Baca Entry Latest Nie Jugak!

31 August 2012

3 Pemenang Bertuah Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya!

 Akhirnya apit dah dapat pemenang untuk Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya! yang dilancarkan pada 28 OGOS 2012. Sat ja bukak contest nie. Malas lama-lama sebab bukan hadiah hebat sangat pown kan. Huhuhu. Lagi pown nak cari 3 pemenang saja so buat lama2 pown macam x adil lak. Hihihihi. Tahniah pada 3 pemenang yang bertuah tue. Pemilihan pemenang dilakukan oleh Encik Random.Org taw. Bukan apit yang pilih. Kih3. Jom kita tengok sapa yang tersangat bertuah tue. 
Boleh rujuk Nombor Peserta kat Entry Senarai Peserta Contest - TEKAN

PESERTA NO 21



PESERTA NO 30



PESERTA NO 4

Haa kita tengok siapa yang kena. Hahahaha. Cepat tengok kot-kot Nombor korang ke yang naik. Hihihi. Yang mana tak menang tue, sila cuba len kali yek. Jangan tension-tension taw. Insyaallah apit akan buat lagi Contest pasal vector nie kalau korang still support apit. Kepada 3 Pemenang tue, sila emailkan gambar single/individu korang kat apit ye di apit_afyz@yahoo.com. Make sure gambar yang clear utk dapatkan gambar yang cantik. :-) Sertakan sekali link blog korang tue taw. :-) TAHNIAH!


Freebies Doodle Oppa Gangnam Style

Dah riuh pasal Oppa Gangnam Style nie. Apit tak minat pown benda alah korea nie. Tapi disebabkan dah macam top plak lagu n menari lagu nie, apit buatkan freebies untuk korang. Yeah! DP facebook masing-masing lah kan. Kah3. Tapi betul ke ada apit baca posisi menari Gangnam Style nie menari/posisi seks? Entah betul atau tidak. Ada semalam baca kat mana ntah. Apa-apalah. Korang jangan berlebihan lak taw. Suka biasa-biasa sudah. Jangan melebih2 lak. Terkinja-kinja cam beruk ada gak. Hahaha. Gurau. Doodle nie comel.
Kat bawah nie Video Gangnam Style Tue. Layan Lah Dulu.


Setiap Klik Pada Gambar Ada Iklan. Korang Ambil Doodle Sambil Menderma Ye. Thanks Ye Sudi Ambil Doodle Dan Menderma :-)
Klik Gambar, Klik Kanan Dan Save Image

Ingat pesan apit, minat jangan sampai melalaikan okay. Jangan terkinja-kinja plak di rumah tue dengar lagu nie. Steady-steady sudah. Jangan over acting sangat. Oh yeah. Jom kita Oppa Fizgraphic Style. Hahahaha. Kalau korang dah amik tue, jangan lupa tinggalkan komen korang okay. :-)

P/S : Gangnam tu adalah nama tempat di Seoul, Korea Selatan. Jadi, “Oppa Gangnam Style” tu maksudnya lebih kurang macam “Stail abang-abang Gangnam” ler.

30 August 2012

Download Drama Adam & Hawa (2012)

Skang nie Drama Adam & Hawa di Astro Mustika HD makin fofular. Lakonan Aaron Aziz sempoi lah sebagai playboy besar. Perghhh respect lah. Memang sesuai ngan muka lu yang playboy bro. Hahahaha. Lawak ja. Apit takdak lagi Astro Mustika HD tue. Maybe minggu depan baru nak pasang. stro nie memang menyakitkan hati betul kan. So kepada korang yang tak takdak Astro tue, meh kita download dan simpan. Nak baca sinopsis cerita nie korang tekan SINI jer. Dah buat entry dulu pasal nie.


EPISOD 1

EPISOD 2

EPISOD 3

EPISOD 4


EPISOD 5


EPISOD 6

LAGI? ---> http://sy.my/1dbt
Cara Nak Download? Meh Sini Apit Nak Explain.
1. Korang pilih dulu salah satu link kat atas tue. Contohnya untuk Episod 1 korang pilih nak download kat link Hotfile. Tekan lah link Hotfile tue.
2. Pastue korang masuk ke web adf.ly tue kan. Tungu 5 saat, tekan SKIP ADS di atas belah kanan. Nampak tak? Kalau tak nampak, dapat bf playboy. hahaha.
3. Then korang tekan Regular Download. Bukan Premium tau! Tue berbayar punya.
4. Sila Tekan Link Nie Juga --> http://sy.my/1dbt
5. SELAMAT MENONTON! Hihihihi.


