Baca Entry Latest Nie Jugak!

07 December 2013

KONTES U-BLOGGER - JOM JOIN!!!



ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Tudiaaa lama betoi aku tak menaip entry kat blog. kekok dah haih nak taip. Hmm ni pon aku luang masa sat nak tulis pasal Contest super awesome nie iaitu Kontes U-Blogger yang dianjurkan oleh bro Mawardi. Aku ni kira salah satu sponsor dalam kontes nie lah. Kontes nie dah pon dilancarkan 1jam 30minit yang lalu. Mai sini tengok lu poster contest. Terbaikkk!!


Aku kena invited oleh bro Mawardi ni, aku tengok menarik sebab mcm ketengahkan usahawan blogger dan baru aku taw ini anjuran Kelab Blogger Ben Ashaari. Walaupun aku bukan ahli dalam tu pon, xpa2, aku support ja lah sebab tengah mengembangkan bisnes aku nie. Hope semua dapat join. Mana lah taw kot2 hampa leh menang namecard blogger dari aku ka. Bukan senang aku nak design n printing free buta ja kat hampa. Mai lah join!

Aku sponsor untuk 2 pemenang. 1 Pemenang yang bertuah akan layak menerima 2 BOX Namecard dari Fizgraphic Enterprise. So kiranya aku sponsor 4 box lah dalam contest nie. Meh cuba nasib mana taw kot2 ada luck ye dokkkk..




Apa-apa pon sila alert blog Mawardi untuk join --> TEKAN


10 orang comel komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...