Baca Entry Latest Nie Jugak!

04 February 2014

Giveaway 5K Dunia Sebenar Shida



Assalammualaikum, peace upon you.

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :

Kategori Blogger : 

Kategori Onlineshop :

22 orang comel komen:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Apit!

nurdani said...

wow banyaknya

Iyqa Gani said...

hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

jemput singgah ke segmen saya pulak..

http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

Maria Firdz said...

Semga berjaya...

Sally Yatiey said...

Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Goodluck! ^_^

Nik Ainaa said...

hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

jmeput singgah ke blog saya pula :)

Zana Hassan said...

salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
dri GA yg sama good luck!!

iu-hazirah said...

Good luck
singgah sini

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Lysa.Lexia said...

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Azney Shamsuddin said...

salam..
datang menjenguk dari GA yang sama :)
http://www.azneyshamsuddin.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadya Dyana said...

Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

Hana Jalil said...

Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

The Estrella said...

Assalam...good luck ! :)

http://thestrella.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida-estrella.html

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

shasha yacob said...

saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said...

Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Liniey Nor said...

singgah dr GA yg sama n done follow..good luck!

PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

Pwincess Saraa said...

Good Luck !

http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...