Last updated!

03 April 2013

Bloglist Fizgraphic Bulan April Ialah......





Assalamualaikum w.b.t

Okay 2-3 hari lepas aku ada buat segmen pencarian bloglist april untuk blog www.fizgraphic.com nie kan. So seramai 78 blogger dah join dalam masa 24jam. Aku dah listkan senarai yang layak masuk bloglist aku kat bawah nie. Memang aak banyak bloglist bulan April sebab aku tengok banyak blog best2. Hihihi. So kemungkinan jugak yang mana tak update sampai 4 - 5 hari akan aku buang dari bloglist bulan April. Sebab aku mencari yang betul-betul aktif dalam blog nie. :-)

TAHNIAH YE SEMUA. SAMA-SAMA UP TRAFFIC OKAY!



RAJIN2 YE UPDATE. JANGAN LEBIH SAMPAI 4-5 HARI YE!


28 orang comel komen:

baby comel said...

Tahniah kpd mereka yg terpilih. Sori Bro, aku baru je online tengok blog setelah beberapa ketika missing in action.. hehehe,

Paly said...

bnyk nye... thx bro sb skali lg pilih aku...

# sama2 up trafik :)

Kisah Si Dairy said...

tahniah la kat diorang...xde rezeki..

Emas Putih said...

yes in list

Mieza Jhaa K said...

Yezzz no 11...thank you so much Apit..

Mrs Velentine said...

tq apit

Hani Razhani said...

Hou yeaaaa...! mekasih apit di atas kesudian. Tahniah juga pada sahabat2 yang lain (^_^). Weeeeeeeeeee ~

Zamani Abe said...

Untuk kesekian kalinya, thanks Fiz!!
X))

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Iin Kamheela Putri said...

terima kasih :)....No. 5 ^^

yang baik Ishak said...

tahniah kepada mereka
untung lah dapat masuk bloglist apit

Cheida_Mymee said...

wah tahniah semua :)

Perttzyana Alpah said...

uwaa sedey x terpilih...

tahniah yang dapat masok

BaNu Syah said...

alhamdulilah tersenarai lagi..thanks apit =)

NaZiRaH @ Ezyra said...

tak sempat nak join sebab masa apit anjurkan ni saya sibuk kat kg..ada urusan, takpa2 nnt nak join yg bloglist bulan 5 plak..hihihi..tahniah pada yg tersenrai..

Berry Lavynia said...

errrr... ada mic tak? nak bagi ucapan sikit....

sha dhira said...

tahniah kepada semua... tq apit.. i lap u lah.. hehe..

Nabila Medan said...

Ada juga! Thanks fizgraphic :D

Anis Zainudin said...

akhirnye terpilih :D
thanks apit >,<

Sukma Haron said...

tahniah pada yang terpilih...

eyka said...

Hhhuhuu..Sadis tak tersenarai..Anyway.CONGRATS kpd semua blogger yg tersenarai.. *Majulah blogger utk semua.. ^_^

Zul n Azizi Boarding Pets said...

As Salam....

Ala takde rezeki...anyway TAHNIAH kepada bloggers pilihan hati Apit..

sa mic said...

taniah buat yang tersenarai, hehe

Seneorita Baharin said...

:') Wahh tak sangka tersenarai, terharu maru..trimas bro Apit!

Zaza said...

eh kita ade..tkasih =)

Farra Atiqah said...

Thankssss!! Terharuu..hhaha

Nao Mei said...

Cik akak ade juga..makseh yea adik akak yang hensem..hihi...tak perasan lah cik akak...:)

Mohd Hakim said...

tahniah kepada pemenang dan terpilih..

da mase join lagi segmen yg lain .. hehe

yg x terpilih cuba baut yg lebih baik lagi ..