03 April 2013

Bloglist Fizgraphic Bulan April Ialah......





Assalamualaikum w.b.t

Okay 2-3 hari lepas aku ada buat segmen pencarian bloglist april untuk blog www.fizgraphic.com nie kan. So seramai 78 blogger dah join dalam masa 24jam. Aku dah listkan senarai yang layak masuk bloglist aku kat bawah nie. Memang aak banyak bloglist bulan April sebab aku tengok banyak blog best2. Hihihi. So kemungkinan jugak yang mana tak update sampai 4 - 5 hari akan aku buang dari bloglist bulan April. Sebab aku mencari yang betul-betul aktif dalam blog nie. :-)

TAHNIAH YE SEMUA. SAMA-SAMA UP TRAFFIC OKAY!



RAJIN2 YE UPDATE. JANGAN LEBIH SAMPAI 4-5 HARI YE!


28 orang comel komen:

Aimacomel said...

Tahniah kpd mereka yg terpilih. Sori Bro, aku baru je online tengok blog setelah beberapa ketika missing in action.. hehehe,

Paly said...

bnyk nye... thx bro sb skali lg pilih aku...

# sama2 up trafik :)

Kisah Si Dairy said...

tahniah la kat diorang...xde rezeki..

Emas Putih said...

yes in list

Unknown said...

Yezzz no 11...thank you so much Apit..

Mrs Velentine said...

tq apit

Hanim said...

Hou yeaaaa...! mekasih apit di atas kesudian. Tahniah juga pada sahabat2 yang lain (^_^). Weeeeeeeeeee ~

Unknown said...

Untuk kesekian kalinya, thanks Fiz!!
X))

Cik Nor said...

tahniah..:)

Iin Karmila Putri said...

terima kasih :)....No. 5 ^^

ZaridaIshak said...

tahniah kepada mereka
untung lah dapat masuk bloglist apit

Cheida_Mymee said...

wah tahniah semua :)

Unknown said...

uwaa sedey x terpilih...

tahniah yang dapat masok

Miss Syahbanu said...

alhamdulilah tersenarai lagi..thanks apit =)

NaZiRaH @ Ezyra said...

tak sempat nak join sebab masa apit anjurkan ni saya sibuk kat kg..ada urusan, takpa2 nnt nak join yg bloglist bulan 5 plak..hihihi..tahniah pada yg tersenrai..

Berry Lavynia said...

errrr... ada mic tak? nak bagi ucapan sikit....

Shad said...

tahniah kepada semua... tq apit.. i lap u lah.. hehe..

Unknown said...

Ada juga! Thanks fizgraphic :D

Anis Zainudin said...

akhirnye terpilih :D
thanks apit >,<

Sukma said...

tahniah pada yang terpilih...

eyka said...

Hhhuhuu..Sadis tak tersenarai..Anyway.CONGRATS kpd semua blogger yg tersenarai.. *Majulah blogger utk semua.. ^_^

Zul & Azizi said...

As Salam....

Ala takde rezeki...anyway TAHNIAH kepada bloggers pilihan hati Apit..

cik lisa said...

taniah buat yang tersenarai, hehe

Unknown said...

:') Wahh tak sangka tersenarai, terharu maru..trimas bro Apit!

Zaza Iman said...

eh kita ade..tkasih =)

Unknown said...

Thankssss!! Terharuu..hhaha

naomei said...

Cik akak ade juga..makseh yea adik akak yang hensem..hihi...tak perasan lah cik akak...:)

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

tahniah kepada pemenang dan terpilih..

da mase join lagi segmen yg lain .. hehe

yg x terpilih cuba baut yg lebih baik lagi ..