Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 April 2012

Freebies Doodle Office Boy | Selamat Hari Pekerja 2012

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua. Besok Hari Pekerja kan? Ataupown Hari Buruh. Betul lah 1 Mei. Hihihihi. Haa time nie la para pekerja nak berehat pown. Alaaa..time kerja pown ada yang mengulat (macam aku). Standard lah tue. Kih3. So untuk mengenang jasa2 para pekerja nie, apit buatkan doodle khas okay. Hihihi. Bab2 keja nie, lebih sinonim ngan laki, so doodle nie untuk lelaki, suami, abang, dan lain2. hihi.


So sempena cuti Hari Buruh nie, bawak la family tue kuar jalan2 makan angin ke..tenangkan kepala otak yang tengah serabut kena maki ngan boss ke kan. Hahaha. Tapi kalau dapat boss yang baik, okay la. Kalau dapat boss yang haprak n kedekut, memang x cukup sehari ja cuti. hihihi. Salam.

29 April 2012

Tutorial Blog - Cara Cashout Blin.Gd

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Entri nie nak ajar korang camna nak cashout blin.gd. Before nie apit dah buat entri pasal blin.gd nie. Yang mana terlepas baca tue, korang leh tengok entri lepas k! So bulan nie nak cashout lagi buat kali yang ke-3. Sebenarnya apit dah 2 kali cashout dari blin. Dan kedua-dua payment tue dah pown dapat. Korang tengok 'Paid' kat bawah nie. 


Haa tue payment yang blin.gd dah bayar kat apit. Kalau korang nak join gak pown boleh, korang masuk ---> http://blin.gd/ then juz log in with facebook or twitter saja. ----> http://bit.ly/ItKFN9 Mudah! Pastue share iklan dalam tue. Dah cukup RM100, baru korang cashout duit dalam tue ke dalam akaun bank korang. Caranya :

1. Korang kena isikan bahagian Profile dengan lengkap.

2. Dah siap isi semua bahagian Profile, korang masuk bahagian Earning dan tekan Cashout laju2.
3. Lepas tue akan keluar cam kat bawah nie.

4. Korang klik here yang underline tue cepat. Tengok cashout history korang.

Yang pending tue belom dapat. Korang kena tunggu 60hari, baru diorang akan bayar payment korang. Amacam? Dah bersedia ke nak beli apa ngan duit tue? Ipad? Korang mampu la. apit cashout sikit jer pown. Tapi syukur alhamdullillah. So tue jer nak share ngan korang. Daa.

Dapat Email. Blog Aku Bakal Ditutup? Sedihnya..

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua. Ada berita yang sedih lagi menyedihkan. Nampaknya blog biru nie maybe akan ditutup. Lepas nie korang takleh la nak amik doodle ke, nak belajar tutorial photoshop  lagi kat belog biru nie. Huk huk huk. Sebab apa akan ditutup? Tadi dapat email, www.fizgraphic.com ini ditamatkan riwayatnya pada 15 Mei 2012 oleh NetKL Network. Korang meh tengok dulu ---> http://bit.ly/IIvy1r Takkan diorang marah kot apit duk bagi free2 doodle kat korang kan? Huhuhu. 


Hmm haah kan. Korang dah takleh amik doodle kat sini lagi dah. Doodle untuk buat header ke, shout ke, semua dah takdak. Haa bek korang amik semua cepat2 simpan dalam lappy korang. Hihihi. Hmm camna eyh nak buat supaya blog nie takkan ditamatkan riwayatnya. Pening pikir nie. Eh korang mesti ingat apit main-main kan? Haa betul lah wey. Tengok email kat bawah nie. Huk huk huk. Sedihnyerr..


Dah baca email kat atas? Huh selamat. Domain blog yang nak expired. Hihihi. Gurau-gurau jer ngan korang. Apa tue domain? Domain tue yang fizgraphic.com <--domain. So 15 Mei nie tamatlah tempoh domain blog nie. Apit terpaksa bayar kat diorang untuk renew domain. Ada sapa nak derma kat apit tak? Hihihi. Kalau blog nie betul2 takdak, mesti korang suka kan. Huhuhu. Korang tak sayang dengan blog aku kan. Kih3. (perasan dah apit nie) Hmm okay korang. Thanks sebab sudi nak baca. Smile! Daaa.

28 April 2012

Gambar di Sekitar Bersih 3.0

Salam blogger dan salam sejahtera. Okay hari nie kan Bersih 3.0. Saya admin fizgraphic dot com menyokong penuh perhimpunan aman nie untuk membersihkan sistem pilihanraya di negara Malaysia. Kat bawah nie gambar-gambar di sekitar Bersih 3.0. Hidup Hidup! Hidup Rakyat!

 
 
 
 

27 April 2012

Freebies Doodle Screamo Boy

Salam blogger dan salama sejahtera kat korang semua. Okay kali nie nak buat freebies doodle screamo. Apa tue screamo eyh? Haa apit dulu screamo. Kih3. Ha cer tengok gambar apit dahulu kala kat bawah nie. Ha camtue lah taw. Kih3. ---> http://bit.ly/IbcfmV
Ha tutup mata sebelah kan? Ha camtue la. hihihi.

Tak paham gak? Alaa korang google jer lah screamo tue apa eyh. Rambut kedepan, tutup mata sebelah. Kih3. Tapi skang dah insaf dah. Hahahaha. Kat bawah nie ada banyak warna yang apit buat untuk korang (kalau nak lah) silakan amik okay.


Kalau tak berminat, sila tengok freebies doodle yang lain okay. Saja jer nak buat doodle screamo lak.Tengok sini lak ---> http://bit.ly/IbcfmV Mana lah tahu kot2 ada blogger yang minat screamo cam apit gak ke. Kih3. Okay lah. Tue jer nak updated freebies kat korang. Salam. Tata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...