Baca Entry Latest Nie Jugak!

16 July 2013

Meja Yang Terapung Sendiri. Harga??



Assalamualaikum w.b.t

Serius style kot kalau ada meja nie. Unik taw. Meja nie ada keunikan tersendiri. Ia boleh terapung taw. Hahaha. Sebab yang meja nie boleh terapung sebab meja nie adalah magnet. Kan magnet bila bertemu arah yang sama, ia akan menolak satu sama lain. Haa camnie la reka bentuk magnet nie.




Info yg ada meja ni adalah A matrix of magnetized cubes. Hampa google lah sendiri cari sendiri no. Apa yang aku baca komen di forum carigold, harga dia $12 Ribu Dollar. Hahahaha. Katil pon ada gak, 1.6 million. Nak beli ka? Hahahaha. Gigit jari ler.


16 orang comel komen:

Paly said...

12k dollar.. dah dapat beli myvi dah kot.. hohoho

Solehah Shamsuddin said...

unik. ni baring xpyh tilam la dh :)

Syuhada Nasya said...

dari pada bli menatang ni lebih baik beli kereta kan hahah

Cik Fie said...

pergh !! mahal gila !! haha :)

Normi Nieza said...

mahal ooo

Sukma Haron said...

berjanggut ler nak dapatkannya......

Maria Firdz said...

tgk je lah.. hehe

Keri Ikhwan said...

beli katil sambil2 tu bleh buat terapi magnet

tak elok buat meja makan pakai magnet. nanti habis zat besi dalm makanan terpelanting keluar :p

Chef Raziq said...

beli tilam vono je la..hehe

NAL said...

mahal tapi terbaik !!

wawa najwa said...

tak lawa ! nak warna purple . kahkahkahkah gila aih , baik beli keretaaaa :P

dear xila said...

jenuh la nk lap habuk huhu

Cik JariManis said...

cool gila meja ni tau...wahh!

Hafiza AizZawa said...

mahal nyer.. tp mmg betul2 kreatif..

Adie Zaff said...

perghhh..bkn stakat gigit jari...
gigh camne skali pun..mmg xdpt ler nk kumpul 1.6 billion tu..
kalo meja dah 1.6m..katil tu..xtau ler...hahah

Nadia Johari said...

aiyoo nak beli basikal pun tunggu duit banyak..hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...