01 April 2013

Meja Yang Boleh Dijadikan Tempat Tidur



Assalamualaikum w.b.t

Nick DeMarco merupakan designer di sebalik meja di bawah yang menjadi satu dilema bagi pekerja-pekerja awam yang malas dan hanya tahu makan gaji. Hahahaha.  Listen, please buy this table! Kalau dapat kat bebudak sekolah, confirm dah tido nie. Terutamanya aku. Hahaha.









P/S : Kat mana ada jual? Hihihi.


19 orang comel komen:

Uwais Al-Qarni said...

perghh empuk tu meja dia.
acaner nk tulis?
tak tembus ea?

Unknown said...

sesuai kalau nak tidur.. haha.. tapi nampak cam tak selesa aje kalau nak menulis tu :)

Fakhruru said...

abis lar skol klu dpt mja cmnie kt students (-__-)"

Faeytynn Zayn said...

idea yg kreatif la,lebih baik dripada tidur dkt meja sekolah yg keras tu,hehehe

Unknown said...

..terbaik..nak 1 set sebab hobi tertidur di meja.. :)

Zinnia Z A said...

syok nya ada meja mcm nii. ! ^^

Unknown said...

err boleh ke menulis di atas meja yang empuk??

Sukma said...

kompem kalau tgh tak larat nak buka mata boleh landingkan kepala di atas meja yg empuk nie....

Khaulah Alazwar said...

wah empuklah..tapi x susah ke nk tulis tu? ^^'

Nadia Johari said...

macm mana nak tulis tu..hahaa..mmg sesuai tuk tido jele..

fiqah hamed said...

Kalau meja nie ada dkt sekolah..mesti penuh dengan peta-peta harta karun para pelajar..hehe..

Dayang Deno said...

empuknya meja!

Cik Nor said...

kreatif..:)

Unknown said...

nak 1...hahaha

Solehah Shamsuddin said...

kalau hari2 study gne meja ni, xleh jadi. tertdo jela kejanya nt.haha

NaZiRaH @ Ezyra said...

lebar dan panjangkan sikit, biar jadi katil terus, haha

Cik Fie said...

best gila kalau ada meja ni kat sekolah . haha :)

Aimacomel said...

pe lagi. jom beradu. eh? =) kekeke

dzafirahzain said...

aku nak jugak! he. utk keselesaan ditempat kerja ^^,