Last updated!

01 April 2013

Senarai Peserta Segmen Blogger Muslimah


Assalamualaikum w.b.t

Ramai gak yang join segmen semalam. Aku ingat hampa takmau dah doodle2 nie. hahahaha. Thanks sebab still support naa. Nah link bawah nie. Peserta semua. Aku maybe akan buat untuk semua blogger. Terasa bermurah hati lak. Hihihi. So sapa yang hantar link sekarang tidak akan diterima lagi. Tahniah pada semua. Jom blogwalking dan follow kesemua blogger2 nie. Majulah blogger untuk semua. 




























Hope hampa semua bagi aku masa untuk siapkan doodle dan hantar ke ruangan entry segmen masing2. Aku tak buat sekaligus terus taw. Maybe sehari 10 blogger atau sehari 20 blogger. So harap bawak bersabar ye semua. Insyaallah semua dapat. Dun wory. Hihihi. :-) Tata.


43 orang comel komen:

Dianaa said...

alhamdulillah, tersenarai juga walaupun join last minute :D

AmirahSM said...

ngeh3~

Nida Javadd Malik said...

Thank you cik fiz . Saya Kira saya tak dapat x

Mieza Jhaa K said...

67..yezz saya nak doodle yang comel tu

Sally Yatiey said...

Goodluck semua! ;)

Hafizah Alsa said...

ramai jugaaa... hehe.. berhabislah apit. rajin.

Asma Sah said...

no 7 ... asma' sah

Asma Sah said...

@Dianaa Kita satu group ! :D

Wanie Zunidan said...

Alhamdulillah , tersenarai . Terima kasih ^^

Nadia Johari said...

haishh banyak betul tertgl segmen, GA..xpela xde reziki lagi ni

Ayin Aziz said...

Alhamdullilah. Dapat jugak doodle Fizgraphic ni :')

Solehah Shamsuddin said...

Wah tak sangka tersenarai jugak ni. thanks Apit :)

Sukma Haron said...

terlepas sudah....

Faeytynn Zayn said...

tak sabonye nak tengok doodle tuh

Arya Addin said...

TQ :) Alhamdulillah .. dapat jugak :)

-arya addin's-

miz ruha said...

alhamdulillah... tersenarai... ^_^

Kathy Rbain said...

tq...tersenarai jugak...

n eyna said...

terima kasih Fiz.. xsbar nak doodle tu ^^)

Murni Afiqah said...

assalamualaikum =)

eh laa xsempat nk join. xpela all the best buat doodle apit! \^_^/

adeq mas said...

Katanyaa , semua dapat jangan risau.. Yeayy !! Alhamdulillah , Tersenarai jugak mas dalam segmen niee :) Peserta 74 :) Nanti mas berkunjung peserta yang lain.. Sekarang busy , sorry :(

Tulip Merah said...

tq fiz...tq banyak2!!!=)

deno said...

nanti bleh la deno blogwalking :)

nur amalina said...

Alhamdulillah.. tersenarai jugak.. walaupun pertama kali join segmen..

yang baik Ishak said...

tersenarai juga... terima kasih

Nur Dzafirah said...

hampir2 terlewat... amin dpt juga.. :D

lina lilo said...

TQ..bestnyaaa nak tgk my doodle

ELeEa said...

alaaa...terlepas suda...
hmmm..Insya Allah lain kali sy join yek
nak juga doodle tu
miahaha

eyka said...

alhamdulillah..Tersenarai juga blog ku itu..Hihihiihi...THANKS apit coz nak bagi DOODLE comel tu... ^_^

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah. tersenarai gak. thanks apit!

HAJAR said...

Sob..Sob..Dah tamat..
Tak sempat join..

Dayah Danisha said...

group 5 6ber 7 .. :D

Saadah Baek said...

thanks abg apit :) tk saba nk dapat doodle :)

NaZiRaH @ Ezyra said...

tq ya..;-)

Nurul Sufiana said...

ABANG HAFIZZY SAYA DAH FOLLOW SEMUA PESERTA ERK...DENGAN JUJUR YE

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.tersenarai.tenkiu ye

f y d a said...

huwaa...thank you! dri ats sampai bawah cari link blog sendri, ingtkn xde dah! hahaha

baby comel said...

Ramainya.. maaf, xsempat join laaa

Seneorita Baharin said...

wahhh semua dapat yeahh! :D thank Q bro apit! ^_____^

Cik JariManis said...

tq apit! hihi =D

nabila biela said...

tq2...nah satu entry special utk apit..haha..http://www.nabilabiela.com/2013/04/kenapa-dengan-warna-pink-dan-hitam.html

Aina Areen said...

saya dah reviewkan doodle comel tu :D hihi

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/04/doodle-muslimah-dah-siap.html

Rizal Ekin said...

terima kasih. sudah terima doodle untuk rizalekin.

http://ashriefamily.blogspot.com/2013/04/doodle-muslimah-dah-siap.html

Nur Dzafirah said...

dah terima lama dah.. baru nak comment hehe...

#TQ