Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 July 2014

Freebies Cartoon Aidilfitri 2014




ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Wahh yang biru besau kemain. Yelah raya tahun ni baju raya aku kaler biru ngan isteri tercinta. Plan nak pakai kaler Pink, tapi macam jambu sangat. Dah la aku ni hensem, satgi orang kata aku gay. Hahaha. Kat bawah ni ada banyak kaler yang aku buat, nak amik boleh la amik. Kot nak guna buat e-card ke apa ke. 








Kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILIFITRI MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua pengikut setia blog fizgraphic ni. Kot ada salah silap dalam blog ni, harap diampunkan. Terima kasih sebab sentiasa menyokong hasil kerja Fizgraphic Enterprise. Sekian. Salam satu sama. :-)


14 orang comel komen:

Amirah Raduan said...

Nak minta kaler hijauu.. :) thank you

Mime MF said...

sy nak culik doodle ye..hehe nak bt e-card gak.. thanks..selamat hari raya aidilfitri!! ;D

nana kimie said...

Nak ambek yang hijau juga ye...terima kasih~ selamat hari raya:)

leyla nurjatiey said...

comel nye..

Nasuha Puteri Nass said...

Cantik...

kira akira said...

nk culikk wrne purple :3 hahah selamat hari rye abg apitt,,

Nini Ann said...

Saya ambik yang color merah ye fiz :)) tq

CIK INA said...

nak color purple ye..tq ^_^

Zana Hassan said...

saya amik 1 :) tq

Eimma Esmail said...

Comelnyaaa....

yang baik Ishak said...

Comel sangat. nak ambik semua boleh?
(tamak pulak ehh)

Anonymous said...

MINTAK IZIN AMBIK COMEL2 NI YE :)

Gina said...

salam, mintak izin mintak 1 ye..terima kasih

FH in space said...

Saya tumpang guna ya... Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...