Baca Entry Latest Nie Jugak!

12 July 2013

Berbuka Puasa Dengan Bak Kut Teh?? Otak Kau!!!!


Assalamualaikum w.b.t

Aku bulan-bulan puasa nie duk tahan gak takmau nak kata-kata kat orang. Sampaikan video kapel seminggu yang blogger2 duk amik port riuhkan pon aku x kutuk apa2. Tapi bab gambaq 2 ekor atas nie memang bikin aku panas. Kalau dia kutuk aku xpa sebab dah berlambak2 yang kutuk aku kat blog nie. Bukan blog ja, facebook pon ada yang ada gak. Tapi aku takdak hal semua tu. Kerajaan pon aku lawan kalau tak betul, inikan pulak manusia2 picisan.

Bab gambaq atas nie memang mencemarkan kerahmatan bulan ramadhan. Masuk hari ketiga dah kita nie. Ada jugak manusia 2 ekoq nie tak reti nak duduk diam. Meh aku kenalkan dulu sapa atas nie. 2 orang nie la yang blogger buat video seks dulu. Nie bukan rakyat singapore ka, China ka, Vietnam ka tapi rakyat malaysia. Alvin dan Vivian. Memang teruk menatang 2 ekor nie. Mulut aku takmau tapis dah. Sapa yang tak hormat dengan ISLAM, aku takkan hormat dengan orang tu. 


Boleh pulak macam menghina bulan ramadhan bagi umat islam dengan post gambar, berbuka puasa dengan Bak Kut Teh. Hoiii mangkuk ayun. Awat ingat kami taktaw ka Bak Kut Teh tu menatang apa. Jangan duk buat men benda sensitiviti camnie. Kalau adik2 yang taktaw Bak Kut Teh tu apa, baca sikit bawah nie aku explain.


Semangkuk bak kut teh biasanya disajikan dengan iga daging babi, sayur asin, dan kembang tahu. Kalau dah namanya pon ada babi, memang la benda haram bagi umat islam. Kami tak hina apa yang kamu makan, jadi jangan nak main dengan sensitiviti agama Islam kami yang suci nie. Aku pon ada jugak amai kawan-kawan cina, tapi depa hormat ISLAM. Awat yang 2 ekoq mangkuk nie tak reti bahasa taktaw. 

Jenis nie la yang merosakkan nama bangsa cina. Jenis manusia camnie yang patut kena tangkap. Tapi di Malaysia nie pelik sikit. Hina kerajaan ditangkap, hina Perdana menteri Najib tu, kena tangkap, buat demo aman kena tangkap, buat benda baik kekadang kena tangkap. TETAPI bila hina ISLAM, buat dont know. Sila sebarkan benda nie. Kita takmau orang macam nie duduk dalam negara kita yang berbilang bangsa dan kaum. Jangan kita nak samakan 2 ekor nie dengan bangsa cina yang lain. Ini soal 2 ekor nie saja. Pantang betul la aku. Polis, NGO, sesiapa yang ada kuasa, sila amik tindakan terhadap mereka berdua. 

Macamana la depa dua nie leh bersikap camnie padahal  student law. Siap buat video seks bagai. Yang vivian tu baru-baru nie buat record gangbang bagai buat seks beramai-ramai. Hey you!! Camna hampa nie leh dapat scholarship nie. Pelik sungguh la aku. P mati buang la!!!!

 STUPID!!! HALAL KEPALA OTAK KAU!!


P/S : Pihak berkuasa, sila amik tindakan segera. Jangan diam menyepi sahaja. Sekian.


30 orang comel komen:

alif ismail said...

Melampaulah 2 manusia tak berakal kat atas tu..

Carlos Santiago said...

macam sial 2 ekor nih. tau atheis, tapi jgn bebal duk promote babi pd umat islam.

mohon repost bro.

Fya Pelangi said...

perghhh. dy maen kasaqqq !

penyisir rambut said...

ni mmg dah menghina Islam dah ni..ni namanya cina bangsat...aku ade jugak ofismate chinese,,makan kat luar je..tak mkn lgsung kt dlm ofis..sbb respect to muslim..

Nadia Johari said...

gila la diaorng ni...

KY Atie said...

eemmm..memang kurang jar, bahaya kalau dibiarkan...KY sokong kerajaan memang kena ambil tindakan yg tegas, ni asyik amaran jee..tak habis2

Johan Harith said...

Salam, mohon share sebab geram plak aku tengok!! http://johanharith.blogspot.com/

MaiSarah Mustafa said...

sokong yang apit ckap..hina PM kne hukum..knp bila Islam di hina tak di ambil tindakan?hish..geram lak bila baca..huhu

Prince of Noob said...

sial punya mangkuk 2 ekor ni. jom kita buat report ramai2 kat facebook pdrm

muffins Jue said...

nak copy n share boleh?

E'in said...

mmg kurang ajar laa dua org nie...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

cerita masalah2 mental dua ekor tu dari dulu lagi dah terang2 berlaku, tapi tak tau la kenapa tak ada apa2 tindakan yang di ambil setakat ni..hmmm...

Cik Fie said...

dorang dah betul2 melampau la !! pihak berkuasa patut ambil tindakan . :(

Cik Fie said...
This comment has been removed by the author.
elyss"michiko_louisroxca said...

Waa. Teruk !

szaza ezrylna said...

Depa ni memang patut kena ghejam sampai mampuih!!!!!

3no gr33ny said...

hamba pun pelik juga dengan dua orang yang masih bebas berkeliaran tanpa dikenakan sebarang tindakan ni

eiyna tyna said...

kuranggg ajaq tahap takleyh blah !! boleh dok buat main benda macam nieyhh !! -,-

Sukma Haron said...

kurang ajau tahap gaban....too much...

Phat said...

hampeh tol kurang pahala puasa aku hari ini sebab maki mangkuk ayun 2 ekor lanat ni kat blog aku..tapi x pa la demi Islam

cci said...

mmg depa 2 ekoq tu kuang ajaq... mengong..

S.K.A said...

subhanallah..melampau betol diorg ni..

Asma Sah said...

Melampau btol la .. 'wangi' konon ..

Cinta Si Nyut Nyut said...

ish teruk sungguh lah diorang nie..

eyka said...

Eyka tadi ada jugak baca artikel pasal cina yg kuang ajaq ni kat yahoo.. Memang biadap sgguh.. Amik kos law, tapi, tak ada rasa hormat langsung terhadap UMAT ISLAM.. Belajar tinggi2 pun tak guna.. SUBHANAALLAH!

Norliza Nordin said...

ishhh3 hampehhh aje.. geram jugakk

MaYa MustWany said...

eee kurang ajarnya..saje je cari pasal..tak kan xde pe2 tindakan. melampau..

jo said...

Aiyo! As a chinese I must apologize for the terrible behaviour of 2 idiots of my race. I hope they get punished and get alot of buttsex in jail. I pray one day all races can respect one another so we can further prosper and not get stuck as we are with each race trying so hard to draw the racial line. Personally I believe ramadan is a very elightened concept. For when u know how hard it is without basic things u learn to enjoy more things. I wish all malaysians peace and prosperity.

James Ho said...

Sebagai Cina, saya sungguh malu apabila mendengar berita ini. Saya ingin memohon maaf atas perkara sebegini, dan diharapkan hukuman yang setimpalnya akan dikenakan keatas kedua-dua orang tersebut.

Anonymous said...

Jgn memain dgn agama ISLAM. Kami org ISLAM x penah menghina agama lain.STUPID....berat tuduhan menghina agama. Lucut taraf warganegara x pun penjara seumur hidup dgn sebatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...