Senarai Peserta Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya!

Haaa dah tamat dah Contest nie. Sapa la yang bertuah nak dapat vector yek. Tue semua keja Random .org. Apit takleh nak pilih kasih. Ada diantara membe apit gak nie join. Huhuhu. Nasib lah sapa yang menang nanti okay. 3orang pemenang saja taw. :-) Jom blogwalking dulu blog diorang nie. Tak banyak sangat pown. Meh cepat follow blog masing-masing. :-)

1. http://kay-akam.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
2. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
3. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
4. http://anereodacandid.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
5. http://tehaalarh.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
6. http://missmyra0810.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
7. http://justforfund.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
8. http://zazanizam.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
9. http://masrinasidek.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
10. http://ezzati-zati.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
11. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
12. http://justasimplediary.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
13. http://www.coretancikmisi.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
14. http://diyanordin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
15. http://diyanordin.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
16. http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
17. http://bloggadisbiasa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
18. http://princessaliessa.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
19. http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
20. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
21. http://www.duniashida.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
22. http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
23. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/contestfizgraphic-vector-gambar-saya.html
24. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
25. http://cikyayastory.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
26. http://feeyapelangi.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
27. http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
28. http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
29. http://akuayut.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
30. http://bird7842.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
31. http://diariaida.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
32. http://cikukika.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
33. http://www.aimanaziz.my/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
34. http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html
35. You Next..
36. You Next..

Sapa-sapa yang nak join tue, meh la cepat-cepat. Tarikh Tutup malam nie kul 12.00 malam. Pastue tutup. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Hohoho. Link entry yang mana baru nak join akan apit update dari semasa ke semasa k? SEMOGA BERJAYA. Hahaha.

29 August 2012

Freebies Doodle Couple (Merdeka 2012)

 31 Ogos 2012 dah nak dekat. Kita nak sambut Merdeka kan. Tapi confius plak tahun nie, kita banyak sangat tema dan logo merdeka. Hahaha. Pening dah. Whatever lah. Apit dah siapkan doodle untuk merdeka tahun nie. nggap ja suami isteri yang sambut merdeka nie yek. Hihiiihi. Dah 55Tahun kita kecapi kemerdekaan di negara Malaysia nie. Alhamdulillah. Meh la kalau nak amik doodle nie. Silakan. :-)
Klik Gambar, Right Click Dan Save Image

Tetapi sekarang nie banyak plak pendatang asing kat Malaysia macam Bangla, Nepal, Mnyanmar, dan ramai warga asing ang menetap kat sini. Yang peliknya mereka mempunya IC sendiri lak tue. Amboii haih. Senang nya dapat IC kat Malaysia nie. Warga asing senang dapat IC, tapi ada rakyat Malaysia sendiri yang tinggal di pendalaman, di estate samapi sekarang ada yang x dak IC lagi. Kesian anak-anak takleh sekolah, kemanakah kerajaan yang ingin menepati janji tue? Rakyat sendiri taknak tolong, yang diorang tahu, projek billion2, bla bla bla.. Harga barang naik dan kos hidup rakyat tinggi camna lak? Anak muda yang graduate takdak keja camna? Merdeka dah 55tahun tapi macam mengemis di negara sendiri. Tepuk dada tanya diri sendiri. :-)

Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya!

 Hyep korang. Apit dengan bangganya nak publish contest yang julung-julung kalinya di fizgraphic nie. Hahaha. Harap-harap korang join lah ye. Hihihi. Senang jer, korang join dan kalau korang bertuah, korang boleh mintak apit vectorkan gambar korang tue ha. Alaa macam banner atas tue. Gambar korang akan dilukis  semula oleh apit. Nak tak? Nak tak? Jom la join!

