : Anna
Perniagaan : Biskut
Facebook : Anna Delicious Cookies
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Aizat Rahimi
Perniagaan : Painter
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Diana Mansor
Perniagaan : Menjual Pakaian dan Tudung
2 Kotak  Spot UV (Design Timbul) + Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Rizal Yusuf
Perniagaan : Affiliate Junction
5 Kotak Spot UV +  Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Mysara
Perniagaan : Shaklee
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) + Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic

TEMPAHAN CUSTOMER LAIN DI LINK BAWAH

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
Whatsapp : 0135971979 



18 February 2014

Design & Printing Mini Calendar 2014 (Edisi 12)



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Customer : Zarith Suria & Jan
Kad : Majlis Cukur Jambul & Akikah
2 Kotak Matt Lamination (Kalis Air) Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : RNP Workshop
Perniagaan : Bengkel Kereta
2 Kotak Matt Lamination (Kalis Air) Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Azwani Abdullah
2 Kotak Matt Lamination (Kalis Air) Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Hunny Shawl Boutique
Perniagaan : Butik Pakaian
2 Kotak Matt Lamination (Kalis Air) Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic


Customer : Norzalina & Syaharizal
2 Kotak Matt Lamination (Kalis Air) Free Design + Free Postage
Design by : Fizgraphic

17 February 2014

Sebut Harga Flyers Size A5



ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Senarai harga di atas adalah harga untuk printing sahaja. Tidak termasuk design. Jika anda mahukan pihak saya designkan flyers untuk anda, cas design RM50 untuk design. Jika ada perubahan yang mahu ditukar pada flyers, tidak akan dikenakan sebarang cas tambahan. Dalam erti kata lain, design sehingga anda betul-betul puas hati. Tetapi, jika perubahan design 100% berubah, itu bergantung pada budi bicara. 

Untuk membuat tempahan boleh terus ke facebook saya --> TEKAN dan kita boleh berbincang mengenai maklumat pembayaran dan design.


Sebut Harga Flyers Size A4



ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Senarai harga di atas adalah harga untuk printing sahaja. Tidak termasuk design. Jika anda mahukan pihak saya designkan flyers untuk anda, cas design RM50 untuk design. Jika ada perubahan yang mahu ditukar pada flyers, tidak akan dikenakan sebarang cas tambahan. Dalam erti kata lain, design sehingga anda betul-betul puas hati. Tetapi, jika perubahan design 100% berubah, itu bergantung pada budi bicara. 

Untuk membuat tempahan boleh terus ke facebook saya --> TEKAN dan kita boleh berbincang mengenai maklumat pembayaran dan design. 


Sebut Harga Flyers Size A3



ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Senarai harga di atas adalah harga untuk printing sahaja. Tidak termasuk design. Jika anda mahukan pihak saya designkan flyers untuk anda, cas design RM50 untuk design. Jika ada perubahan yang mahu ditukar pada flyers, tidak akan dikenakan sebarang cas tambahan. Dalam erti kata lain, design sehingga anda betul-betul puas hati. Tetapi, jika perubahan design 100% berubah, itu bergantung pada budi bicara. 

Untuk membuat tempahan boleh terus ke facebook saya --> TEKAN dan kita boleh berbincang mengenai maklumat pembayaran dan design. 


16 February 2014

Tempahan Flyers Murah




TEMPAHAN FLYERS MURAH | Apa itu FLYERS? Flyers adalah suatu bentuk yang berbentuk kertas yang boleh digunakan untuk mengiklankan pelbagai barangan produk, tempat serperti acara, mengiklankan perniagaan, servis serta bermacam-macam aktiviti yang lain. 

Flyers kebiasaannya digunakan oleh individu atau company atau dengan istilah lain para peniaga untuk mempromosikan produk merekan serta servis yang disediakan oleh mereka. Flyers selalu digunapakai sebagai salah satu medium iklan disebabkan kerana ia tidak memerlukan modal yang begitu besar untuk menghebahkan sesuatu produk peniaga mereka. 

Flyers membolehkan ia sampai terus kepada bakal pelanggan dan sekaligus sebagai pelanggan tetap. Insyaallah. Jadi flyers yang kami sediakan mempunya size yang berlainan untuk dijadikan pilihan kepada para peniaga untuk memilihnya. Flyers yang kami hanya sediakan adalah size A3, A4 dan A5.


KLIK SIZE PILHAN ANDA :



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...