Baca Entry Latest Nie Jugak!

12 December 2012

Vector Leeza Dah Siap! Tahniah Top Komentor Fizgraphic

Hampa ingat dak g hat pasai entry aku buat pengomen tegar minggu lepas tue. Eh minggu lepas ka? Rasanya la. Tekan ENTRY yang lepas nie. Haaa tetiba aku rasa nak bagi cenderahati kat pengomen tegar aku nie. Sapa lagi kalau bukan cik kak leeza kita yang cantik manis nie. Aku pon janji nak bagi vector free kat dia. FOC. Puas gak lah cari masa untuk lukis vector leeza nie sebab serius memang aku sangat-sangat bizi la nie. Sejak bekerja nie, memang xdan nak buat benda len. Hahahaha. Aku dah bagi vector nie kat tuan punya badan. Semalam aku bukak la blog dia. Tadaaaa!! Header dan bertukar oooo....


Semalam chat dengan leeza lama gak lah di facebook. Seorang yang ramah tamah gadis nie. Dah la tue, kami sama umur lah wey. Kih3. Selama nie tak pernah nak menyembang pown. Ohhh terasa sungguh sombong diriku ini dengan pengomen tegar aku nie. Huhuhu. Kalau hampa nak taw, header dia tue dia create guna Powepoint ja. Gila arhhh. Camna nak buat. Hahahaha. Tak pernah terpikir plak boleh drawing-drawing guna Powerpoint. Yang nie takpa lagi, logik lagi..Yang aku pelik, ada yang lukis guna Excel lagi aku pengsan. Gila, camna nak buat guna Excel. Siapakah yang aku maksudkan? Ini dia ---> nurdaniub.blogspot.com Hampa p tengok blog dia. Bestt ooo. Awek nie. Ex aku nie dulu. Clash sebab aku pandai photoshop, dia pandai Excel. Tak sehaluan. Hahahahahaha. Lawak ja. 

So dengan kesempatan entry nie, aku nak wish tahniah la pada top commentor aku nie tue. Terharunyerr ada orang yang komen-komen blog aku nie. Siapalah daku nie yang tidak sefemes Anuar Zain dan Neelofa. So sapa nak order vector tue, beratkan tabung anda dan ringankan jari jemari attach gambar ke email apit_afyz@yahoo.com dan kita story2 kat sana okay. Tue ja kot entry kali nie. Byeeeeeee..
Jom tengok PhotoBook nie --> http://bit.ly/W5rzEN

13 orang comel komen:

Lyeen De Syifa said...

mmg perasan header kak leeza bertukar..wah..cantk..cantik..cantk..lawa..lawa..lawa..hehehe..:d

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ouch, sy bukan lagi komentor yg tegar.... apa2pun memang terbaik tau vector awk buat. cun gilerrrr........
opsss.. dont ever puji i.. (herk herk)....

2. pergh yg buat guna excel.. nk belajar arrrr.. mantap sih.

Marliyana Mayamin said...

cantiknyer..tingin nak bt vector sendri..=)

nurdani said...

hasil lukisan ko memang sentiasa terbaik apit.


aku ex kau?hahahaha. tak serasi nak buat guano kan

Kelana Cinta said...

Cantik der....Memang gempak arh~

HAJAR said...

Wah..bestnya dpt vector!! :)

SyAmSuL AnUaR said...

kt blog sy cik leeza lah yg top komen.. cntk vector tu.. (^^)

CekbOlat-bOlat said...

tahniahh . cntikk :D

chinta said...

cun sangat..

Remy hazza said...

untung nyer leeza... bila ler remy nak dapat satu....he3...berangan jer la......

Mar Haini Abdul Rahim said...

cantiikk tu complete lagi...tahniah2 yg penting FOC hihi :D

Nurul Ain Atikah said...

bestnyer akak leeza dapat satu. Jeles sekejjap. :3

Solehah Shamsuddin said...

cantiknya vector dy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...