01 April 2013

Senarai Peserta Segmen Blogger Muslimah


Assalamualaikum w.b.t

Ramai gak yang join segmen semalam. Aku ingat hampa takmau dah doodle2 nie. hahahaha. Thanks sebab still support naa. Nah link bawah nie. Peserta semua. Aku maybe akan buat untuk semua blogger. Terasa bermurah hati lak. Hihihi. So sapa yang hantar link sekarang tidak akan diterima lagi. Tahniah pada semua. Jom blogwalking dan follow kesemua blogger2 nie. Majulah blogger untuk semua. 




























Hope hampa semua bagi aku masa untuk siapkan doodle dan hantar ke ruangan entry segmen masing2. Aku tak buat sekaligus terus taw. Maybe sehari 10 blogger atau sehari 20 blogger. So harap bawak bersabar ye semua. Insyaallah semua dapat. Dun wory. Hihihi. :-) Tata.


43 orang comel komen:

Fatin Diana said...

alhamdulillah, tersenarai juga walaupun join last minute :D

AmirahSM said...

ngeh3~

Nida said...

Thank you cik fiz . Saya Kira saya tak dapat x

Unknown said...

67..yezz saya nak doodle yang comel tu

Unknown said...

Goodluck semua! ;)

Chel Alalguring said...

ramai jugaaa... hehe.. berhabislah apit. rajin.

Asma' Sah said...

no 7 ... asma' sah

Asma' Sah said...

@Dianaa Kita satu group ! :D

Syazwani Zunidan said...

Alhamdulillah , tersenarai . Terima kasih ^^

Nadia Johari said...

haishh banyak betul tertgl segmen, GA..xpela xde reziki lagi ni

Fateen Shafini said...

Alhamdullilah. Dapat jugak doodle Fizgraphic ni :')

Solehah Shamsuddin said...

Wah tak sangka tersenarai jugak ni. thanks Apit :)

Sukma said...

terlepas sudah....

Faeytynn Zayn said...

tak sabonye nak tengok doodle tuh

Unknown said...

TQ :) Alhamdulillah .. dapat jugak :)

-arya addin's-

Unknown said...

alhamdulillah... tersenarai... ^_^

Anonymous said...

tq...tersenarai jugak...

Miss Eyna said...

terima kasih Fiz.. xsbar nak doodle tu ^^)

Unknown said...

assalamualaikum =)

eh laa xsempat nk join. xpela all the best buat doodle apit! \^_^/

Unknown said...

Katanyaa , semua dapat jangan risau.. Yeayy !! Alhamdulillah , Tersenarai jugak mas dalam segmen niee :) Peserta 74 :) Nanti mas berkunjung peserta yang lain.. Sekarang busy , sorry :(

Migha said...

tq fiz...tq banyak2!!!=)

Dayang Deno said...

nanti bleh la deno blogwalking :)

Unknown said...

Alhamdulillah.. tersenarai jugak.. walaupun pertama kali join segmen..

ZaridaIshak said...

tersenarai juga... terima kasih

dzafirahzain said...

hampir2 terlewat... amin dpt juga.. :D

Unknown said...

TQ..bestnyaaa nak tgk my doodle

Unknown said...

alaaa...terlepas suda...
hmmm..Insya Allah lain kali sy join yek
nak juga doodle tu
miahaha

eyka said...

alhamdulillah..Tersenarai juga blog ku itu..Hihihiihi...THANKS apit coz nak bagi DOODLE comel tu... ^_^

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah. tersenarai gak. thanks apit!

Unknown said...

Sob..Sob..Dah tamat..
Tak sempat join..

Dayah Danisha said...

group 5 6ber 7 .. :D

Unknown said...

thanks abg apit :) tk saba nk dapat doodle :)

NaZiRaH @ Ezyra said...

tq ya..;-)

Unknown said...

ABANG HAFIZZY SAYA DAH FOLLOW SEMUA PESERTA ERK...DENGAN JUJUR YE

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.tersenarai.tenkiu ye

FYDA said...

huwaa...thank you! dri ats sampai bawah cari link blog sendri, ingtkn xde dah! hahaha

Aimacomel said...

Ramainya.. maaf, xsempat join laaa

Unknown said...

wahhh semua dapat yeahh! :D thank Q bro apit! ^_____^

cik jari manis said...

tq apit! hihi =D

nabila biela said...

tq2...nah satu entry special utk apit..haha..http://www.nabilabiela.com/2013/04/kenapa-dengan-warna-pink-dan-hitam.html

Aina Areen said...

saya dah reviewkan doodle comel tu :D hihi

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/04/doodle-muslimah-dah-siap.html

Unknown said...

terima kasih. sudah terima doodle untuk rizalekin.

http://ashriefamily.blogspot.com/2013/04/doodle-muslimah-dah-siap.html

dzafirahzain said...

dah terima lama dah.. baru nak comment hehe...

#TQ