Last updated!

05 July 2013

Tempahan Logo, Sticker dan Business Card Dari Iresyma Bakery


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah siap jugak logo dan sticker untuk kakak Iresyma nie. Kakak nie nak logo yang berunsurkan doodle muslimah sambil pegang kek. Then aku pon kena la cari idea nak melukis doodle muslimah yang pegang kek untuk jadikan logo comel dan cute untuk kakak nie. Alhamdulillah bila siap design, akak nie suka. Happy jer dengar. Perniagaan akak nie ialah bakery/kek. 

LIKE PAGE IRESYMA BAKERY --> TEKAN

Customer : IRESYMA BAKERY
Perniagaan : Bakery
2 Kotak Matt Lamination Gred A (Kalis Air) 
Konsep Design : Club Bakery. Cuppon. 
Design : by Fizgraphic



Haa atas nie sticker yang aku combine logo dan tambah sikit2 untuk memuatkan no telefon dan icon-icon aplikasi yang memudahkan customer untuk menghubungi beliau. Memang sesuai lah untuk orang yang menjalankan perniaagan online dan offline macam nie. Secara tak langsung akan dapat mempromote kepada orang lain dengan adanya sticker comel camnie. Tengok contoh sticker di bawah. 

|
|
|
V


 Pastu kak nie pon buat sticker untuk Hari Raya Aidilfitri plak. Ha yela, kan puasa pon nak dekat dah kan. Memang perniagaan makanan camnie akan laku. So kalau buat sticker Raya camnie, secara tidak langsung dapat mengucapkan Selamat Rari Raya kepada customer yang membeli barangan dari anda. Tak semestinya perniagaan makanan, perniagaan lain pon boleh. Korang nak, order lah kat aku. 


Kalau ada tempahan Business Card, Sticker, Logo ala-ala cartoon, boleh terus direct sembang kat facebook aku --> TEKAN. Kalau malu nak berchating dalam facebook, boleh email kat fizgraphic@yahoo.com.my. So tu ja kot. Nanti aku update lagi okay :-)

Untuk membuat Tempahan dan order Bisnes Kad Murah & Sticker Murah, boleh menghubungi facebook --> TEKAN untuk mendapatkan quatation harga. Atau boleh

Whatsapp : 0135971979 


14 orang comel komen:

Rahmad Mat said...

nice design bro..hehe

careno said...

wow... berminat... ok nnti sembang kat fb k...

Rose Azadir said...

Salam, i follow blog u n u follow blog i yer...jemput masuk ke blog i http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Maria Firdz said...

Comel.. ^^

Mieza Jhaa K said...

Seyes..memang cantik..berkenan!

Solehah Shamsuddin said...

Aww comynya. Teringin plak nak beli n dapat sticker cmtu dari kedai bakeri online ni... :)

Cik Fie said...

comelnya :)

Nur-nba said...

Cantik design Apit.. Moga bisnes terus maju..

hasmawati Misman said...

Nak order pls pm me 0197553176

hasmawati Misman said...

Pm me ..nk ordee

Anonymous said...

Nak order jugak.. pls pm me 0134480675

Natrah Mehad said...

Nak order sticker Tu boleh x..?

Natrah Mehad said...

Cantik.. Nak order jgak boleh x..?

Natrah Mehad said...

Cantik.. Nak order jgak boleh x..?