Baca Entry Latest Nie Jugak!

13 July 2013

Total Earning Churp-Churp RM1,371


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah baru-baru nie cek daripada churp-churp dah pon sampai kat umah. Terima kasih abang posmen sebab berjaya cari umah aku untuk hantar cek. Hihihi. Entry nie bukan aku nak gtaw yang cek tu bernilai RM1,371. Jangan salah faham pulak. Hihihi. Cek aku yang dapat bru-baru nie bernilai RM163.16. Kena cakap apa? Alhamdulillah. Hohoho. Blogger baru yang belum daftar boleh tengok --> TEKAN.


Thanks sangat2 ye churp2 walaupun sekarang nie aku amat jarang nak bukak churp2 sebab bizi terlampau sekang nie. Dah tak sempat nak share-share iklan dalam tu. Rasa kerugian tapi nak buat camna, kerja design banyak kot. Kalau hampa nak taw, setakat yang aku main churp2 nie kan, sudah RM1,371 yang aku dah dapat dari churp2 taw. Tengok la history earning aku kat bawah nie. :-)


Cuba hampa tengok tarikh first aku cashout dulu. Tahun 2011 kan. Lama dah pon bergiat dengan churp2 nie. Sebelum main Says/share pon duk bergiat dengan churp-churp dulu. Tak rugi pon kalau hampa join churp-churp. Sekarang nie pon aku tengok banyak betul iklan. Share jer kat dalam facebook atau twitter tue. Nanti dapat lah duit. Aku pernah buat tutorial camna nak daftar churp-churp nie. Hampa boleh usha kat sini taw. Aku ada ajar --> TEKAN. Good Luck!!!

DAFTAR FREE --> TEKAN


25 orang comel komen:

Nik Ainaa said...

totalnya sampai 1k? hebat dah tu. tahniah! saya malas nak guna churp2. lebih suka guna nuffnang. huhu

Cik Fie said...

pergh !! banyak gila earning !! belanja ar . hahahahah :P

Mek Onie said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh! terbaik :D

Nao Mei said...

kalau iklan nie..cik akak belom daftar lagi lah dik...hihi...share baru je daftar...Alhamdulillah masok gak rezeki :)

Hafezah Yusoff said...

wuuuu untung ah rajin en

dEdEQ dE wIshEs said...

PERGHHH . TERBAIK AH BEB

Keli Menari said...

woooo kemain duit

Busyra Bt Takiyudin said...

wahh bnyaknya apit jana duit dngan churp2. bestnya,

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah, rezeki tu, saya click hi shop satu yer...

sha dhira said...

oshem...

shera haifa said...

huhu.kita skali pun x penah cashout.. dah berzaman dok angka tu jgk.. bukan x share tp xde org nak klik.. :(

ekin schmidt said...

mak ai..
byknye..
boleh la tu..
mkn lua pose smgu :)

shark said...

Congrat kak..
Murah rezeki tu.

Cinta Si Nyut Nyut said...

saya buat tapi tak pena naik...churp2 nie memang susah nak naik ke earning dia??

S.K.A said...

terbaik..murah rezeki namanya..

Normi Nieza said...

tahniah...

Sukma Haron said...

tahniah Apit...murah rezeki tu....

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

wahh banyaknyaa.. hihihi Alhamdulillah

MaYa MustWany said...

Allhamdullilah rezeki..

churp2 mas dah stop coz dulu sign in by fb..now dah tak leh dah..just twitter je..burn je la ringgit tuh.. :(

Invisible Me said...

Alhamdulillah. Banyak tu.
Gua tak cukup-cukup lagi nak cashout.

Invisible Me said...

Alhamdulillah. Banyak tu.
Gua tak cukup-cukup lagi nak cashout.

Princess Syazliyana said...

banyaknya huu tahniah

NAL said...

wah...
banyak betul..

Maria Firdz said...

wah... blh buat duit rya tuh.. hehe

Are_Rull said...

Alhamdulillah .. murah rezeki sokmo apit ni .. hehehehe
sy dah lma gak join churp2 ni .. selalu gak share mtk klik2 .. tp xde yg sudi pn .. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...