Last updated!

01 April 2013

Meja Yang Boleh Dijadikan Tempat Tidur



Assalamualaikum w.b.t

Nick DeMarco merupakan designer di sebalik meja di bawah yang menjadi satu dilema bagi pekerja-pekerja awam yang malas dan hanya tahu makan gaji. Hahahaha.  Listen, please buy this table! Kalau dapat kat bebudak sekolah, confirm dah tido nie. Terutamanya aku. Hahaha.









P/S : Kat mana ada jual? Hihihi.


19 orang comel komen:

syahirah said...

perghh empuk tu meja dia.
acaner nk tulis?
tak tembus ea?

Haruno Hana 하나 said...

sesuai kalau nak tidur.. haha.. tapi nampak cam tak selesa aje kalau nak menulis tu :)

Fakhruru said...

abis lar skol klu dpt mja cmnie kt students (-__-)"

Faeytynn Zayn said...

idea yg kreatif la,lebih baik dripada tidur dkt meja sekolah yg keras tu,hehehe

Ryne Moza said...

..terbaik..nak 1 set sebab hobi tertidur di meja.. :)

Zinnia Z A said...

syok nya ada meja mcm nii. ! ^^

Mieza Jhaa K said...

err boleh ke menulis di atas meja yang empuk??

Sukma Haron said...

kompem kalau tgh tak larat nak buka mata boleh landingkan kepala di atas meja yg empuk nie....

Shakirah Rosli said...

wah empuklah..tapi x susah ke nk tulis tu? ^^'

Nadia Johari said...

macm mana nak tulis tu..hahaa..mmg sesuai tuk tido jele..

fiqah hamed said...

Kalau meja nie ada dkt sekolah..mesti penuh dengan peta-peta harta karun para pelajar..hehe..

deno said...

empuknya meja!

Normi Nieza said...

kreatif..:)

ELeEa said...

nak 1...hahaha

Solehah Shamsuddin said...

kalau hari2 study gne meja ni, xleh jadi. tertdo jela kejanya nt.haha

NaZiRaH @ Ezyra said...

lebar dan panjangkan sikit, biar jadi katil terus, haha

Cik Fie said...

best gila kalau ada meja ni kat sekolah . haha :)

baby comel said...

pe lagi. jom beradu. eh? =) kekeke

Nur Dzafirah said...

aku nak jugak! he. utk keselesaan ditempat kerja ^^,