Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 July 2013

Bongkar Rahsia Tarian Condongkan Badan Smooth Criminal Micheal Jacson



Assalamualaikum w.b.t

Hampa pernah tengok dah Michael Jackson menari yang condongkan badan dia ke depan sampai nak ke lantai. Mula2 dulu aku tengok, ish camna dia buat. Macam lawan graviti plak sebab x jatuh. Hahaha. Aku siap test buat dulu, confirm tersembam ke tanah. Ceh rupanya ada rahsia. Depa pakai kasut khas.


Cer tengok gambar bawah nie plak. Ada sorang mamat tu macam terlekat paku di kasut dia kan. Hahahaha. Kantoi di situ. :-) Apa2 pon memang terbaik lah. Hihihi.



9 orang comel komen:

careno said...

Oooo... genius depa ni...

shukrisahari said...

ooo baru tau...cis..nnt aku show nak buat lah..hehe...

Cik Anis said...

oooo tau dh secret recipe dia hahaha

Mizz Hatver said...

Kat sini ade jual kasut dia tak ? Hahaha jom singgah blog Putry . dotdotputrymirah.blogspot.com

Anonymous said...

lol. finally the owners of the doodles you giveaway have found this blog and ur fb. they've started circulating ur blog and account in facebook. selamat lah

Cik Fie said...

owh . camtu rupanya . genius ! :)

Sukma Haron said...

haha....penuh dengan kreativiti....

MaYa MustWany said...

lor macam tuh rupanya..ingatkan de tali lutsinar ke..hihi

Nadia Johari said...

oo yeke...patutla hbat semacam je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...