Last updated!

28 December 2012

Video Apek & Leuniey : Save The Date Comeyyy!


Assalamualaikum w.b.t

Sekali aku play video nie, style gak video apek ngan bakal isteri dia si Leuniey nie. Comey la plak bakal bini apek nie. Hahahaha. Muka ada macam neelofa pon ada gak. Sikit ja la. Leuniey comey lagi kot. Hahahaha. Video Save The Date Apek & Leuniey nie, direkacipta oleh LHMediaTV.



Apek dan Leuniey akan sah menjadi suami isteri pada 28 Disember 2012 nie. Besok lah kan? ahahahaha. Confirm dah tak sabaq lagi dah si apek nie. Untungla dapat bini lawa. :-) Aku nie bukan minat apek sangat pon. Disebabkan video nie cool, aku saja lah post bagi hampa tengok. Takpa, nanti tunggu video aku plak no. Hahahaha. berangan lagi.

P/S : Tahniah pada Apek & Leuniey


14 orang comel komen:

CikZaniff said...

xmnt jgk apek..
dh selamat jadi suami isteri..tahniah..:)

Hana Nordin said...

video save the date ? ohh . dah tgk dh . haha . sweet je diorang . harap diorang kekal la .

Siti Rohaida Yusof said...

comeey la bini apek

Azie Azman said...

lawak! haha. tak nampak real sangat la.
tapi idea tu best :)

timm_bill said...

alahai,,comel lak videonya..

fatin amalina husna said...

save the date!!

tahniah buat khairul fahmi dan pasangan..=)

deqjamucuxx said...

cool.

HAJAR said...

Tahniah Apek & leuniey..
Mereka nampak secocok..:)

Azza Afdzal said...

kita sama la tak minat apex hahaha

Lady said...

sweet sangat apek ni..

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah..
dah selamat diijabkabul..
leuniey comel bertudung :)

Remy hazza said...

dah selamat dieorg nikah tadi ye.....

3no gr33ny said...

sesuailah..sama cantik sama padan =)

3no gr33ny said...

sweet je nyanyi lagu hindustan