(KLIK READ MORE DI BAWAH)

26 August 2012

Wahh!! Tak Sabar Nak Tengok Drama Adam & Hawa

 Korang pernah baca tak Novel Adam & Hawa dari penulis Aisya Sofea nie? Hahaha. Apit pernah baca taw Novel nie. Haa jangan ingat laki muka ganas tak pernah nak baca novel cinta cintun nie. Nie 1st dan terakhir pernah baca novel. Gila tacing kot kisah Novel Adam & Hawa nie. Menyentuh jiwa. Hahaha. Dah lama dah baca Novel tue. Dalam 5tahun lepas rasanya. Time tue baru habes SPM, then tengah tunggu result sambung belajar, rembat la Novel kak apit, then baca. Ooo patut pompuan suka baca Novel, memang nice lah. Macam kita masuk alam novel tue ja rasa. Hihihi. Jom baca Sinopsis Novel nie.

Mengisahkan Ain Hawani seorang remaja lepasan SPM, bekerja di sebuah tadikan milik kakakAdam Muhkriz kerana menggantikan guru yang bersalin. Ain hanya bekerja sementara saja, kerana dia ingin menyambung pelajaran di peringkat lebih tinggi. Semasa Ain bekerja di tadika tu lah Ain telah bertemu dengan Adam dan ada juga perasaan sukakan Adam (kiranya macam cinta pandang pertama jugak la). Adam pula seorang pilot syarikat MAS, seorang yang kacak dan berperangai ala playboy sikit.

Cita-cita Ain Hawani bagaikan terhenti di tengah jalan apabila berlaku peristiwa hitam dalam hidupnya, Ain telah ditangkap basah kerana dituduh berkhalwat dengan Adam. Ain telah dipaksa berkahwin dengan Adam bagi membersihkan nama baik keluarga walaupun Ain tidak rela. Timbullah perasaan benci Ain terhadap Adam kerana sikap Adam yang mendiamkan diri seolah benar mereka berkhalwat sedangkan mereka rupanya difitnah oleh bekas teman wanita Adam yang cemburukan Adam dan Ain Hawani. Mereka berkahwin jugak, tetapi tidak seperti suami isteri yang lain, Ain masih membenci Adam dan tak boleh menerima Adam sebagai suami. (mcm gemersik kalbu pulak). Ain Hawani kemudian melanjutkan pelajaran ke luar negeri dan dia dan Adam berpisah selama 8 tahun. Adam masih menganggap Ain sebagai isterinya yang sah namun tidak bagi Ain.

Akhirnya mereka telah bertemu kembali di depan pintu Masjidilharam di mekah. Adam mengharapkan Ain kembali kepadanya tetapi Ain masih lagi ego tak mau terima Adam. Apabila mereka pulang ke Malaysia, Ain dan Adam kerap jugak keluar bersama dan cinta mereka kembali bertaut. Kesudahan dalam novel Ain dan Adam bersatu jugak akhirnya setelah sekian lama terpisah, dan mereka dapat anak perempuan. Adam memang untuk Hawa..itulah yang seperti ibu Ain ucapkan pada Ain.

Kini Novel Adam & Hawa telah bertukar menjadi drama yang akan disiarkan di Astro Mustika (HD). Tak sabar neh nak tengok. Lakonan oleh Hafizzy Aziz Aaron Aziz sebagai Adam Mukhriz dan Nadiya Nisaa sebagai Ain Hawani. Drama ini akan mula ditayangkan pada besok hari iaitu 27 Ogos 2012 jam 9 mlm setiap Isnin hingga Khamis di Astro Mustika (HD)


Kalau korang nak tonton online Episod 1 hingga Episod 4 korang boleh tengok di Laman Web Astro Gempak! Layari www.astrogempak.com.my pada 27 hingga 30 Ogos ini jam 10 malam di SINI
Lihat Juga Di --> TEKAN

25 August 2012

Koleksi Gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal & Husna Daripada Artmosphere

Before nie apit dah buat entry gambar Ustaz Don Daniyal dan pasangannya Husna dh kan kat ENTRY SINI. Tapi tak banyak sangat gambar-gambar tue. So kali nie nak update koleksi gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal. Serius cantik gambar-gambar yang ditangkap oleh ArtmospherePhotography. Jom kita tengok gambar-gambar Ustaz Don Daniyal dan Husna di bawah nie.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...