Baca Entry Latest Nie Jugak!

21 July 2014

Freebies Please Pray For Gaza




ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Memang dah lama aku x buat freebies. Aku terpanggil nak buat freebies ni sebab sekarang makin teruk Israek Laknatullah membedil saudara kita di Palestine. Ya ALLAH, selamatkan Gaza dan semua umat islam di muka bumi mu ini Ya ALLAH. So kita wajib kena menyokong perjuangan para mujahideen yang berjuang dan berjihad di Gaza. Hari-hari kita dengar berita tentang kematian dan kecederaan kanak-kanak dan para wanita di Palestine. Bulan Ramadhan umat islam sangat diuji dengan pelbagai dugaan. Moga di antara merenung tentang apa yang terjadi sekarang.

So dengan ini, aku menyeru dan merayu pada semua fan Fizgraphic, tolong lah kita berdoa dalam solat kita agar para mujahideen kita yang berjihad atas nama ISLAM kuat semangat dan ALLAH akan meniupkan rasa keberanian pada para pejuang ISLAM kita INSYAALLAH. 

SUMBANGAN ANDA BOLEH DISALURKAN KE AMAN PALESTIN :

BANK MUAMALAT : 12070005133717
BANK ISLAM : 12029010047880
BANK RAKYAT : 220806196922
RHB BANK : 21245760004907
MAYBANK : 562263010787
CIMB : 8600460353


 

10 orang comel komen:

CintaZulaikha said...

sy ambil satu yer..

Siti Munira said...

Saya ambil satu ya..tq.

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Confirm aku nak amik jugak ni. TQ apit.

azizah :) said...

untuk pompuan xde ke fizi.. hehe

Mama Sempoi said...

comel... kak nak 1ANAK LELAKI TAK BEST?

Zana Hassan said...

Apit sy amik 1 ye tq

MOHD HUSEIN LEMPOYANG said...

gua amik satu ,, jangan marahhhh aaaaaaaa

Terapi Bekam Nur'Najwa said...

Akk amik satu tauπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

nana kimie said...

saya ambek yang warna hijau juga ye...terima kasih...

fatin wawa said...

mmg menyedihkan.. v.v ambik satu ye freebies nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...