Last updated!

16 July 2013

Tempahan Custom Sticker MURAH!



Assalamualaikum w.b.t

Hai semua. Okay aku bukak tempahan untuk sticker bulat plak. Sticker camnie memng sesuai untuk orang yang buat bisnes online atau offline sebab boleh lekatkan sticker di atas produk jualan kita.. Sekarang nie sesuai lah sebab nak raya kan, so dapat wish selamat hari raya kat customer dan sedikit sebanyak dapat mempromosikan produk jualan kita.

Apa saja jenis bentuk yang anda nak buat, semua boleh. Nak bentuk cake, bentuk love, scallop, bulat, betuk rambut rosmah, semua boleh buat. Anda cuma requested bentuk dan size ja. Perniagaan produk akan terus maju jika anda berusaha tetapi yang paling penting design kena menarik. KAN??








Minimum order adalah 100 pcs. Untuk quatation harga boleh email fizgraphic@yahoo.com.my atau terus ke facebook HafizzyAziz untuk kita bincang pasal harga dan kuantiti serta design yang anda mahukan.

TEMPAHAN CUSTOMER YANG LAIN
1. Design dan Printing Sticker #1
2. Design dan Printing Sticker #2
3. Design dan Printing Sticker #3
4. Design dan Printing Sticker #4
5. Design dan Printing Sticker #5
6. Design dan Printing Sticker #6
7. Design dan Printing Sticker #7
8. Design dan Printing Sticker #8
9. Design dan Printing Sticker #9
10. Design dan Printing Sticker #10
11. Design dan Printing Sticker #11
12. Design dan Printing Sticker #12
13. Design dan Printing Sticker #13
14. Design dan Printing Sticker #14
15. Design dan Printing Sticker #15
16. Design dan Printing Sticker #16
17. Design dan Printing Sticker #17
18. Design dan Printing Sticker #18
19. Design dan Printing Sticker #19
20. Design dan Printing Sticker #20
21. Design dan Printing Sticker #21
22. Design dan Printing Sticker #22
23. Design dan Printing Sticker #23
24. Design dan Printing Sticker #24
25. Design dan Printing Sticker #25
26. Design dan Printing Sticker #26
27. Design dan Printing Sticker #27
28. Design dan Printing Sticker #28
29. Design dan Printing Sticker #29
30. Design dan Printing Sticker #30
31. Design dan Printing Sticker #31
32. Design dan Printing Sticker #32
33. Design dan Printing Sticker #33
34. Design dan Printing Sticker #34
35. Design dan Printing Sticker #35
36. Design dan Printing Sticker #36
37. Design dan Printing Sticker #37
38. Design dan Printing Sticker #38
39. Design dan Printing Sticker #39
40. Design dan Printing Sticker #40
41. Design dan Printing Sticker #41
42. Design dan Printing Sticker #42
43. Design dan Printing Sticker #43
44. Design dan Printing Sticker #44
45. Design dan Printing Sticker #45
46. Design dan Printing Sticker #46
47. Design dan Printing Sticker #47
48. Design dan Printing Sticker #48
49. Design dan Printing Sticker #49

Untuk membuat Tempahan dan order Sticker Bulat / Custom Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh
WHATSAPP : 0135971979 

7 orang comel komen:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak tunggu tempahan name kad dibuka.. heeeee

Cik Fie said...

comel :)

Normi Nieza said...

nice..:)

Sukma Haron said...

sesuai untuk yang menjalankan perniagaan....cantik....

Encik Bintang said...

abang fiz kalau saye nk order seratus berape eh hantar jawapan dekat

bownicornbow@gmail.com
balas tau jangan tak balas.
yang benar
-encik bintang-

nuraqilah farhana MOHD FAIRUS said...

hurm kalau satu bape

Habsah Mat said...

salam
saya nk tanya sticker bape harga . kalo minta desig bole. kalo sy nak 1hb may bole. sy dah call xdpt.
call no sy ye 0193897467